Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Вечерас МЛАД МЕСЕЦ УЛАЗИ У ЗНАК ЛАВА: За ова три знака долази НАЈСРЕЋНИЈИ ПЕРИОД

Три знака ће добити супермоћи

1659004073_noah-silliman--UUGr3txNuc-unsplash.jpg
Фото: Унспасх
Oglas

28. јула млад Месец улази у знак Лава, а то ће донети велику срећу појединим знацима Зодијака. Између срец́ног Јупитера који иде ретроградно и почетка сезоне Лава који оснажује наше најпоузданије ја, љутина летњег времена не показује знаке успоравања.

То је посебно случај када 28. јула млад месец у јулу 2022. прелази у мелодраматичног Лава. Ова луна показује нашу храброст, самопоуздање и нашег унутрашњег уметника захваљујуц́и самоувереном ватреном знаку.

– Млад месец у Лаву има тенденцију да будуе заиста подстицајан и мотивишуц́и, тако да свако може да очекује леп налет креативне енергије у овом тренутку, каже астролошкиња Рајан Маркардт за Бустле.

– Лав воли да сија јер њиме влада сунце, па ц́е многи људи имати жељу да буду примец́ени током ове луне, додаје она.

Ово је сјајно време да започнете нове пројекте, поставите намере и манифестујете те велике циљеве. Када месец пређе у драматичног Лава, можете очекивати да ц́е живот бити вец́и и смелији.

Лав је гласан и поносан, па очекујте да се осец́ате посебно храбрим када је у питању комуницирање ваших потреба. Креативни ватрени знак је шампион уметности, што ову лунацију чини савршеним временом за покретање тих страствених пројеката. Млад месец такође оставља много простора за романтику, јер Лав влада свим стварима ужитка и забаве.

– Лав је фиксни ватрени знак, тако да вам овај млад месец даје способност да чврсто стојите у својој аутентичности, објашњава Марквардт.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за август: Лавовима следи одлична пословна прилика, Шкорије не би требало да мешају љубав и посао

Постоји осец́ај да нец́ете компромитовати оно што јесте ни због кога другог, а то може бити мотивишуц́и осец́ај, као да се осец́ате угодније у својој кожи. Хоц́еш ли имати срец́е у лављој јазбини? Ево знакова које ће овај транфер младог месеца највише обрадовати.

Ован

Срец́а је на вашој страни и осетиц́ете полет у свом кораку током јулског окрепљујуц́ег младог месеца. Ла Луна покрец́е вашу пету куц́у креативности и задовољства, дајуц́и вам додатну дозу самопоуздања док преузимате своје страствене пројекте. Штавише, постоји повољан аспект између срец́ног Јупитера и месеца у коме можете уживати.

– Овај млад месец у Лаву прави прелеп тригон са Јупитером у првој куц́и Овна, каже Марквард.

– Током овог младог месеца, Ован ће се осец́ати као суперхерој, спреман да се бори за љубав или сопствено самоизражавање. Са Јупитером у вашем углу, млад месец је такође одлично време за љубав.

Прочитајте још: Велики хороскоп за АВГУСТ 2022: Ко ће ући у ТАЈНУ ВЕЗУ СА КОЛЕГОМ, а ко мора бити опрезан?

– За самца Овна, овај млад месец би могао бити почетак узбудљиве нове романсе, објашњава Марквардт.

– За Овна у вези, млад месец би могао да зачини ствари како би оживео све што се чини устајало са њиховим партнером. Без обзира на статус ваше везе, отворите своје срце узбудљивим, романтичним увертирама.

Близанци

Млади месец у подебљаном Лаву вас охрабрује да будете гласни и поносни у свом самоизражавању, зато говорите своју истину!

Ова лунација вам такође помаже да покренете своју креативност и подстиче вас да размишљате ван оквира више него што обично радите.

– Могле би да се појаве шаљиве идеје које би изазвале динамичан разговор између Близанаца и других људи у њиховом животу, објашњава Марквардт.

– Тригон са Јупитером у Овну погађа Близанчеву једанаесту куц́у пријатеља, тако да би Близанци могли имати савршен савет који постаје благослов за оне којима је потребан.

Упркос томе што се коњункција Марса и Урана дешава у вашој дванаестој куц́и подсвести, ова лунација има потенцијал да унесе јасноц́у у ситуације у којима сте можда заглавили.

– Близанци можда размишљају на заблуде, каже Марквардт.

– Али чак и тако, они су склони огромним епифанијама и изненадним откриц́има током овог младог месеца.

Стрелац

Јулски млад месец даје вам алате да копате дубоко када је у питању лични развој. Јупитер, ваша владајуц́а планета, иде ретроградно у ватреном знаку Овна, што је одлично време да се фокусирате на напредак вашег унутрашњег раста и личне експанзије.

И не само то, девета куц́а је ваша владајуц́а куц́а, тако да ц́ете се осец́ати као код куц́е док се упуштате у следец́у велику авантуру.

Прочитајте још: 28. ЈУЛ ЈЕ КЉУЧАН - ЗВЕЗДЕ КОМАНДУЈУ ПРЕОКРЕТ: Не смете да оклевате, енергија ће бити веома снажна

– То је савршен простор за Стрелце да имају нову прилику јер воле да истражују неистражена подручја живота, каже Марквардт.

– Стрелац ц́е пронац́и више смисла у животу на овом младом месецу, доводец́и их у вец́и осец́ај сврхе и испуњења уопште. Све је у томе да пратите своје блаженство утабаним путем.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas