Oglas
· · Komentari: 0

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA ZIMU: Jarčevi bi mogli da STANU NA LUDI KAMEN, a koga vreba opasnost od PRELJUBE?

Evo šta sve znakove horoskopa čeka na polju ljubavi i emotivnih veza

1702799560_shutterstock_2271630247--1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Položaj planeta ove zime daće pojedinim horoskopskim znacima priliku da ispolje svoje emocije i konačno osete šta znači iskreno voleti. Početkom decembra Merkur će ući u sazvežđe Jaraca i pomoći vam da krenete na stabilan put ka sreći.

To će pojačati kreativnu energiju i privući nova poznanstva. Ovo je odličan period da  pronađete pravu ljubav za ceo život.
 

Polovinom zime, uticaj Raka na lični život pojedinih znakova će se pojačati. Poželećete da provedete više vremena sa voljenom osobom, podignete vezu na novi nivo, očekuje se veliki broj predloga za brak i rađanje dece.

 

Ovan
Zima je dobra za izlaske i romantične avanture. Budite otvoreni, druželjubivi, pokažite smisao za humor - to će vas učiniti još privlačnijim svom partneru. Hladni meseci će usamljenim Ovnovima pružiti nova topla poznanstva, a možda i pravu ljubav.

 

Bik
Za Bika je ova zima sjajno vreme da počne da razmišlja o stvaranju jake i srećne porodice. Ako već duže vreme planirate da zaprosite svog partnera, sada je pravi trenutak! Provedite više vremena sa svojim najmilijima i prijateljima, jer zvezde predviđaju da će slobodni predstavnici ovog znaka upoznati svog idealnog partnera u društvu starih poznanika.

 

Blizanci
A za društvene Blizance zima je jednostavno raj. Na kraju krajeva, moraće mnogo da blistaju u kompanijama, da vode razgovore o raznim temama i da šarmiraju one oko sebe. Očekuje vas niz romantičnih sastanaka i sastanaka koji će vam pružiti mnogo prijatnih trenutaka.


Rak
Predstavnici ovog znaka će nastojati da povećaju emocionalnu intimnost u paru. Provedite više vremena sa partnerom, idite zajedno u prirodu, izdvojite voljenu osobu iz čitavog kruga svojih poznanika. A ko zna, možda će vam oni dati željeni predlog baš u trenutku kada zvone zvone.

 

Lav

Lavovi i Lavice će ove zime uroniti u vatru strasti. Nemojte se iznenaditi što će biti previše kandidata za vaše srce i slobodno vreme, jer ćete cele zime biti u centru pažnje, zahvaljujući svojoj visokoj seksualnosti i harizmi.

 

Devica
Zvezdani perfekcionisti će nastojati da ojačaju i usklade odnose sa voljenima. A ako ste u potrazi za svojom srodnom dušom, onda se nemojte plašiti da potencijalnim partnerima pokažete istinsku brigu i pažnju.

 

Vaga

Vage, kao pravi ljubitelji ravnoteže u svemu, prestaće da budu rastrzani između prijatelja i voljenih i biraće iskrena osećanja. Otvorite svoje srce novim emocijama i osećanjima i nećete pogrešiti.

 

Škorpija

Škorpije će kovitlati strasti, ništa slabije od Lava. Očekuju vas lične transformacije koje nikoga oko vas neće ostaviti ravnodušnim. Uživajte u povećanoj pažnji i strastima koje ključaju oko vas.

 

Strelac
Da biste pronašli ljubav koju ste čekali, nemojte se plašiti da se oslobodite inhibicija i probate nešto novo. Zima će vam ostati u sećanju kao najromantičnije i nezaboravno doba godine. Ali za porodične Strelce, bolje je posvetiti više vremena svojim drugim polovinama, kako ne bi upali u ljubavne trouglove.

 

Jarac
Jarčevima je zima pripremila zveket čaša za venčanje. Čak i ako ste slobodni, u ovom periodu ćete upoznati nekoga ko će vam postati sreća dugi niz godina. Pa, onima koji su dugo i čvrsto u braku, hladni meseci pružiće mnogo toplih i nežnih trenutaka sa porodicom.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas