Oglas
· · Komentari: 0

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2024: Vatra strasti mnogima će dobro doći nakon perioda konflikta

Dok se proleće lagano odmotava pred nama i poziva nas da zakoračimo u boje i mirise okupane suncem, planete igraju svoj ples - u april ulazimo sa Suncem i Merkurom u znaku Ovna, Jupiterom i Uranom u znaku Bika. Mesec je u znaku Strelca, Pluton u znaku Vodolije.

1711970956_shutterstock_2341256613--1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

U znak Riba se smestilo društvance sačinjeno od Marsa, Saturna, Venere i Neptuna. Baš ovaj stelijum planeta u Ribama ukazuje na velike promene u raspoloženjima, neizvesnost i pojačanu osetljivost kojima smo toliko podložni u poslednje vreme.

Prvog aprila, Merkur u znaku Ovna kreće retrogradnim hodom. Ne, nije nije prvoaprilska šala - narednih 25 dana bićemo skloni da se sapletemo na rečima, u komunikaciji, kasnićemo, menjati planove, imati nesporazume, probleme sa informacijama, vezama i u saobraćaju. Ovo nije dobar period da se zaletimo u dogovorima, u kupovini, u saobraćaju ili na rečima - sada je vreme u kojem važi "tri puta meri, jednom seci".

No, s druge strane gledano, bićemo u prilici da ostvarimo nešto što smo propustili, da pronađemo nešto što smo izgubili, da dobijemo još jednu šansu u nekim situacijama, da obnovimo neke kontakte koji su prekinuti. Ovo je takođe period kada informacije koje su nam bile nedostupne ili sakrivene, izlaze na površinu. Bar što se Merkura tiče, april obećava igranku bez prestanka, onu u kojoj će nam u nekim trenucima biti ludo zabavno, a u drugim ćemo želeti iz kože da iskočimo od nervoze.

Venera 5. aprila iz znaka Riba prelazi u znak Ovna, gde će boraviti do 29. aprila. U emotivnom smislu - imaćemo potrebu da osvajamo...a i nas će osvajati! Strasti se lako bude, zaljubljuje se u treptaju oka. Sve u stilu "zaljubim se pet-šest puta u roku od tri minuta". I u partnerskim odnosima će biti povišenih energija i sklonosti ka raspravama, no, vatra rasprava se lako zameni vatrom strasti. Prava planeta za buđenje u svakom smislu! I u poslovno-finansijskom smislu nam sledi pokretanje - tu su novi načini zarade, novi poslovni angažmani, ideje koje sada možemo materijalizovati.

Mlad Mesec i totalno pomračenje Sunca u znaku Ovna čeka nas 8. aprila, u znaku koji predstavlja nove početke - pred nama je period velikih promena, nešto mora da se "pomrači", ugasi, da bi se rodilo nešto novo. Neko mora da ode, da bi došao neko drugi. Završetak i početak idu ruku pod ruku. Ne zaboravite da je pomračenje okidač za događaje koji ne moraju nastupiti brzo, već u narednih šest meseci.

U periodu od 5. do 12. aprila Mars i Saturn će biti u konjunkciji u znaku Riba- dve malefične planete jedna uz drugu - Mars koji pokušava da nagazi gas....i Saturn koji drži kočnicu. Nisu ovo jednostavni dani, možemo se osećati pod velikim pritiskom okolnosti (ili drugih ljudi), možemo se suočiti sa neprijatnim situacijama, porazima, lomovima.
Sunce prelazi u znak Bika 19. aprila i počinje vladavina ovog znaka, jer, vreme je za više uživanja - u suncu, u hrani, u opuštenosti, u svim životnim zadovoljstvima.
Pun Mesec u znaku Škorpije očekuje nas 24. aprila - emotivno, mentalno i fizički dosta naporni dani, isključivost, ljubomora, tvrdoglavost, posesivnost.

Poslednjeg dana aprila Mars iz znaka Riba prelazi u znak Ovna. Vreme je za buđenje.

(RT)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas