Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕНЕРА И МАРС У АКЦИЈИ: Претварају СНОВЕ У РЕАЛНОСТ и доносе велике преокрете на љубавном плану!

Март је месец у којем се преплићу две потпуно различите енергије

1647256431_beautiful-gd5e2e1a0f_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

У првом делу месеца владају Рибе, и тај период је обично успорен и сањив. То је време за чишћење, преиспитивање, исцељење. Преиспитујемо своје везаности за прошлост које се базирају на страху, како бисмо могли да наставимо даље. Снажан утицај Плутона, Марса и Венере покренуће нашу еволуцију на неочекивани начин.

Истовремено, Сунце и Јупитер су у секстилу са Ураном. Ово је веома снажан аспекат, посебно када се ради о реализацији креативних идеја и њиховој примени у материјалном свету. Обиље маште и снова водених Риба лакше се остварује захваљујући земљаном Бику.

Венера и Марс у акцији

После пуна четири месеца које је провела у знаку Јарца, Венера је заједно са Марсом 6. марта прешла у знак Водолије и ту ће остати месец дана. Јарац је строг и склон контроли, а близина Плутона чинила је овај спој много мрачнијим и туробнијим и имали смо осећај да је тешко покренути ствари.

Прочитајте још: НАЈБОЉЕ КОМБИНАЦИЈЕ: Ови хороскопски парови имају најлепшу децу

Сада имамо потпуно другачију енергију, јер Водолија је неконвенционална, слободна и индивидуалиста. Деловање ове две планете доноси дозу непредвидљивости и бунта. 

Водолија представља једанаесту кућу, која се односи на групе, политику, дугорочне планове и циљеве. На том пољу можемо очекивати веома живу активност.

У моменту заслепљености, могли бисте да се лудо заљубите и да се онда после неколико дана запитате: „Шта ми је ово требало?“

Моћи ћемо да урадимо много више тога у краћем временском периоду и брже него иначе, јер су Венера (наш систем вредности и оно што је вредно за нас) и Марс (акција и иницијатива) - у хармонији.

Отворенији смо, лакше се прилагођавамо, постоји спремност да помогнемо другима. Желећемо да имамо више слободе у партнерским односима. Марс ће унети напетост у однос, али ће Венера умањити агресију. Уколико имамо значајне планове и циљеве које желимо да остваримо, али оклевамо у томе, пријатељи ће подржати нашу амбицију и помоћи нам да покренемо ствари.

Међутим, немојте се сувише опуштати, јер ће од 19. до 23. марта Марс и Венера формирати квадрат са Ураном у Бику. Кључна ствар је да треба бити обазрив и обуздати импулсивно понашање. У игри су различите теме. У моменту заслепљености, могли бисте да се лудо заљубите и да се онда после неколико дана запитате: „Шта ми је ово требало?“ Ако сте већ у вези, могло би да дође до изненадних догађаја и преокрета. Утицај делује на однос са пријатељима и на финансијске трансакције. Размислите добро пре него што започнете романтичну везу. Можда ће вас привући неко ко иначе уопште није ваш тип. Имајте у виду да ентузијастично испољавање страсти, може да уплаши потенцијалног партнера и да он побегне главом без обзира.    

Моћ пуног Месеца

Уколико сте у токсичној вези, коју покушавате да напустите, овај утицај ће бити „кап која је прелила чашу“ и то ће, у сваком случају, донети позитивне резултате, само је битно да схватите које су ваше истинске потребе. То може да донесе раскид или - одлуку да почнете да радите на превазилажењу проблема. 

Међутим, пре свега овога „десиће се“ пун Месец 18. марта 2022. на 27 степени овог Девице, која је практичан, земљани, реалистичан знак. Том приликом ће се формирати велики земљани тригон. Плутон – пун Месец – Северни Месечев чвор, а Сунце је такође укључено у ту конфигурацију (налази се на 27 Риба, у секстилу са Плутоном и Северним чвором). То представља велику подршку за оно што радимо.
Појавиће се практична решења за емоционалне проблеме, који ће изаћи на видело. Истовремено, Месец је у опозицији са Нептуном, тако да ће наше емоције бити конфузне, међутим, биће изражена практична интуиција и дубоки увиди који су подржани земаљском енергијом. Област у којој се у вашој наталној карти налази пун Месец има потенцијал за реализацију.

Направићете неку врсту великог спремања у свим областима свог живота, поготову зато што су истовремено Марс и Венера у квадрату са Ураном

Сунце у тригону са Јужним Месечевим чвором у Шкорпији говори о ослобађању од токсичности, осећању горчине, о обрасцима контроле и принуде. На другој страни медаље је улога жртве која се често везује за Девицу, а сада то наглашава Нептун у опозицији са Месецом.

Пун Месец у Девици расветлиће нешто, схватићете где постоји дисбаланс и које обрасце функционисања треба да напустите да бисте повукли границе које су неопходне. Овај утицај говори о повећаној могућности за несреће, појаву болести опасних по живот, али и великој шанси за духовно прочишћење на многим нивоима, што ће вам донети нову перспективу. 

Девица влада шестом кућом посла, здравља и свакодневних навика. Многи ће се запитати које су мањкавости и слабе тачке на професионалном плану и да ли могу да нађу виши смисао у свему томе.
Истовремено, Уран је у секстилу са Меркуром. Ово је добар моменат да се ослободите штетне навике или зависности која вас поткопава.

Прочитајте још: Најбоље КАРИЈЕРЕ за жене према хороскопском знаку: Ко су одличне предузетнице, а ко психолози?

Рибе се односе на велике снове које имате и Девица ће вам помоћи да их схватите озбиљније, да будете више аналитични и разбијете на више мањих делова које ћете лакше моћи да сварите и појасните. А онда ће се активирати и преостале две тачке великог земљаног тригона. Северни чвор у Бику ће проценити да ли је практичан, користан и употребљив, а Плутон ће донети суд да ли је то реално или је варка. На крају крајева, да ли вреди или га треба уклонити. После тог строгог теста, можда ће вам од читавог списка остати само једна идеја, план, сан.

Направићете неку врсту великог спремања у свим областима свог живота, поготову зато што су истовремено Марс и Венера у квадрату са Ураном. То нам може помоћи да пресечемо ствари које нам нису потребне и које нас ометају да се окренемо будућности.

*Наставак текста прочитајте у новом издању Трећег ока

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas