Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ ГОДИШЊИ ХОРОСКОП ЗА 2024. ГОДИНУ: Погледајте шта су вам звезде припремиле на љубавном и пословном плану, као и како ће вас служити здравље

Ево који хороскопски знаци ће имати среће током 2024. године

1705066699_shutterstock_2127612920--10-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

ОВАН

Посао 

Веома напета година што се тиче посла и пословних односа, посебно током марта и априла. Коњукција Урана и Јупитера у Бику ствара вам веома незгодан аспект пословања и важно је да у том периоду будете усклађени са собом и својом позитивном енергијом. Током лета важно је да не дозволите да се враћају проблеми које сте имали почетком 2023. Трудите се да се на све могуће начине решите нервозе, јер ћете ако то не успете, покренути негативну енергију која ће вас блокирати. Обратите пажњу на период од августа до краја године јер су могући проблеми са новцем. 

Љубав

Због позиције Северног чвора у вашем знаку, најважније је да се окренете себи и својим одлукама и изборима. Нико нема право да утиче на ваш избор у љубави. Јупитер у Близанцима од јуна 2024. ствара дивне љубавне могућности да упознате неког или да стабилизујете садашњи однос. Нек вам фокус буде на изражавању себе и својих емоција. Крај године доноси велики осећај љубоморе. Они који имају нестабилне везе могу да доживе раскид. 

Здравље 

Оса чворова утиче на ваше унутрашње стање које се мора мењати из корена. Оставите прошлост и не враћајте се уназад. ПроблемИ са крвним притиском и кичмом могу бити актуелни током лета, савет би био да водите рачуна о томе много озбиљније и зрелије. 

БИК

Посао 

Што се тиче посла и пословних планова за Бикове април је месец највећих промена. Јупитер у знаку Бика борави до краја маја 2024. године и свим Биковима даје добре могућности да завршавају много тога што су покренули током 2023 године. Битно је фокусирати се на све оно што се дешавало током маја и септембра 2023. године јер тада су покренути многи пословни аспекти који се настављају. Неки Бикови могу мењати посао од марта до маја 2024. године. Јесен је помало затворена за нове прилике а до краја године млађи припадници овог знака могу покренути приватан посао са иностранством. 

Љубав

Јупитер у вашем знаку доноси много тога што је започето у 2023. години и са истим интензитетом се наставља у 2024. За све оне који су у вези или у браку ова 2024. година је потврда свега онога доброг и позитивног што се дешавало током јесени 2023. Ово се посебно односи за оне особе које имају партнера рођеног у знаку Јарца или у знаку Девице. За оне Бикове који су слободни већ неко време, од маја 2024. године отварају се могућности да им се врати особа из прошлости, са којом су имали краћу романсу током 2021. Најважније је имати поверење у себе и у своје емоције и то је главна порука што се тиче љубави. 

Здравље 

Ваша енергија је веома стабилна и то се позитивно одражава на ваше здравствено стање. Могући проблеми се могу појавити током априла и маја због умора и нередовне исхране, а последица тога јесу лоше спавање или главобоља. Ово се посебно односи на женске припаднике овог знака и на особе које се баве приватним послом. Од октобра до децембра могуће су проблеми са кичмом или са коленима.  

БЛИЗАНЦИ

Посао 

Пословна страна ће бити много стабилнија од априла 2024, а то се посебно односи повезивање са људима са којима сте већ сарађивали. Јупитер улази у знак Близанаца током маја 2024. и Близанцима доноси јако успешан пословни период, посебно када су у питању послови трговине, продаје, куповине, послови посредовања и послови са иностранством. У периоду од августа до новембра 2024. јако је важно обратити пажњу на вредновање свог рада и на тај начин Близанци могу заштитити себе и посао којим се баве. Ово се посебно односи на особе које имају директне послове са иностранством или сарађују са другим људима активно. Када је у питању финансијска страна, од маја до октобра јако добар период да се удвостручи зарада посебно за оне који се баве приватним послом.

Љубав 

Љубавна ситуација ће претрпети одређене промене посебно за оне припаднике овог знака који већ неко време уживају у љубави или су у стабилним емотивним везама. Те промене се односе на побољшање квалитета њихове љубавне везе, а то је све подстакнуто великим напретком комуникације између партнера. Близанци који су у соло варијанти од јуна могу очекивати занимљива упознавања али могућност стабилне везе је резервисан за период од октобра до децембра 2024. Потенцијална особа која би била јако занимљива може бити рођена у знаку Рибе или у знаку Рака.

Здравље

Здравствено стање биће под утицајем Јупитера у вашем знаку што доноси много боље животно расположење и то позитивно утиче на ваше физичко здравље. Од марта до јуна могући су мањи проблеми карактеристични за Близанце а то су дисајни органи или алергије. Важно је радити на свом имунитету јер сваки пад имунитета може да створи поменуте проблеме са здрављем. 

РАК

Посао 

Велики преокрет за све Ракове се дешава током јануара 2024. када Плутон пређе у знак Водолије и коначно ће донети могућност да пословно напредујете. Када су у питању пословни сарадници, од априла па све до августа се отварају нови облици сарадње и савет за вас је да се више окренете себи и својим плановима за будућност. Многи Ракови који се баве додатним пословима током августа и септембра ће моћи да покрену много тога новог по питању посла и сарадње са људима са којима су већ сарађивали уназад неколико година. Јако је битан моменат финансија током пролећа јер су могући мањи проблеми када су у питању наплате и вредновање себе и сопственог рада. Посебно је негативно наглашена сарадња са особом у знаку Овна или Јарца  и то због проблема са исплатом или новцем. 

Љубав 

Многи Ракови су током прошле године осетили проблеме на плану љубави, али ће крајем јануара 2024. године доћи до потпуног преокрета и правилног вредновања и сагледавања себе и свог емотивног живота. За све оне Ракове који су у соло варијанти, почетком априла дешава се велики позитивни аспект упознавања нове особе која може бити рођена у земљаном знаку (  Бик, Јарац или Девица ) и тај однос може прећи у озбиљнију причу крајем лета. Венера ће током лета доносити аспекте љубоморе или посесивности, што није уобичајено за овај знак,  па се саветује да се поведе рачуна о томе посебно за млађе припаднике овог знака.

Здравље 

Ситуација у вези здравља је веома променљивог типа током целе године јер ће Ракови имати стално утисак да су уморни, презаузети, преоптерећени бригама других особа посебно када је реч о породичним односима. Савет је да се окренете здравијем начину живота али и да поведете рачуна о томе на који начин размишљате јер се то директно односи на ваше здравље.

ЛАВ

Посао 

Када је у питању пословна страна, од друге половине јануара много тога постаје јасније за све Лавове који се баве приватним послом, највероватније долази до тоталног преокрета и проширења посла којим се баве и то под утицајем самосталних битних одлука у том периоду. Многи Лавови ће имати велике пословне изазове током априла и маја, па је јако важно да будете концентрисани на оно што радите и да верујете искључиво себи и свом осећају. Када је у питању новчана ситуација,  посебно важан период је мај и јун 2024 јер тада су могући много већи трошкови. Октобар је веома занимљив месец када су у питању односи са људима са којима се већ неко време сарађује, а током децембра су могућа пословна путовања и јако лепе пословне могућности са људима из иностранства.

Љубав 

Најважнија ситуација која коју ће Лавови имати почетком 2024.године јесте суочавање са собом и са својим одлукама које ће бити веома радикалне, посебно у току јануара и у току априла 2024. године. Заузети Лавови ће имати велико неслагање када су у питању партнерски односи, а могућ је прекид у комуникацији током августа и септембра, али све се може поправити само ако будете спремни на компромис. Лавови који су слободни, могу да упознају јако занимљиву особу у другој половини године, односно од јула па до септембра, и то се односи на особу која је веома елоквентна и која је јако интересантна. Да би тај однос могао да успе, морате да научите да контролише своје емоције. 

Здравље

Здравствено стање ће бити променљиво у наредних годину дана, али најважније је да се Лавови заиста посвете здравом начину исхране и начину одмарању. Сви они Лавови који имају већ хроничне проблеме са здрављем, посебно ако је у питању крвни притисак или кичма, могу да имају тегобе током новембра и децембра 2024.

ДЕВИЦА

Посао

Пословна ситуација се стабилизује почетком јануара јер ћете имати јако добре и успешне састанке и разговоре са људима са којима пословно сарађујете већ неко време. Сатурн у знаку Рибе од марта доноси велике проблеме у комуникацији на послу, па је јако важно да у том периоду рашчланите своје мисли и поступке, нарочито када су у питању односи са надређенима. Особа у знаку Јарца или Бика вам је пословно велика конкуренција током лета, па је јако важно да о томе поведете рачуна нарочито када су у питању преговори или договори са људима са којима сарађујете. Поведите рачуна током лета јер квадрат између Сатурна и Јупитера ствара веома напете ситуације на приватном плану који се могу одразити и на посао.

Љубав

Током 2023. године многе Девице су биле веома емотивно незадовољне у својим везама или браковима, а посебно оне које имају партнера у знаку Стрелца или Рибе. Током јануара 2024. године могући су проблеми у комуникацији са партнером али већ током марта и априла однос са партнером се стабилизује и могући су добри планови у вези заједничког живота или потомства. Девице, које су у соло варијанти, до краја јуна имају могућност да сретну јако занимљиву особу у знаку Лава или Овна. Најважније је показати искрену намеру и жељу за упознавањем јер Девице генерално имају проблем када су у питању емоције и емотивни односи.

Здравље

Током 2023. године појавили су се потенцијални проблеми када је у питању здравље. Током 2024. године важно је да радите на свом имунитету и унутрашњем складу. Најважније је сагледати ствари онакве какве јесу и не доносити нагле одлуке, посебно током лета које негативно могу да утичу и на здравље.

ВАГА

Посао 

Када је у питању пословна страна, најважније водити рачуна током марта и априла 2024. јер су могући сукоби са људима са којима пословно сарађујете. Ово свакако није добар период да се доносите нове пословне одлуке нарочито ако имате приватне послове или послове са иностранством. Када је у питању новац, могући су проблеми са новцем од априла до јуна. Од септемба постоји могућност новог пословног ангажовања када је у питању сарадња са људима из иностранства или послови где је важан увоз и извоз. 
Током октобра и новембра могући су сукоби са људима са којима пословно сарађујете и који су вам на неки начин надређени. Најважнији савет је да ништа не прихватате превише лично. 

Љубав 

Јужни чвор се налази и даље у вашем знаку што доноси могуће проблеме у комуникацији са партнером и јако је важно да до априла 2024. године превазиђете све проблеме које имате.Морате да схватите да је компромис најважнији и једино решење у односу са партнером, посебно за оне Ваге који имају партнера који је рођен у знаку Лава или у знаку Овна.  Све Ваге које немају партнера, постоји могућност да упознају неког од јула до октобра 2024. године када Јупитер буде ушао у знак Близанаца и то може бити партнер који је по годинама млађи и који има везе са иностранством.

Здравље

Здравствено стање у ових наредних годину дана је поприлично стабилно, само је битно да обратите пажњу на могуће прехладе и алергије током пролећа, тачније од априла до јуна и током октобра. За оне Ваге које већ имају проблеме са стомаком или желуцем током лета су могући већи проблеми на нервној бази. 

ШКОРПИЈА

Посао 

У јануару вас очекују велики пословни преокрети, посебно у вези пословне ситуације у коју сте " упали " захваљујући вашој потреби да доминирате и другима покажете своје знање и искуство. Чувајте се дуплих стандарда када је реч о партнерском односу у вези посла и особе у знаку Јарца. Током марта и априла јако је изражена лоша комуникација са пословним сарадницима због ваше сујете, али се све то може врло брзо савладати. Није све онако како изгледа или како ви гледате са стране. Током лета могући су пословни изазови и превише посла, али вам велика помоћ и подршка могу бити људи од којих не очекујете толико помоћи. Новчана ситуација се стабилизује током пролећа, а током лета је важно да водите рачуна да не разбацујете новац.

Љубав 

Аспекти Јупитера и Урана у вашем пољу љубави и партнерских односа доносе вам прилике да се ваш однос са партнером поправи током јануара и током марта. У априлу су могуће свађе и лосе комуникације са партнером јер имате нереалне захтеве. Чувајте се наглих одлука посебно када су у питању емоције друге стране. Када је реч у слободним припадницима овог знака, чека вас веома компликована ситуација са особом из прошлости и то ће тако бити до јуна. Водите рачуна о томе колико вам је заиста потребна подршка и помоћ од те особе јер је све међу вама веома недефинисано и лоше постављено. Нарочито ако је та особа рођена у знаку Јарца или у знаку Бика. Нова могућност у вези љубави покреће се на јесен. 

Здравље

У ових годину дана бићете под јаким утицајем других људи посебно када су у питању пословни односи и сав тај стрес се може одражавати на ваше здравље. Чувајте се наглих одлука јер се то негативно одражава на ваше здравље током фебруара. Од маја до јула поведите рачуна о проблемима са стомаком и имунитетом.

СТРЕЛАЦ

Посао 

Веома изазовна пословна година је пред вама. Почетак године је под утицајем Сатурна који ће правити тешке аспекте и донети много проблема из прошлости. Важно је да не будете оптерећен прошлошћу и да гледате да се окренете свему ономе сто се дешава, дан за дан. Април и мај су важни за пословне преговоре са иностранством или са људима - сарадницима који имају везе са путовањима. Чувајте се наглих одлука посебно када су у питању односи са јавношћу.  Новац је веома компликована тема, посебно када Јупитер у Близанцима крене током лета да вам ствара проблеме у вези наплате или вредновања. Најважније ће бити да спознате колико сте способни што се тиче посла и колико вреди ваш рад.  

 Љубав 

За све Стрелчеве 2024. година је веома неповољна, јер су могући проблеми у односу са партнером, а за Стрелчеве који су слободни, могући су проблеми са потенцијалним партнерима. Нећете моћи да задржите поред себе драгу особу јер су могући велики проблеми у комуникацији. Најбоље би било да не очекују превише од партнерског односа и то се посебно односи на период од априла до августа 2024. За све оне припаднике овог знака који су у дугим везама, од јуна до септембра могуће је да ће имати јако неповољне услове за везу и заједничке договоре, јер ће се враћати проблеми из прошлости. 

Здравље

Ваша животна енергија ће бити веома компликована јер ће Јупитер у знаку Билизанаца од пролећа да вам ствара осећај да се констатно осећате лоше. Ово се конкретно односи на могуће проблеме са желуцем и са органима за варење. Неки Стрелчеви који већ имају проблеме са стомаком,  током лета и јесени могу имати веће проблеме него што могу да претпоставе. Зато је важно да водитиеживот без стреса и да покушате да се концентришете на праве ствари. 

ЈАРАЦ

Посао 

Сам почетак 2024. године је веома успешан и многи Јарчеви који имају амбиције и жеље пробаће да их остваре на брз и квалитетан начин. Брзина није карактеристична за ваш знак, али ће се створити јако добри и квалитетни услови за пословање. Ово се посебно односи на људе који су везани за посао са иностранством или за сарадњу са људима са којима већ дуго сарађују. Током лета је јако важно да се концентришете на послове које можете да наплатите и да не улазите у ризичне послове, посебно од септембра до краја године. Јако је важно да избегавате људе са којима сте већ лоше пословали и са којима сте имали проблеме у наплати. Што се тиче новца, може га бити у већим количинама од августа али и о томе треба водити рачуна и потребна је добра организација у вези потрошње новца. 

Љубав 

Због утицаја Јупитера и Урана у Бику, многи Јарчеви ће обновити неке везе из прошлости и то до краја априла. У свему томе јако важно је да не показујете претеривање у емоцијама јер то може бити веома контрапродуктивно. Ако сте слободни, током маја и јуна могући су добри аспекти да се покрене љубав али то може бити у складу са оним што ви захтевате, а то су озбиљност и посвећеност у вези. 

Здравље 

Када је у питању здравље, под утицајем Урана и Јупитера у знаку Бика имаћете генерално добре аспекте што се тиче имунитета.  Старији припадници треба да поведу рачуна о могућим проблемима са алергијама и крвним притиском током лета и на почетку јесени. 

ВОДОЛИЈА

Посао

За вас је најважнији период друга половина јануара када су могуће велике пословне промене у жељеном правцу, односно, то је период када ће се створити нове пословне опције за које нисте ни знали да постоје. Најважнији савет у том смислу јесте да будете концентрисани на оно што се дешава од 20. јануара, а јако важан период ће бити 15.априла па све до 15. маја када вас чекају велике промене. Те промене се односе на начин размишљања и начин сагледавања себе у пословном смислу што вама генерално тешко пада јер не воле промене. Од августа па све до новембра млађи припадници овог знака ће имати јако добре пословне аспекте за напредовање, посебно ако посао има везе са маркетингом и односима са јавношћу. Када је у питању новац, јако је важно да буде рационални и да се не расипате, посебно од јуна до августа.  

Љубав

Емоције су јако наглашене у ових годину дана посебно од марта до маја када су могући велики аспекти промена и неке нестабилне везе се могу прекинути. Ово се посебно односи на оне особе које већ имају проблема што се тиче комуникације у љубави, посебно ако је партнер рођен у знаку Ваге или у знаку Близанаца. Најважнији савет би био да се побољша комуникација и да се избегавају оне теме за разговор које су веома критичне.

Ако сте сами, од јануара до марта 2024. могућа је нова љубавна прича са особом која живи у иностранству или се бави послом који изискује честа путовања ван земље. Да би тај однос могао да успе јако је важно да  научите како да контролишете своје изливе беса. 

Здравље

Бићете бити под јаким утицајем Урана и Јупитера који вам стварају проблеме са органима за варење, главобољом и крвним притиском. Јако је важно да рашчистите ствари из прошлости, посебно када су у питању односи у кругу породице јер ви немате баш тај приступ дипломатичности и углавном кажете ствари које не мислите и које касније оставе последице и по питању емоција и здравља.

РИБЕ

 Посао

Сатурн у вашем знаку је већ током 2023. правио проблеме и доносио је веома непријатне пословне ситуације где је било важно да покажете своју вредност на пословном плану али нисте успели да до краја испоштујете рокове или да се припремите за све оно што вас је чекало по питању посла. Таква пословна тенденција се наставља и у првих неколико месеци нове 2024. године, али оно што је најважније јесте да научите да поштујете себе и своје време. Многе Рибе ће пословно напредовати од септембра до краја 2024. године али то напредовање је захваљујући другим људима, односно пријатељима које сте стекли преко посла.Што се тиче новчане ситуације битно је да научите да кажете не када вас људи питају за озајмицу новца.

Љубав 

Сатурн у вашем знаку вам је донео велике одлуке посебно када су у питању емотивни односи. Особа која вам је јако драга или са којом живите је веома свесна ваше вредности, али са друге стране ви сте ти који себе најчешће не цените и од себе и од свог живота правите пакао управо због тога што сте јако неодлучни и не умете да донесете квалитетне и брзе одлуке. Јесен је веома компликована, јер ће се веза коју започнете на лето бити на великом тесту због ваше љубоморе. 

Здравље 

Јако је важно водити рачуна о здрављу током марта, јер ће вам имунитет бити у паду. Током лета Јупитер ће правити квадрат са Сатурном и јако негативно се одразити на вас јер се активирау проблеми са здрављем управо због пада имунитета. Зато је јако важно да у том периоду водите рачуна о могућим проблемима се код вас могу одразити на дисајне органе и алергију.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas