Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ ИНДИЈСКИ ХОРОСКОП: Ево какве периоде доноси кретање планета током 2023. године

Погледајте када ће бити најповољнији астролошки периодии, а када ништа не треба да планирате

1687099512_indijski-horoskop.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Астролози истичу да је позиција планета за сваки хороскопски знак другачија, али постоје неке заједничке нити које могу утицати на енерргију свакога уопштено. Неки од најзначајнијих аспеката утицаће на планове, жеље, одлуке... Ђотиш астролошкиња Ана Русалкина, указује на кретање планета у индијскомгодишњем хороскопу, као и на то какве периоде доносе.

Јака и повољна стања планета 2023. године:

Током целе године, Сатурн, најспорија и најтежа планета која многима представља изазов, биће у доброј позицији, у самом знаку Водолије. Ово је посебно повољан услов за Јарца, Водолију, као и за Овна, Бика, Близанца, Лава, Вагу, Шкорпију и Стрелца. Ово је тренутак када ће се остварити раније осмишљене важне идеје и реализовати неки стари планови.

Од почетка године до 22. априла, Јупитер, једна од најповољнијих планета целог хороскопа, налази се у знаку Риба. Ово је изузетно добра позиција за Овна, Близанца, Рака, Девицу, Шкорпију, Јарца, Водолију, а посебно Стрелца и Рибе. Ово време може донети успех, срећу, брак, добре породичне односе и друге позитивне догађаје.

Од 15. фебруара до 12. марта и од 7. јуна до 24. јуна, од 18. октобра до 6. новембра, Венера делује најснажније. Она може донети нову романтичну везу или другачији ниво тренутне везе.Ово је добро време за важне козметичке процедуре, за куповину важних предмета, квалитетних и скупих ствари, за ажурирање гардеробе, за креативне и уметничкеактивности. Период је посебно успешан за Бикове и Вагу, али ће донети своје бонусе и другим знаковима.

Од 14. априла до 15. маја од 17. августа до 17. септембра Сунце је у повољним позицијама. И ово је дивно време да се јасно изразите, посветите више времена свом друштвеном испуњењу и каријери, уживате у више снаге и енергије, нађете времена за креативност и децу. Добар период за Лавове.

Од 24. јуна до 8. јула, од 1. октобра до 18. октобра, Меркур, планета интелекта и ума, налази се у веома повољном положају. У овом тренутку вреди планирати обуку, усавршавање, посветити више пажње комуникацији са пријатељима, не плашити се уласка у нове друштвене кругове, стицања нових веза и познанстава.

Од 16. новембра до краја 2023. Марс ће бити у свом знаку Шкорпије. Ово је добар тренутак да се више времена посветите спорту, али без напора, као и да нађете времена за размишљање, разраду емоција, спољну и унутрашњу агресију. Можете побољшати своје физичко здравље. Период је повољан за Шкорпије, Бикове, Ракове, Лавове, Вагу, Јарца, Водолију, Рибе.

Изазовни положаји планета 2023. године:

Изазовни положаји укључују стања ретрограднихфаза, помрачења, прелаза из знака у знак итд. Прво што астролошкиња спомиње јесте утицај ретроградног Меркуса, односно појаву када Меркур почиње да се креће уназад. Да ли сте се икада запитали зашто и како се то дешава? Физички и астрономски, планете се, наравно, не померају уназад – док су летеле кроз пространства свемира, оне се настављају. Само што када погледамо са Земље, тако нам се чини – ово је оптички ефекат-обмана. У астролошким смислу се сматра да тада планови застају, враћа се прошлост, делујемо у месту.

Ретроградни Меркур 2023:

29.12.2022 — 29.01.2023

21.04 — 15.05

23.08 — 15.09

13.12 — 02.01.2024

Пад Меркура:

16.03 — 31.03

У време ретроградности и пада Меркура, вреди искључити било какве велике куповине. Веома је непожељно започети нешто ново у овом тренутку. У овом периоду је потребно добро да размислите пре него што било шта урадите. Добро је наставити оно што сте раније започели, посебно учење, на пример, страних језика.

Ретроградни Марс 2023. године до 12. јануара; Пад Марса: 10.5 – 30.6 - У овом периоду је веома важно да пазите на импулсивност, јер је Марс ватрена енергија. Покушајте да не пренегљујете са емоцијама

Ретроградна Венера 2023 - 23.07 — 04.09; Пад Венере: 3.11 — 29.11

Током ретроградне фазе и пада Венере може доћи до проблема у односима са партнерима - супружницима, вољеним особама. Доћи ће до неспоразума и осећаја недостатка пажње. Можда се чини да између вас има мало или ништа заједничког. Међутим, ово није најбољи тренутак да нагло ставите тачку на везу. Прво покушајте да размотрите колико сте спремни да уложите у овај однос да би се развијао, као и да ли је партнер спреман да се посвети вези. Ако је ваш рад везан за креативност, уметност, лепоту, онда се могу појавити одређене потешкоће. Али ово је такође тренутак када можете направити искорак и достићи другачији професионални ниво.

Ретроградни Јупитер 2023. године - од 4. септембра до 31. децембра

Ретроградни Јупитер донеће смањење оптимизма и вере у добру будућност. Он ће додати оштрину и категоричност, потпуно поверење у своје одлуке и никог другог, што у стварности можда није увек случај. Покушајте у овом периоду да се не посвећујете нежељеним саветима, а такође и да се заштитите од њих колико год је то могуће. Чувајте своје личнегранице, али немојте ни бити превише крути.

Ретроградни Сатурн 2023. године - од 17. јуна до 4. новембра

Ретроградни Сатурн ће донети кашњења и препреке чак и у наизглед већ 100% тачним делима и задацима. Пронађите снагу да развијете стрпљење, структуру и доследност.

2023. године очекују нас два помрачења:

Помрачење 1: Од 20. априла до 5. маја

Помрачење 2: Од 14. октобра до 8. новембра.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas