Oglas
· · Komentari: 0

Tri najveća narcisa po HOROSKOPU: Smatraju da su samo oni bitni i da se sve vrti oko njih

Sa njima nećete pronaći sreću

1690620417_shutterstock_1928594471.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Lav

Lavovi su toliko puni sebe da ih nije teško svrstati u narcise. Iskreno veruju da se svet vrti oko njih i da imaju pravo da rade šta god žele da stvari tako ostanu. Izgledaju veoma samouvereno, ali su potajno nesigurni kao i svi narcisi. Često obasipaju nekoga pažnjom, poklonima, porukama i cvećem, a onda kada se ta osoba navuče, sva ta ljubav nestane dok ne počnu da se plaše da im se predmet ljubavnog bombardovanja povlači, onda to rade iznova. Lav će učiniti skoro sve da zadovolji svoje želje i nije ga briga ko će biti povređen u tom procesu. Ako pokušate da se distancirate od narcisoidnog Lava, on će se predstaviti kao žrtva kako bi privukao još veću pažnju.

Škorpija

Kada su u ravnoteži, Škorpije nisu toliko narcisoidne, ali budite oprezni ako su nedavno bili povređeni ili izdani jer tada postaju izuzetno fokusirani na osvetu. Kada je Škorpija u ratnom pohodu, nije je briga ko će biti povređen i šta treba da uradi da bi se osvetio. Kada je u pitanju obračun, ume da bude hladna, proračunata i agresivna. Ponekad se čini da ne vidi koliko je pogrešno da koristi druge da dobije ono što želi. Škorpije imaju talenat da potpuno blokiraju ljude i izbrišu ih iz svojih života.

Vodolija

Ako ste optužili Vodoliju za narcizam, ona će reći da niste u pravu i da je samo nezavisna. Ali mogu biti nezavisne do te mere da ne razmišljaju ni o čemu drugom osim o sopstvenim željama. Možda želi da pomogne svima, ali ne ako ima previše osećanja. Vodolije imaju sve osobine narcisoidne osobe. One će takođe koristiti druge za svoje ciljeve, a ponekad je njihov dobrotvorni rad samo način da pridobiju pažnju i sledbenike. One vole tu vrstu pažnje. Ne očekuju da ih većina razume, jer su bolji od većine. Vodolije misle da znaju sve bolje od vas i ako vas koriste za svoje ciljeve, onda bi trebalo da budete polaskani. I sve to ih čini jednim od najatraktivnijih narcisoidnih znakova Zodijaka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas