Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА ЗИМУ: Јарчеви би могли да СТАНУ НА ЛУДИ КАМЕН, а кога вреба опасност од ПРЕЉУБЕ?

Ево шта све знакове хороскопа чека на пољу љубави и емотивних веза

1702799560_shutterstock_2271630247--1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Положај планета ове зиме даће појединим хороскопским знацима прилику да испоље своје емоције и коначно осете шта значи искрено волети. Почетком децембра Меркур ће ући у сазвежђе Јараца и помоћи вам да кренете на стабилан пут ка срећи.

То ће појачати креативну енергију и привући нова познанства. Ово је одличан период да  пронађете праву љубав за цео живот.
 

Половином зиме, утицај Рака на лични живот појединих знакова ће се појачати. Пожелећете да проведете више времена са вољеном особом, подигнете везу на нови ниво, очекује се велики број предлога за брак и рађање деце.

 

Ован
Зима је добра за изласке и романтичне авантуре. Будите отворени, дружељубиви, покажите смисао за хумор - то ће вас учинити још привлачнијим свом партнеру. Хладни месеци ће усамљеним Овновима пружити нова топла познанства, а можда и праву љубав.

 

Бик
За Бика је ова зима сјајно време да почне да размишља о стварању јаке и срећне породице. Ако већ дуже време планирате да запросите свог партнера, сада је прави тренутак! Проведите више времена са својим најмилијима и пријатељима, јер звезде предвиђају да ће слободни представници овог знака упознати свог идеалног партнера у друштву старих познаника.

 

Близанци
А за друштвене Близанце зима је једноставно рај. На крају крајева, мораће много да блистају у компанијама, да воде разговоре о разним темама и да шармирају оне око себе. Очекује вас низ романтичних састанака и састанака који ће вам пружити много пријатних тренутака.


Рак
Представници овог знака ће настојати да повећају емоционалну интимност у пару. Проведите више времена са партнером, идите заједно у природу, издвојите вољену особу из читавог круга својих познаника. А ко зна, можда ће вам они дати жељени предлог баш у тренутку када звоне звоне.

 

Лав

Лавови и Лавице ће ове зиме уронити у ватру страсти. Немојте се изненадити што ће бити превише кандидата за ваше срце и слободно време, јер ћете целе зиме бити у центру пажње, захваљујући својој високој сексуалности и харизми.

 

Девица
Звездани перфекционисти ће настојати да ојачају и ускладе односе са вољенима. А ако сте у потрази за својом сродном душом, онда се немојте плашити да потенцијалним партнерима покажете истинску бригу и пажњу.

 

Вага

Ваге, као прави љубитељи равнотеже у свему, престаће да буду растрзани између пријатеља и вољених и бираће искрена осећања. Отворите своје срце новим емоцијама и осећањима и нећете погрешити.

 

Шкорпија

Шкорпије ће ковитлати страсти, ништа слабије од Лава. Очекују вас личне трансформације које никога око вас неће оставити равнодушним. Уживајте у повећаној пажњи и страстима које кључају око вас.

 

Стрелац
Да бисте пронашли љубав коју сте чекали, немојте се плашити да се ослободите инхибиција и пробате нешто ново. Зима ће вам остати у сећању као најромантичније и незаборавно доба године. Али за породичне Стрелце, боље је посветити више времена својим другим половинама, како не би упали у љубавне троуглове.

 

Јарац
Јарчевима је зима припремила звекет чаша за венчање. Чак и ако сте слободни, у овом периоду ћете упознати некога ко ће вам постати срећа дуги низ година. Па, онима који су дуго и чврсто у браку, хладни месеци пружиће много топлих и нежних тренутака са породицом.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas