Oglas
· · Komentari: 0

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. GODINU: Pogledajte šta su vam zvezde pripremile na ljubavnom i poslovnom planu, kao i kako će vas služiti zdravlje

Evo koji horoskopski znaci će imati sreće tokom 2024. godine

1705066699_shutterstock_2127612920--10-.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

OVAN

Posao 

Veoma napeta godina što se tiče posla i poslovnih odnosa, posebno tokom marta i aprila. Konjukcija Urana i Jupitera u Biku stvara vam veoma nezgodan aspekt poslovanja i važno je da u tom periodu budete usklađeni sa sobom i svojom pozitivnom energijom. Tokom leta važno je da ne dozvolite da se vraćaju problemi koje ste imali početkom 2023. Trudite se da se na sve moguće načine rešite nervoze, jer ćete ako to ne uspete, pokrenuti negativnu energiju koja će vas blokirati. Obratite pažnju na period od avgusta do kraja godine jer su mogući problemi sa novcem. 

LJubav

Zbog pozicije Severnog čvora u vašem znaku, najvažnije je da se okrenete sebi i svojim odlukama i izborima. Niko nema pravo da utiče na vaš izbor u ljubavi. Jupiter u Blizancima od juna 2024. stvara divne ljubavne mogućnosti da upoznate nekog ili da stabilizujete sadašnji odnos. Nek vam fokus bude na izražavanju sebe i svojih emocija. Kraj godine donosi veliki osećaj ljubomore. Oni koji imaju nestabilne veze mogu da dožive raskid. 

Zdravlje 

Osa čvorova utiče na vaše unutrašnje stanje koje se mora menjati iz korena. Ostavite prošlost i ne vraćajte se unazad. ProblemI sa krvnim pritiskom i kičmom mogu biti aktuelni tokom leta, savet bi bio da vodite računa o tome mnogo ozbiljnije i zrelije. 

BIK

Posao 

Što se tiče posla i poslovnih planova za Bikove april je mesec najvećih promena. Jupiter u znaku Bika boravi do kraja maja 2024. godine i svim Bikovima daje dobre mogućnosti da završavaju mnogo toga što su pokrenuli tokom 2023 godine. Bitno je fokusirati se na sve ono što se dešavalo tokom maja i septembra 2023. godine jer tada su pokrenuti mnogi poslovni aspekti koji se nastavljaju. Neki Bikovi mogu menjati posao od marta do maja 2024. godine. Jesen je pomalo zatvorena za nove prilike a do kraja godine mlađi pripadnici ovog znaka mogu pokrenuti privatan posao sa inostranstvom. 

LJubav

Jupiter u vašem znaku donosi mnogo toga što je započeto u 2023. godini i sa istim intenzitetom se nastavlja u 2024. Za sve one koji su u vezi ili u braku ova 2024. godina je potvrda svega onoga dobrog i pozitivnog što se dešavalo tokom jeseni 2023. Ovo se posebno odnosi za one osobe koje imaju partnera rođenog u znaku Jarca ili u znaku Device. Za one Bikove koji su slobodni već neko vreme, od maja 2024. godine otvaraju se mogućnosti da im se vrati osoba iz prošlosti, sa kojom su imali kraću romansu tokom 2021. Najvažnije je imati poverenje u sebe i u svoje emocije i to je glavna poruka što se tiče ljubavi. 

Zdravlje 

Vaša energija je veoma stabilna i to se pozitivno odražava na vaše zdravstveno stanje. Mogući problemi se mogu pojaviti tokom aprila i maja zbog umora i neredovne ishrane, a posledica toga jesu loše spavanje ili glavobolja. Ovo se posebno odnosi na ženske pripadnike ovog znaka i na osobe koje se bave privatnim poslom. Od oktobra do decembra moguće su problemi sa kičmom ili sa kolenima.  

BLIZANCI

Posao 

Poslovna strana će biti mnogo stabilnija od aprila 2024, a to se posebno odnosi povezivanje sa ljudima sa kojima ste već sarađivali. Jupiter ulazi u znak Blizanaca tokom maja 2024. i Blizancima donosi jako uspešan poslovni period, posebno kada su u pitanju poslovi trgovine, prodaje, kupovine, poslovi posredovanja i poslovi sa inostranstvom. U periodu od avgusta do novembra 2024. jako je važno obratiti pažnju na vrednovanje svog rada i na taj način Blizanci mogu zaštititi sebe i posao kojim se bave. Ovo se posebno odnosi na osobe koje imaju direktne poslove sa inostranstvom ili sarađuju sa drugim ljudima aktivno. Kada je u pitanju finansijska strana, od maja do oktobra jako dobar period da se udvostruči zarada posebno za one koji se bave privatnim poslom.

LJubav 

LJubavna situacija će pretrpeti određene promene posebno za one pripadnike ovog znaka koji već neko vreme uživaju u ljubavi ili su u stabilnim emotivnim vezama. Te promene se odnose na poboljšanje kvaliteta njihove ljubavne veze, a to je sve podstaknuto velikim napretkom komunikacije između partnera. Blizanci koji su u solo varijanti od juna mogu očekivati zanimljiva upoznavanja ali mogućnost stabilne veze je rezervisan za period od oktobra do decembra 2024. Potencijalna osoba koja bi bila jako zanimljiva može biti rođena u znaku Ribe ili u znaku Raka.

Zdravlje

Zdravstveno stanje biće pod uticajem Jupitera u vašem znaku što donosi mnogo bolje životno raspoloženje i to pozitivno utiče na vaše fizičko zdravlje. Od marta do juna mogući su manji problemi karakteristični za Blizance a to su disajni organi ili alergije. Važno je raditi na svom imunitetu jer svaki pad imuniteta može da stvori pomenute probleme sa zdravljem. 

RAK

Posao 

Veliki preokret za sve Rakove se dešava tokom januara 2024. kada Pluton pređe u znak Vodolije i konačno će doneti mogućnost da poslovno napredujete. Kada su u pitanju poslovni saradnici, od aprila pa sve do avgusta se otvaraju novi oblici saradnje i savet za vas je da se više okrenete sebi i svojim planovima za budućnost. Mnogi Rakovi koji se bave dodatnim poslovima tokom avgusta i septembra će moći da pokrenu mnogo toga novog po pitanju posla i saradnje sa ljudima sa kojima su već sarađivali unazad nekoliko godina. Jako je bitan momenat finansija tokom proleća jer su mogući manji problemi kada su u pitanju naplate i vrednovanje sebe i sopstvenog rada. Posebno je negativno naglašena saradnja sa osobom u znaku Ovna ili Jarca  i to zbog problema sa isplatom ili novcem. 

LJubav 

Mnogi Rakovi su tokom prošle godine osetili probleme na planu ljubavi, ali će krajem januara 2024. godine doći do potpunog preokreta i pravilnog vrednovanja i sagledavanja sebe i svog emotivnog života. Za sve one Rakove koji su u solo varijanti, početkom aprila dešava se veliki pozitivni aspekt upoznavanja nove osobe koja može biti rođena u zemljanom znaku (  Bik, Jarac ili Devica ) i taj odnos može preći u ozbiljniju priču krajem leta. Venera će tokom leta donositi aspekte ljubomore ili posesivnosti, što nije uobičajeno za ovaj znak,  pa se savetuje da se povede računa o tome posebno za mlađe pripadnike ovog znaka.

Zdravlje 

Situacija u vezi zdravlja je veoma promenljivog tipa tokom cele godine jer će Rakovi imati stalno utisak da su umorni, prezauzeti, preopterećeni brigama drugih osoba posebno kada je reč o porodičnim odnosima. Savet je da se okrenete zdravijem načinu života ali i da povedete računa o tome na koji način razmišljate jer se to direktno odnosi na vaše zdravlje.

LAV

Posao 

Kada je u pitanju poslovna strana, od druge polovine januara mnogo toga postaje jasnije za sve Lavove koji se bave privatnim poslom, najverovatnije dolazi do totalnog preokreta i proširenja posla kojim se bave i to pod uticajem samostalnih bitnih odluka u tom periodu. Mnogi Lavovi će imati velike poslovne izazove tokom aprila i maja, pa je jako važno da budete koncentrisani na ono što radite i da verujete isključivo sebi i svom osećaju. Kada je u pitanju novčana situacija,  posebno važan period je maj i jun 2024 jer tada su mogući mnogo veći troškovi. Oktobar je veoma zanimljiv mesec kada su u pitanju odnosi sa ljudima sa kojima se već neko vreme sarađuje, a tokom decembra su moguća poslovna putovanja i jako lepe poslovne mogućnosti sa ljudima iz inostranstva.

LJubav 

Najvažnija situacija koja koju će Lavovi imati početkom 2024.godine jeste suočavanje sa sobom i sa svojim odlukama koje će biti veoma radikalne, posebno u toku januara i u toku aprila 2024. godine. Zauzeti Lavovi će imati veliko neslaganje kada su u pitanju partnerski odnosi, a moguć je prekid u komunikaciji tokom avgusta i septembra, ali sve se može popraviti samo ako budete spremni na kompromis. Lavovi koji su slobodni, mogu da upoznaju jako zanimljivu osobu u drugoj polovini godine, odnosno od jula pa do septembra, i to se odnosi na osobu koja je veoma elokventna i koja je jako interesantna. Da bi taj odnos mogao da uspe, morate da naučite da kontroliše svoje emocije. 

Zdravlje

Zdravstveno stanje će biti promenljivo u narednih godinu dana, ali najvažnije je da se Lavovi zaista posvete zdravom načinu ishrane i načinu odmaranju. Svi oni Lavovi koji imaju već hronične probleme sa zdravljem, posebno ako je u pitanju krvni pritisak ili kičma, mogu da imaju tegobe tokom novembra i decembra 2024.

DEVICA

Posao

Poslovna situacija se stabilizuje početkom januara jer ćete imati jako dobre i uspešne sastanke i razgovore sa ljudima sa kojima poslovno sarađujete već neko vreme. Saturn u znaku Ribe od marta donosi velike probleme u komunikaciji na poslu, pa je jako važno da u tom periodu raščlanite svoje misli i postupke, naročito kada su u pitanju odnosi sa nadređenima. Osoba u znaku Jarca ili Bika vam je poslovno velika konkurencija tokom leta, pa je jako važno da o tome povedete računa naročito kada su u pitanju pregovori ili dogovori sa ljudima sa kojima sarađujete. Povedite računa tokom leta jer kvadrat između Saturna i Jupitera stvara veoma napete situacije na privatnom planu koji se mogu odraziti i na posao.

LJubav

Tokom 2023. godine mnoge Device su bile veoma emotivno nezadovoljne u svojim vezama ili brakovima, a posebno one koje imaju partnera u znaku Strelca ili Ribe. Tokom januara 2024. godine mogući su problemi u komunikaciji sa partnerom ali već tokom marta i aprila odnos sa partnerom se stabilizuje i mogući su dobri planovi u vezi zajedničkog života ili potomstva. Device, koje su u solo varijanti, do kraja juna imaju mogućnost da sretnu jako zanimljivu osobu u znaku Lava ili Ovna. Najvažnije je pokazati iskrenu nameru i želju za upoznavanjem jer Device generalno imaju problem kada su u pitanju emocije i emotivni odnosi.

Zdravlje

Tokom 2023. godine pojavili su se potencijalni problemi kada je u pitanju zdravlje. Tokom 2024. godine važno je da radite na svom imunitetu i unutrašnjem skladu. Najvažnije je sagledati stvari onakve kakve jesu i ne donositi nagle odluke, posebno tokom leta koje negativno mogu da utiču i na zdravlje.

VAGA

Posao 

Kada je u pitanju poslovna strana, najvažnije voditi računa tokom marta i aprila 2024. jer su mogući sukobi sa ljudima sa kojima poslovno sarađujete. Ovo svakako nije dobar period da se donosite nove poslovne odluke naročito ako imate privatne poslove ili poslove sa inostranstvom. Kada je u pitanju novac, mogući su problemi sa novcem od aprila do juna. Od septemba postoji mogućnost novog poslovnog angažovanja kada je u pitanju saradnja sa ljudima iz inostranstva ili poslovi gde je važan uvoz i izvoz. 
Tokom oktobra i novembra mogući su sukobi sa ljudima sa kojima poslovno sarađujete i koji su vam na neki način nadređeni. Najvažniji savet je da ništa ne prihvatate previše lično. 

LJubav 

Južni čvor se nalazi i dalje u vašem znaku što donosi moguće probleme u komunikaciji sa partnerom i jako je važno da do aprila 2024. godine prevaziđete sve probleme koje imate.Morate da shvatite da je kompromis najvažniji i jedino rešenje u odnosu sa partnerom, posebno za one Vage koji imaju partnera koji je rođen u znaku Lava ili u znaku Ovna.  Sve Vage koje nemaju partnera, postoji mogućnost da upoznaju nekog od jula do oktobra 2024. godine kada Jupiter bude ušao u znak Blizanaca i to može biti partner koji je po godinama mlađi i koji ima veze sa inostranstvom.

Zdravlje

Zdravstveno stanje u ovih narednih godinu dana je poprilično stabilno, samo je bitno da obratite pažnju na moguće prehlade i alergije tokom proleća, tačnije od aprila do juna i tokom oktobra. Za one Vage koje već imaju probleme sa stomakom ili želucem tokom leta su mogući veći problemi na nervnoj bazi. 

ŠKORPIJA

Posao 

U januaru vas očekuju veliki poslovni preokreti, posebno u vezi poslovne situacije u koju ste " upali " zahvaljujući vašoj potrebi da dominirate i drugima pokažete svoje znanje i iskustvo. Čuvajte se duplih standarda kada je reč o partnerskom odnosu u vezi posla i osobe u znaku Jarca. Tokom marta i aprila jako je izražena loša komunikacija sa poslovnim saradnicima zbog vaše sujete, ali se sve to može vrlo brzo savladati. Nije sve onako kako izgleda ili kako vi gledate sa strane. Tokom leta mogući su poslovni izazovi i previše posla, ali vam velika pomoć i podrška mogu biti ljudi od kojih ne očekujete toliko pomoći. Novčana situacija se stabilizuje tokom proleća, a tokom leta je važno da vodite računa da ne razbacujete novac.

LJubav 

Aspekti Jupitera i Urana u vašem polju ljubavi i partnerskih odnosa donose vam prilike da se vaš odnos sa partnerom popravi tokom januara i tokom marta. U aprilu su moguće svađe i lose komunikacije sa partnerom jer imate nerealne zahteve. Čuvajte se naglih odluka posebno kada su u pitanju emocije druge strane. Kada je reč u slobodnim pripadnicima ovog znaka, čeka vas veoma komplikovana situacija sa osobom iz prošlosti i to će tako biti do juna. Vodite računa o tome koliko vam je zaista potrebna podrška i pomoć od te osobe jer je sve među vama veoma nedefinisano i loše postavljeno. Naročito ako je ta osoba rođena u znaku Jarca ili u znaku Bika. Nova mogućnost u vezi ljubavi pokreće se na jesen. 

Zdravlje

U ovih godinu dana bićete pod jakim uticajem drugih ljudi posebno kada su u pitanju poslovni odnosi i sav taj stres se može odražavati na vaše zdravlje. Čuvajte se naglih odluka jer se to negativno odražava na vaše zdravlje tokom februara. Od maja do jula povedite računa o problemima sa stomakom i imunitetom.

STRELAC

Posao 

Veoma izazovna poslovna godina je pred vama. Početak godine je pod uticajem Saturna koji će praviti teške aspekte i doneti mnogo problema iz prošlosti. Važno je da ne budete opterećen prošlošću i da gledate da se okrenete svemu onome sto se dešava, dan za dan. April i maj su važni za poslovne pregovore sa inostranstvom ili sa ljudima - saradnicima koji imaju veze sa putovanjima. Čuvajte se naglih odluka posebno kada su u pitanju odnosi sa javnošću.  Novac je veoma komplikovana tema, posebno kada Jupiter u Blizancima krene tokom leta da vam stvara probleme u vezi naplate ili vrednovanja. Najvažnije će biti da spoznate koliko ste sposobni što se tiče posla i koliko vredi vaš rad.  

 LJubav 

Za sve Strelčeve 2024. godina je veoma nepovoljna, jer su mogući problemi u odnosu sa partnerom, a za Strelčeve koji su slobodni, mogući su problemi sa potencijalnim partnerima. Nećete moći da zadržite pored sebe dragu osobu jer su mogući veliki problemi u komunikaciji. Najbolje bi bilo da ne očekuju previše od partnerskog odnosa i to se posebno odnosi na period od aprila do avgusta 2024. Za sve one pripadnike ovog znaka koji su u dugim vezama, od juna do septembra moguće je da će imati jako nepovoljne uslove za vezu i zajedničke dogovore, jer će se vraćati problemi iz prošlosti. 

Zdravlje

Vaša životna energija će biti veoma komplikovana jer će Jupiter u znaku Bilizanaca od proleća da vam stvara osećaj da se konstatno osećate loše. Ovo se konkretno odnosi na moguće probleme sa želucem i sa organima za varenje. Neki Strelčevi koji već imaju probleme sa stomakom,  tokom leta i jeseni mogu imati veće probleme nego što mogu da pretpostave. Zato je važno da voditieživot bez stresa i da pokušate da se koncentrišete na prave stvari. 

JARAC

Posao 

Sam početak 2024. godine je veoma uspešan i mnogi Jarčevi koji imaju ambicije i želje probaće da ih ostvare na brz i kvalitetan način. Brzina nije karakteristična za vaš znak, ali će se stvoriti jako dobri i kvalitetni uslovi za poslovanje. Ovo se posebno odnosi na ljude koji su vezani za posao sa inostranstvom ili za saradnju sa ljudima sa kojima već dugo sarađuju. Tokom leta je jako važno da se koncentrišete na poslove koje možete da naplatite i da ne ulazite u rizične poslove, posebno od septembra do kraja godine. Jako je važno da izbegavate ljude sa kojima ste već loše poslovali i sa kojima ste imali probleme u naplati. Što se tiče novca, može ga biti u većim količinama od avgusta ali i o tome treba voditi računa i potrebna je dobra organizacija u vezi potrošnje novca. 

LJubav 

Zbog uticaja Jupitera i Urana u Biku, mnogi Jarčevi će obnoviti neke veze iz prošlosti i to do kraja aprila. U svemu tome jako važno je da ne pokazujete preterivanje u emocijama jer to može biti veoma kontraproduktivno. Ako ste slobodni, tokom maja i juna mogući su dobri aspekti da se pokrene ljubav ali to može biti u skladu sa onim što vi zahtevate, a to su ozbiljnost i posvećenost u vezi. 

Zdravlje 

Kada je u pitanju zdravlje, pod uticajem Urana i Jupitera u znaku Bika imaćete generalno dobre aspekte što se tiče imuniteta.  Stariji pripadnici treba da povedu računa o mogućim problemima sa alergijama i krvnim pritiskom tokom leta i na početku jeseni. 

VODOLIJA

Posao

Za vas je najvažniji period druga polovina januara kada su moguće velike poslovne promene u željenom pravcu, odnosno, to je period kada će se stvoriti nove poslovne opcije za koje niste ni znali da postoje. Najvažniji savet u tom smislu jeste da budete koncentrisani na ono što se dešava od 20. januara, a jako važan period će biti 15.aprila pa sve do 15. maja kada vas čekaju velike promene. Te promene se odnose na način razmišljanja i način sagledavanja sebe u poslovnom smislu što vama generalno teško pada jer ne vole promene. Od avgusta pa sve do novembra mlađi pripadnici ovog znaka će imati jako dobre poslovne aspekte za napredovanje, posebno ako posao ima veze sa marketingom i odnosima sa javnošću. Kada je u pitanju novac, jako je važno da bude racionalni i da se ne rasipate, posebno od juna do avgusta.  

LJubav

Emocije su jako naglašene u ovih godinu dana posebno od marta do maja kada su mogući veliki aspekti promena i neke nestabilne veze se mogu prekinuti. Ovo se posebno odnosi na one osobe koje već imaju problema što se tiče komunikacije u ljubavi, posebno ako je partner rođen u znaku Vage ili u znaku Blizanaca. Najvažniji savet bi bio da se poboljša komunikacija i da se izbegavaju one teme za razgovor koje su veoma kritične.

Ako ste sami, od januara do marta 2024. moguća je nova ljubavna priča sa osobom koja živi u inostranstvu ili se bavi poslom koji iziskuje česta putovanja van zemlje. Da bi taj odnos mogao da uspe jako je važno da  naučite kako da kontrolišete svoje izlive besa. 

Zdravlje

Bićete biti pod jakim uticajem Urana i Jupitera koji vam stvaraju probleme sa organima za varenje, glavoboljom i krvnim pritiskom. Jako je važno da raščistite stvari iz prošlosti, posebno kada su u pitanju odnosi u krugu porodice jer vi nemate baš taj pristup diplomatičnosti i uglavnom kažete stvari koje ne mislite i koje kasnije ostave posledice i po pitanju emocija i zdravlja.

RIBE

 Posao

Saturn u vašem znaku je već tokom 2023. pravio probleme i donosio je veoma neprijatne poslovne situacije gde je bilo važno da pokažete svoju vrednost na poslovnom planu ali niste uspeli da do kraja ispoštujete rokove ili da se pripremite za sve ono što vas je čekalo po pitanju posla. Takva poslovna tendencija se nastavlja i u prvih nekoliko meseci nove 2024. godine, ali ono što je najvažnije jeste da naučite da poštujete sebe i svoje vreme. Mnoge Ribe će poslovno napredovati od septembra do kraja 2024. godine ali to napredovanje je zahvaljujući drugim ljudima, odnosno prijateljima koje ste stekli preko posla.Što se tiče novčane situacije bitno je da naučite da kažete ne kada vas ljudi pitaju za ozajmicu novca.

LJubav 

Saturn u vašem znaku vam je doneo velike odluke posebno kada su u pitanju emotivni odnosi. Osoba koja vam je jako draga ili sa kojom živite je veoma svesna vaše vrednosti, ali sa druge strane vi ste ti koji sebe najčešće ne cenite i od sebe i od svog života pravite pakao upravo zbog toga što ste jako neodlučni i ne umete da donesete kvalitetne i brze odluke. Jesen je veoma komplikovana, jer će se veza koju započnete na leto biti na velikom testu zbog vaše ljubomore. 

Zdravlje 

Jako je važno voditi računa o zdravlju tokom marta, jer će vam imunitet biti u padu. Tokom leta Jupiter će praviti kvadrat sa Saturnom i jako negativno se odraziti na vas jer se aktivirau problemi sa zdravljem upravo zbog pada imuniteta. Zato je jako važno da u tom periodu vodite računa o mogućim problemima se kod vas mogu odraziti na disajne organe i alergiju.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas