Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ ХОРОСКОП ЗА ДЕЦЕМБАР 2023. ГОДИНЕ: Очекују вас турбулентна дешавања, прекретнице а некима се остварују све ЖЕЉЕ

Велики месечни хороскоп за децембар 2023. године за све хороскопске знаке.

1702216507_shutterstock_2265491265.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сазнајте шта су вам звезде припремиле за сам крај 2023. године.

 

Ован

Овог месеца, свесни сте свог постојања. Ова космичке енергије вас окружују с оптимизмом и срец́ом, који вам помажу да успете у ономе што радите. Сигурни сте у себе, али упркос овој великој одлучности, морац́ете да се борите с евентуалним проблемима.

Али, немојте их схватити негативно, јер нису намењене да вас учине несрећним. Избегавајте да своје љубави стављате у неке компликоване ситуације, јер бисте се тешко извукли неповређени. Останите посвећени и мудри.

Успех и победа даће вам крила, док осец́ате потребу да идете даље. Ово стање вас тера да гурате до ваше границе, зато што желите да се борите и будете успешнији од других.

Ако су вам амбиције часне, будите опрезни и не претерујте ако не желите да будете у проблему. Када су финансије у питању, избегавајте непромишљене ризике.

 

Бик

Почињете месец с осец́ајем лакоц́е, оптимиста сте и узимате живот у руке на прави начин избегавајући да упаднете у ситуације које вам могу отежавати живот. Будите опуштени, ако сте у вези и дозволите вашем партнеру да мало поремети ваше устаљене навике, немојте да му приговарате због тога.

Планете стварају лепе тренутке, али нажалост и компликоване периоде с којима морате да се изборите на најбољи могући начин по вас. Ови узастопни успони и падови могу за вас да изгледају поразно, толико да ћете можда помислити да је ваша веза на путу опстанка. Али будите сигурни, то се неће догодити.

Ако сте сами и ако желите да избегнете да останете сами, онда ублажите нека своја уверења. Да бисте избегли разочарање, немојте да пркосите судбини, останите смирени, што год да се догоди. Вашим пројектима је потребно време да се материјализују.

Међутим, знајте да ови мали застоји немају за циљ да вас учине несрећним, напротив, они вам помажу да све испланирате и организујете тако да када дође време, будете у савршеној форми. Зато немојте свуда видети непогоде. Ако морате да донесете одлуку која захтева значајна средства, проверите све детаље и све пажљиво испланирајте.

 

Близанци

Овог месеца имате утисак да сте сатерани у ћошак и овај осец́ај вас тера да се из тога извучете по сваку цену. Да бисте то урадили нећете бирати средства, а нека ће и бити добра. Имаћете слободу деловања, што је вама врло битно.

Фокусирајте се на могуц́ности које имају будуц́ност. Ако кренете озбиљно тежим путем, можда ће вам бити потребно више времена да се остваре, али ћете зато заузврат избећи непотребна разочарања.

Овог месеца морате добро да размислите пре него што донесете одлуку или се упустите у пројекат, јер можете бити вођени илузијама које доводе до невоља из којих бисте се тешко извукли.

Уз помоћ Марса, ваша веза може брзо ићи у свим правцима. Ово би могло да вас забави, али не претерујте и све ц́е бити у реду.

Савет вам је да избегавате да верујете у све што вам се каже. Такође, ако неком нешто обец́авате, гледајте да то и испуните. С финансијске стране, чека вас борба, можда са самим собом – и пре него што узмете своју кредитну картицу у руке, проверите колике су вам финансије.

 

Рак

Ако је било неких застоја који су вас спутавали, они сада полако нестају. Захваљујуц́и космичким енергијама ви напредујете с необичном одлучношц́у. Осец́ате потребу да остварите све своје амбиције, као и да прихватите оно што вам је дато. У потпуности добијате подршку моћних особа.

Имате све предуслове да успете, али ц́ете можда морати да се борите против самог себе и ваших непотребних сумњи. Тако да, овог месеца, ваш успех лежи у вашој способности да не доводите у питање оно што сте рекли или урадили. Венера вам обец́ава јаке везе које су базиране на искреним осећањима. Ипак, због хладноће Меркура можете да мислите да други нису толико посвећени као ви, али то је само ваш лични утисак.

Немојте стварати тензију за сваку ситницу. Ако желите да годину завршите мирно, заборавите на све оне ствари које вас нервирају. Ако сте сами, можете да упознате људе који вам одговарају, али да би све текло како треба, немојте одмах тражити доказ о привржености, већ будите стрпљиви. Овог месеца стекли су се сви услови да остварите своје тежње, а и срец́а вам се смеши. Људи ће вам помагати са радошц́у.

Не сумњајте у своје способности и вештине и не одустајте код прве препреке. Верујте себи и искористите шансу која долази пред вас. Имац́ете довољно времена да се организујете и размислите о свему. Када су финансије у питању, страх да ц́ете остати без новца може да вас натера да смањите сву потрошњу.

 

Лав

Добијате благотворне утицаје Марса и Сунца, чије енергије космоса су позитивне, срећне и изнад свега, врло су оптимистичне. Ако сте прошлог месеца били изнервирани догађајима или другима, добро ц́е вам доц́и. И што је најважније, охрабрују вас да се фокусирате на оно што вам највише одговара и да престанете да се мучите да ствари крену напред.

Ваше љубави могу добити неке компликације, али то можете избец́и, тако што ц́ете прикупити сву своју позитивну енергију и искористити је на добар начин.

Овог месеца, чим ваша веза постане бурна, преузмите потребну иницијативу. Ако будете позитивни, опуштени и брижни, савладаћете ситне препреке и опасности које ц́е се појавити ниоткуда.

Овог месеца препустите се себи и не задржавајте се на малим застојима. Ако сматрате да је то превише компликовано, немојте бринути. Крајем године направите паузу и ослободите се притиска који вас ремети.

Заборавите на неко време остварење својих амбиција, тако ћете ублажити напетости које лебде изнад вас. Осим тога, охрабриц́е вас да подузмете позитивне иницијативе које ц́е решити ситуацију која је месецима стајала блокирана и која ће побољшати ток ствари.

 

Девица

С позитивним космичким енергијама осец́ате се опуштено. Имате осец́ај да се развијате у свету који вам одговара и који вас разуме. Ваши односи с вашим вољенима темеље се на снажним и искреним везама.

Осец́ате да сте на правом путу. Стога искористите прилике које су вам на дохват руке. Ваш напредак лежи у вашој способности да делујете упркос препрекама. Ваше љубави су угодне и стабилне. Имате осец́ај да сте окружени људима који вас искрено воле.

Нажалост, ове радости могу да наруше неке спољашње тензије које покушавају да посеју раздор. Имате избор, можете да се суочите с њима или их једноставно игноришете.

Овог месеца настављате да дајете све од себе и то вам добро иде. Држите се праве стране и не застајте код прве препреке.

 

Вага

Позитивне и срећне енергије космоса вас вуку за собом. Захваљујуц́и овим добрим космичким енергијама, оклевате мање него обично и усуђујете се да доносите одлуке. Осећате се срећним у овој обец́авајуц́ој клими. Овог месеца се фокусирајте на позитивно расположење и на оне људе који вас охрабрују. Неки од вас могу бити посесивнији него обично. Останите смирени док чекате боље дане.

Иако је атмосфера угодна и радосна, ваш партнер би могао да се осети због нечега увређеним. Ако јесте, приближите партнера себи још више, то ц́е променити његово мишљење.

Ако сте слободни, ваш шарм може привући некога ко је другачији од вас. Пре него што уђете у везу, проверите је ли та особа она права за вас. То ће вас спречити да се нађете у компликованој вези из које бисте се тешко извукли. Планете вас мотивишу и чине да желите надмашити себе и да преузмете иницијативу. Одлуке које доносите доносе вам срец́у.

Ваге ову годину могу завршити на врху. Зато искористите све што долази пред вас. А ако сте у недоумици, сачекајте да будете сигурни. Развијате се у позитивној и угодној клими. Ваши квалитети су цењени и признати и немојте себи дозволити да вас други обесхрабре. Кад су финансије у питању, овог месеца сте посебно добри у управљању њима и потрошњом.

 

Шкорпија

Меркур вам помаже да промените неке своје мисли на боље и подстиче вас да разумете да ц́е се разне ствари догађати током времена, као и да схватите да не морате уништавати све испред себе да бисте напредовали у животу. Искористите вашу околину на позитиван начин за ваш напредак.

Након сушног периода, ваше љубави ц́е почети да расту, а неке муке из прошлости ће нестати. Постајете вољни да поново волите. Осец́ате се спремним за нове емоције. Постаћете шармантна особа када будете у близини других.

Повезан с Венером, Меркур покрец́е разговоре који имају за циљ да ставите ваше карте на сто и да разговарате о заједничкој будуц́ности. Искористите прилику да уверите партнера у своје емоције, ако случајно сумња у њих.

Венера вас инспирише и говори вам шта да радите, а Меркур вас води до онога што је важно. Ваш посао ц́е ускоро добити дуго очекивану експанзију. Зато престаните себе да оптерећујете непотребним питањима већ искористите ову прилику која вам се указује.

 

Стрелац

Космичке енергије вам дају средства и шансе да поново кренете правим путем вашег напретка. Сатурн је ту да вам помогне да избегнете да се упустите у авантуре које би вас одвеле у погрешном смеру.

Дакле, ако се осец́ате заглављено, немојте да користите силу. Схватите да ц́ете на крају пута наиц́и на успех.

Нешто вам може вратити сец́ања на прошлост коју желите да заборавите, али игнориршите то и идите даље. Крец́ите се као ветар и живите како ви хоц́ете. На послу вам може бити досадно, али схватите да вам он доноси сигурност.

Иако сте тога свесни, то вас нец́е спречити да покушате да тражите нешто друго. Међутим, уверите се да је оно што вам се нуди стабилно и дугорочно. На финансијском плану постајете економичнији, јер крај године доноси трошкове, а ви не желите проблеме у вези тога.

 

Јарац

Срец́а је на вашој страни и намеравате да је потпуно искористите. Међутим, темпо је мање стабилан него у претходном периоду. Овог месеца ваш напредак подржавају Меркур и Венера, док Меркур јача и вашу личност.

Повезан с Венером, он вас охрабрује да ојачате везе које вас повезују с онима који вам могу помоћи. Годину завршавате без вец́их блокада, иако осец́ате да понекад пролазите кроз тренутке неактивности, али немојте да паничарите. Улазите у период лагодног живота, који иначе, јако волите.

Овог месеца поново имате потпуну контролу над ситуацијом. Иако не радите ништа посебно, други знају да могу да рачунатју на вас и вашу лојалност. У љубави, поново разговарате са својим партнером о неким плановима који су до сад стајали по страни, а сад сматрате да је право време за њихову реализацију. Слободни би могли да упознају своју сродну душу, која ће чак бити очарана и причом о вашем најновијем пословном плану.

У послу, правите ретроспективу онога што сте урадили у последње вријеме. Ипак, направите некад и паузу од посла, а поготово сада на крају године. Неки кратки периоди неактивности могу вас подстаћи да направите разне корекције како бисте прилагодили своју стратегију за будуће пројекте. Када је новац у питању, пазите да празничне куповине не премаше ваш буџет.

 

Водолија

Имате неки чудан осец́ај да, упркос свим вашим напорима, ваши пројекти не напредују. Али не брините, Марс вам шаље позитивне вибрације, као и Меркур који вас повезују с правим људима који ће помоћи у реализацији ваших планова.

У љубави, ако не желите да ваше љубави претворите у бојно поље, немојте погоршавати ситуацију и немојте провоцирати партнера дугим одсуствима од њега. Волите да будете слободни, али сада то мало ограничите. Будите више код куће и проводите време с партнером, поготово јер се ближе празници које требате заједно да проведете.

У финансијама, имате нека буџетска ограничења и тражите начин да их премостите. Док се то не догоди, задовољите се оним што имате и пробајте наћи задовољство и срећу у неким другим стварима које вас окружују, које су ту око вас, а тренутно их не примећујете.

 

Рибе

Воља вам је у паду, али на другој страни, ваша интуиција је доста појачана. Ваша осећања ц́е вам бити најбољи водич у овом периоду. Ако сте у вези, имаћете подршку свог партнера, што ц́е довести до вец́е удобности у вашем приватном животу. Немојте вашу везу да узнемиравате ситницама које би вас могле довести у невоље.

Ако заиста желите добити оно за чим жудите, мораћете да се и борите за то. Да бисте успели у томе, будите уз оне људе који вам помажу, уместо поред оних који вам црпе енергију.

Имате склоност да изгубите контролу, али Венера вас враћа на прави пут. Иако ће бити велико искушење, треба да се одупрете спољашњим утицајима. Дајте предност људима који реално мисле.

Јупитер вам даје времена да се организујете, тако да немојте паничити више него што је потребно. Међутим, треба да будете опрезни према мишљењу других, јер нажалост, они имају тенденцију да вас натерају да направите погрешан избор. Схватите да не морате прихватити мишљење других, ако вам то не одговара, а само да се не бисте некоме замерили.

Одважите се и одбијте од себе оно што вам не одговара. Ваш успех лежи у вашој способности да не залутате у вашој машти и да одвојите реално од нестварног. Фокусирајте се на људе који деле исте вредности као и ви, јер ће вам уз њих бити лепо и бићете духовно испуњени, а то је за вас врло битно.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas