Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ЗА АПРИЛ 2024: Ватра страсти многима ће добро доћи након периода конфликта

Док се пролеће лагано одмотава пред нама и позива нас да закорачимо у боје и мирисе окупане сунцем, планете играју свој плес - у април улазимо са Сунцем и Меркуром у знаку Овна, Јупитером и Ураном у знаку Бика. Месец је у знаку Стрелца, Плутон у знаку Водолије.

1711970956_shutterstock_2341256613--1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

У знак Риба се сместило друштванце сачињено од Марса, Сатурна, Венере и Нептуна. Баш овај стелијум планета у Рибама указује на велике промене у расположењима, неизвесност и појачану осетљивост којима смо толико подложни у последње време.

Првог априла, Меркур у знаку Овна креће ретроградним ходом. Не, није није првоаприлска шала - наредних 25 дана бићемо склони да се саплетемо на речима, у комуникацији, каснићемо, мењати планове, имати неспоразуме, проблеме са информацијама, везама и у саобраћају. Ово није добар период да се залетимо у договорима, у куповини, у саобраћају или на речима - сада је време у којем важи "три пута мери, једном сеци".

Но, с друге стране гледано, бићемо у прилици да остваримо нешто што смо пропустили, да пронађемо нешто што смо изгубили, да добијемо још једну шансу у неким ситуацијама, да обновимо неке контакте који су прекинути. Ово је такође период када информације које су нам биле недоступне или сакривене, излазе на површину. Бар што се Меркура тиче, април обећава игранку без престанка, ону у којој ће нам у неким тренуцима бити лудо забавно, а у другим ћемо желети из коже да искочимо од нервозе.

Венера 5. априла из знака Риба прелази у знак Овна, где ће боравити до 29. априла. У емотивном смислу - имаћемо потребу да освајамо...а и нас ће освајати! Страсти се лако буде, заљубљује се у трептају ока. Све у стилу "заљубим се пет-шест пута у року од три минута". И у партнерским односима ће бити повишених енергија и склоности ка расправама, но, ватра расправа се лако замени ватром страсти. Права планета за буђење у сваком смислу! И у пословно-финансијском смислу нам следи покретање - ту су нови начини зараде, нови пословни ангажмани, идеје које сада можемо материјализовати.

Млад Месец и тотално помрачење Сунца у знаку Овна чека нас 8. априла, у знаку који представља нове почетке - пред нама је период великих промена, нешто мора да се "помрачи", угаси, да би се родило нешто ново. Неко мора да оде, да би дошао неко други. Завршетак и почетак иду руку под руку. Не заборавите да је помрачење окидач за догађаје који не морају наступити брзо, већ у наредних шест месеци.

У периоду од 5. до 12. априла Марс и Сатурн ће бити у коњункцији у знаку Риба- две малефичне планете једна уз другу - Марс који покушава да нагази гас....и Сатурн који држи кочницу. Нису ово једноставни дани, можемо се осећати под великим притиском околности (или других људи), можемо се суочити са непријатним ситуацијама, поразима, ломовима.
Сунце прелази у знак Бика 19. априла и почиње владавина овог знака, јер, време је за више уживања - у сунцу, у храни, у опуштености, у свим животним задовољствима.
Пун Месец у знаку Шкорпије очекује нас 24. априла - емотивно, ментално и физички доста напорни дани, искључивост, љубомора, тврдоглавост, посесивност.

Последњег дана априла Марс из знака Риба прелази у знак Овна. Време је за буђење.

(РТ)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas