Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТУРБУЛЕНЦИЈЕ У ПАРТНЕРСКИМ ОДНОСИМА: Стиже нам 25. марта делимично помрачење Месеца у Ваги - Очекујте и физичке тегобе

Прво од четири овогодишња помрачења Месеца и Сунца очекује нас 25. марта, када ће се догодити помрачење Месеца на петом степену Ваге, а већ 8. априла стиже и тотално помрачење Сунца у Овну

1710340077_Foto-PRofimedia-mesec.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Мада се ове природне појаве догађају више пута годишње, оне и те како утичу на нашу подсвест, расположење, сан, одлуке које доносимо, здравствено стање... Месец подиже ниво воде на нашој планети, изазивајући плиму и осеку, а исто се дешава и са водом у нашем телу. Земљин сателит је астролошки симбол жена, па посматрање помрачења голим оком више утиче на њих (хормонски дисбаланс, проблеми у трудноћи), него на мушкарце, али код оба пола ремети природну равнотежу течности у телу.

Месец такође више утиче на Ракове, Бикове и Рибе, знакове у којима је његов утицај наглашен, а када је помрачен (нађе се између Земље и Сунца) могу бити осетљивији него обично. Могући су и проблеми са кожом, бубрезима, отицањем ногу због задржавања воде у организму, главобоље, проблеми са видом, високим притиском.

Помрачен месец симбол подсвести, емоција, маште...

Помрачен Месец, симбол подсвести, емоција, расположења, маште и интуиције, у Ваги (партнерски односи, професије које подразумевају присуство у јавности, правосуђе, адвокатура, мода), 25. марта ће образовати добар аспект, тригон, са Плутоном (моћ, харизма, новац) на првом степену Водолије (бунт, неочекиване околности, интернет, контакти са странцима). Овај аспект доноси увећање прихода преко заједничких послова са партнером, контаката са странцима, бављења јавним делатностима, адвокатуром, модом.

Месец (жене, емоције, народ), такође, прави напет аспект (инкоњункцију) са Марсом (мушкарци, енергија, агресија, повреде) у Рибама (тајност, подсвест, институције затвореног типа, болнице, затвори, лабораторије) због чега ће жене бити угрожене од мушкараца који пију, коцкају се или конзумирају недозвољене супстанце. Још један лош аспект, опозиција са Нептуном (алкохол, дрога, обмане, преваре), упозорава на додатни опрез у саобраћају, будући да ће за воланом бити више особа под утицајем алкохола или наркотика.

Могуће су погрешне процене

Овакви аспекти обично воде и ка погрешним проценама, због чега би било боље да доношење важних одлука одложите за период после 20. априла (барем две недеље након помрачења Сунца, 8. априла). У периоду између два помрачења (од 25. марта до 8. априла) није пожељно доносити важне одлуке, ни започињати нове послове, а последице помраченог Сунца ће се осећати највише шест, а најмање месец дана након 25. марта.

Није видљиво из наше земље

Делимична помрачења, попут лунарне еклипсе 25. марта, мање утичу на наше здравље од тоталних, а њихов утицај зависи и од тога да ли су видљива из земље у којој живимо. Помрачење Месеца неће бити видљиво из Србије, а моћи ће да се посматра изнад већег дела Европе, североисточне Азије, већег дела Аустралије и Африке, Северне Америке, Јужне Америке, са Пацифика, Атлантика, Арктика, Антарктика. Ипак, сви знаци ће осетити промене у партнерским односима, поготово они којима се натално Сунце, Месец, Меркур, Венера, Марс или подзнак, налазе од трећег до седмог степена Ваге, Овна, Рака и Јарца. Ово се такође односи на представнике оних знакова који се баве послом преко кога су присутни у јавности.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas