Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Венера у ДЕВИЦИ доноси многе промене: ТАЈНЕ ВЕЗЕ и ПРЕВАРЕ могу бити откривене

Венера показује како волимо и начин на који волимо. Она је дама која жели све сада и одмах, а задужена је за мир и хармонију у љубавном односу. Овај период трајаће од 5. септембра до 29. септембра 2022. године.

1661776377_bolesti.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Све ће урадити само да одржи мир и вољену особу. Такође задужена је и за начин на који уживамо у храни, симболизује мајку као и сестру. Влада браком и један је од показатеља када ћемо ступити  у брачне воде. 

Прочитајте још: Последњи МЛАД МЕСЕЦ почиње ДАНАС: Ево шта то значи за сваки хороскопски знак

Транзитна Венера ће 5. септембра ући у знак Девице. Она није лагана, прецизна је, пуно пажње поклања ситницама. Помало је напорна јер је перфекциониста и тражи истог таквог партнера. Када га и нађе она ће се потрудити да му нађе ману! Јер савршенство које она тражи не постоји али она не одустаје.

Зато кажемо да је напорна тј помало и “шизофрена”. Људи који имају натално Венеру у Девици када је све савршено и не могу да нађу ману они ће сами ставити каменчић у ципелу да их ипак нешто жуља! Јер није “нормално” да све буде нормално. То је због њихове личне равнотеже у њиховом личном универзуму. 

Венера у Девици је радохолик. Њу рад покреће и ту мора да буде све перфектно

Е сада једина мана је да она воли да ради али само оно што она одлучи да ради. Префециониста је и у односу на саму себе. Сви третмани модерене естетске хирургије су њени савезници јер ће све урадити само да буде перфектно лепа. 

Први аспек прави са Марсом и то квадрат 16. и 17. септембра. Тада можемо очекивати сукоб и брачно емотивним везама. Слободни могу очекивати навалентна удварања која немају татка. Марс је видео свој плен Венеру и он креће да га освоји. 

Прочитајте још: Викенд хороскоп: Лавовима прошлост не да мира, а ДВА ЗНАКА очекује изненадни позив

Такође Венера је ће бити у контакту са ретроградним Меркуром и Марсом па ће нам бити просуте најлепше речи удварања. Квадрат Венере и Марса доноси и преваре и тајне везе. Ово је јака сеx енергија која мора негде да експлодира. До 30 октобра ће нас држати овај аспек јер полако Марс излази из ретро хода и тада све маске падају. Тајне љубавне везе и преваре могу бити разоткривене!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas