Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЧЕРАС ЈЕ ПУН МЕСЕЦ: За 4 хороскопска знака креће срећан период - решиће све проблеме

Погелдајте да ли сте међу њима

1711366017_Foto-Shutterstock-pun-mesec.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Пун Месец 25. марта отвара нову фазу живота за одређене хороскопске знакове. Доноси им промене, зацељење старих рана, и снагу за нове подухвате, продубљивање односа или пак проналажење мира.

Бик

Пун Месец позива вас да дубоко размислите о свом животном смеру. Од овог тренутка добијате нову снагу, која ће променити и ваш друштвени положај и професионалне тежње.

Ово може бити сјајан тренутак за стратешку процену ваших пословних амбиција. Може доћи до откривања одређених неусклађености, али ће се то брзо средити што ће довести до сјајног исхода на крају.

Прихватите личну способност коју носите у себи и искористите то да се истакнете и направите значајне кораке у свом професионалном животу. Садашњи је тренутак пун прилике која вас тера да је зграбите с обе руке!

Али запамтите, пут до успеха посут је препрекама и тестовима издржљивости. Суочавање с невољама је својствено сваком значајном достигнућу.

Зато је битно да верујете урођеној способности вођства, а то ће бити сасвим довољно да унапредите своју каријеру и искористите прилике. Такође, финансијска разборитост је ваш савезник током ове фазе.

Пажљиво управљање вашим ресурсима омогућиће вам мир у данима који долазе. Мудро управљајте овим раздобљем и награде ће бити вишеструке.

Девица

Пун Месец вас позива да будете центар сопствене животне приче, односно да себе ставите на прво место, и да се држите своје истине са уверењем и јасноћом. Овај небески догађај позива на интроспекцију, нудећи огледало вашој души у којој се огледа ваша еволуција и суштина вашег бића.

Тренутак је да признате да су ваша прошла искуства одскочна даска, а не окови, која илуструје ваше путовање раста и трансформације.

Очекујте значајне промене током овог пуног Месеца – време које је синоним за трансформацију и кулминацију. То је прилика за отпуштање сваке скривене горчине или нерешених осећања.

Ова фаза обећава позитивност, с космичким силама које се слажу у вашу корист. Оснажене новостеченим самопоуздањем, препреке које су се некада чиниле застрашујућима сада ће се смањити пред вашим непоколебљивим духом.

Одржавајте своју виталност и фокус, и одуприте се привлачности исхитрених одлука; ваша унутрашња мудрост ваш је најпоузданији водич током овог времена.

Ваш живот улази у хармоничну фазу, односно раздобље стабилности. Прихватите ову равнотежу, али останите опрезни.

Рак

Ваш главни фокус би требало да буде да се "усидрите" и пробудите веру у себи, као и да прихватите сопствени потенцијал раста. Пун Месец баца светло на ваше односе, и помаже вам да уочите динамику која вас храни и идентификујете оне које коче ваш напредак.

Ако откријете да су одређене везе на климавом тлу, ова би месечева фаза могла би појачати те изазове. Ипак, то је такође повољан тренутак за јачање веза кроз узајамну одговорност и спремност на прилагођавање.

Прихватите ово раздобље као прилику да проширите своје интелектуалне и емоционалне хоризонте. Ослободите се ограничења конвенционалног размишљања и уживајте у раскоши живота. Сада стечени увиди могли би утрти пут остварењу ваших најамбициознијих тежњи.

Док ваш професионални живот захтева марљивост, стратешка организација ће вам помоћи, допуштајући тренутке заслуженог одмора.

Финансијски, плиме се окрећу у вашу корист, отварајући нове изгледе. Зграбите ове прилике раширених руку, пазећи да вам не измакну незапажено.

Шкорпија

Ваша неумољива преданост вашем професионалном успону и потрази за истицањем вредни су дивљења, али запамтите да постигнућа у каријери нису све, нарочито ако то долази науштрб вашег личног живота.

Овај пун Месец осветљава темеље вашег бића – вашу породицу и корене и тера вас да размишљате о свему што радите и како то утиче на вашу садашњост.

Ако вас оптерећују породичне приче или затегнути родитељски односи, ова вам месечева фаза даје снагу да се суочите с том динамиком и да је решите.

Налазите се на кључном тренутку, спремни да решите дуготрајне проблеме у односима. Сада је тренутак да преиспитате свој приступ и усвојите нове стратегије за испуњење и везу коју тражите.

(Wантед)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas