Oglas
· · Komentari: 0

VEČERAS JE PUN MESEC: Za 4 horoskopska znaka kreće srećan period - rešiće sve probleme

Pogeldajte da li ste među njima

1711366017_Foto-Shutterstock-pun-mesec.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Pun Mesec 25. marta otvara novu fazu života za određene horoskopske znakove. Donosi im promene, zaceljenje starih rana, i snagu za nove poduhvate, produbljivanje odnosa ili pak pronalaženje mira.

Bik

Pun Mesec poziva vas da duboko razmislite o svom životnom smeru. Od ovog trenutka dobijate novu snagu, koja će promeniti i vaš društveni položaj i profesionalne težnje.

Ovo može biti sjajan trenutak za stratešku procenu vaših poslovnih ambicija. Može doći do otkrivanja određenih neusklađenosti, ali će se to brzo srediti što će dovesti do sjajnog ishoda na kraju.

Prihvatite ličnu sposobnost koju nosite u sebi i iskoristite to da se istaknete i napravite značajne korake u svom profesionalnom životu. Sadašnji je trenutak pun prilike koja vas tera da je zgrabite s obe ruke!

Ali zapamtite, put do uspeha posut je preprekama i testovima izdržljivosti. Suočavanje s nevoljama je svojstveno svakom značajnom dostignuću.

Zato je bitno da verujete urođenoj sposobnosti vođstva, a to će biti sasvim dovoljno da unapredite svoju karijeru i iskoristite prilike. Takođe, finansijska razboritost je vaš saveznik tokom ove faze.

Pažljivo upravljanje vašim resursima omogućiće vam mir u danima koji dolaze. Mudro upravljajte ovim razdobljem i nagrade će biti višestruke.

Devica

Pun Mesec vas poziva da budete centar sopstvene životne priče, odnosno da sebe stavite na prvo mesto, i da se držite svoje istine sa uverenjem i jasnoćom. Ovaj nebeski događaj poziva na introspekciju, nudeći ogledalo vašoj duši u kojoj se ogleda vaša evolucija i suština vašeg bića.

Trenutak je da priznate da su vaša prošla iskustva odskočna daska, a ne okovi, koja ilustruje vaše putovanje rasta i transformacije.

Očekujte značajne promene tokom ovog punog Meseca – vreme koje je sinonim za transformaciju i kulminaciju. To je prilika za otpuštanje svake skrivene gorčine ili nerešenih osećanja.

Ova faza obećava pozitivnost, s kosmičkim silama koje se slažu u vašu korist. Osnažene novostečenim samopouzdanjem, prepreke koje su se nekada činile zastrašujućima sada će se smanjiti pred vašim nepokolebljivim duhom.

Održavajte svoju vitalnost i fokus, i oduprite se privlačnosti ishitrenih odluka; vaša unutrašnja mudrost vaš je najpouzdaniji vodič tokom ovog vremena.

Vaš život ulazi u harmoničnu fazu, odnosno razdoblje stabilnosti. Prihvatite ovu ravnotežu, ali ostanite oprezni.

Rak

Vaš glavni fokus bi trebalo da bude da se "usidrite" i probudite veru u sebi, kao i da prihvatite sopstveni potencijal rasta. Pun Mesec baca svetlo na vaše odnose, i pomaže vam da uočite dinamiku koja vas hrani i identifikujete one koje koče vaš napredak.

Ako otkrijete da su određene veze na klimavom tlu, ova bi mesečeva faza mogla bi pojačati te izazove. Ipak, to je takođe povoljan trenutak za jačanje veza kroz uzajamnu odgovornost i spremnost na prilagođavanje.

Prihvatite ovo razdoblje kao priliku da proširite svoje intelektualne i emocionalne horizonte. Oslobodite se ograničenja konvencionalnog razmišljanja i uživajte u raskoši života. Sada stečeni uvidi mogli bi utrti put ostvarenju vaših najambicioznijih težnji.

Dok vaš profesionalni život zahteva marljivost, strateška organizacija će vam pomoći, dopuštajući trenutke zasluženog odmora.

Finansijski, plime se okreću u vašu korist, otvarajući nove izglede. Zgrabite ove prilike raširenih ruku, pazeći da vam ne izmaknu nezapaženo.

Škorpija

Vaša neumoljiva predanost vašem profesionalnom usponu i potrazi za isticanjem vredni su divljenja, ali zapamtite da postignuća u karijeri nisu sve, naročito ako to dolazi nauštrb vašeg ličnog života.

Ovaj pun Mesec osvetljava temelje vašeg bića – vašu porodicu i korene i tera vas da razmišljate o svemu što radite i kako to utiče na vašu sadašnjost.

Ako vas opterećuju porodične priče ili zategnuti roditeljski odnosi, ova vam mesečeva faza daje snagu da se suočite s tom dinamikom i da je rešite.

Nalazite se na ključnom trenutku, spremni da rešite dugotrajne probleme u odnosima. Sada je trenutak da preispitate svoj pristup i usvojite nove strategije za ispunjenje i vezu koju tražite.

(Wanted)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas