Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ВЕЛИКИ ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА АПРИЛ 2024: Ко раскида, а ко упознаје партнера из снова

Сазнајте шта вашем знаку предвиђа месечни љубавни хороскоп за април 2024. године!

1710941970_shutterstock_2266054687-2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Много романтике и страсти  је поред ваш, што ће вас доста усрећити. Можда ћете осетити потребу да напустите одређене везе које нису довољно у складу са вашим очекивањима.

Бик

Иако сте наклоњени својим принципима и дисциплини. Не спречавајте себе да унесете боје у монотону везу. Ослободите се своје редовне рутине и будите авантуристички настројени.

Близанци

Партнер ваших снова ће ускоро наићи. Доживите радост без страха од предрасуда. Добра времена су пред вама. Дистанцирајте се од емоционално недоступних људи.

Рак

Планета љубави, Венера је на вашој страни ове године. Потрудите се да не трошите превише енергије на свађе и лоше расположење.

Лав

Трансформација је ваша кључна реч за 2024. годину. Обновићете и поново запалити своју везу. Уздржите се од егоизма и за вас ће почети нови почеци.

Девица

Љубав је пријатељство. Повежите се са својим најближим пријатељима и можда ћете на крају пронаћи свог животног партнера. Пронаћи ћете љубав на најневероватнији начин. Не игноришите прилике и везе које вам се указују.

Вага

Април ће бити узбудљив период за ваш љубавни живот. Чак и најстидљивији од вас изаћи ће из своје зоне комфора због љубави. Уздржите се од лажних обавеза према партнеру.

Шкорпија

Полако и постојано ћете оснажити своје тло ове године. Венера ће појачати ваш шарм. Ваша веза ће вам пружити снагу. Ваш услов за лојалност и поштење биће испуњен. Избегавајте да будете превише практични сасвојим партнером.

Стрелац

Покушајте да избегнете особе које вам не пријају. Изразите своју наклоност свом партнеру отворено. 

Јарац

Будите спремни да примите љубав у изобиљу. Не плашите се изазова, они ће вас одвести до коначног одредишта. Будите спремни да померите планине због љубави.

Водолије

Пред вама су дани без стреса. Романтика ће процветати и ви ћете доживети блаженство.

Рибе

Доживећете оно што сте целог живота тражили. Стабилност и сигурност иду ка вама. Ваш партнер ће вам пружити подршку и самопоуздање.

(Сенса)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas