Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Венера у Ваги од 4. децембра 2023. године: Спремите се за ВЕЛИКЕ промене које никога неће поштедети

Погледајте шта ова астролошка појава доноси

1699785483_Foto-Shutterstock-venera.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

После Венере у Девици, која нас је стално враћала на детаље, анализу, свакодневне обавезе и посао и захтевала од нас да рационално сагледамо емотивни живот, од 8. новембра стигла нам је Венера у Ваги, која даје већу опуштеност и лакоћу у успостављању односа. Венера у Ваги је, пре свега, краљица форме и статуса.

Код ове Ваге не пролазе несређене и недефинисане везе и односи јер има потребу да све уреди и направи поредак у коме влада хармонија. Хармонични односи су оно чему тежи свака Вага и када су они у дисбалансу, ништа јој не иде од руке. Ова Венера све спроводи на један питак и љубазан начин, па многи за њу кажу да би жедне превела преко воде, а да то не примете. С једне стране су у праву ако то схватају на исправан начин и њену моћ да увек жели да све буде у балансу. Она жели да све постави на своје место и учини да се људи боље слажу и имају већи степен толеранције. Венера у Ваги се налази у свом седишту, што значи да се ту добро осећа, али опет она није толико сензуална као када је у Бику. Ово је Венера која пази на себе, створена је да буде у добром друштву и увек је присутна на важним догађајима.

Обожава јавност и да привлачи погледе, али на мало суптилнији начин од Лава. Не воли агресију и грубост, па на такво понашање гледа с презиром јер никада не долази на тај начин до циљева, већ све постиже са стилом и укусом. И управо је уметност живљења и лакоћа постојања оно што можемо да научимо од ове Венере. Ово су људи који знају да реализују и уновче таленте и имају смисао за уметност. Многи ће од осетити промену енергије и неки вид растерећења. То не значи да ћемо сви решити одмах партнерске односе, али ћемо постати опуштенији, трудићемо се да побољшамо материјални положај и статус на послу, променити приступ стварима и проблемима, али и начин како их презентујемо. Приметићемо колико нас лепе ствари окружују и имати жељу да улепшамо и себе и окружење. Неки буквално, па ће радити на спољашњем изгледу, неки ће сређивати простор у коме раде и бораве, а неки ће улепшати мисли и душу. Куповаћемо поклоне драгим и блиским људима, заводити и, што је најважније, више се смејати. Живот ће постати мрвицу лакши јер ствари видимо лепшим очима.
Сукоби нису добродошли у овом периоду, па ћемо имати више стрпљења за друге и више такта у решавању неспоразума, бићемо љубазнији и бирати речи све до 4. децембра, када се опет чека једна потпуно другачија енергија. Зато овај период треба искористити за рад на односима који су вредни труда, а они који нису сами ће отпасти.

Ово је време да почнете да флертујете, да приђете симпатији, кажете како се осећате или да везу подигнете на виши ниво, било да се ради о пресељењу, венчању или изговарању "волим те". Венера такође влада пољем новца, па је ово сјајан период за започињање послова и улазак у нова пословна партнерства. Венера у Ваги нам даје јасноћу компромиса без претераног жртвовања.

Много воли музику, уметност и сваки облик креативности. Зато је посебно важна када су у питању креативна занимања, уметност и послови у вези с јавношћу. Она је велики естета и воли све што је лепо и прија оку. Оно што је сигурно јесте да ће Венери боравак у овом знаку пријати, а све њене позитивне особине доћи до изражаја, посебно шарм, елеганција, дипломатија, хармонија, култура, компромис... Једина мана ове Венере јесте што у неким ситуацијама може бити неодлучна.

Венера у Ваги је повољна и на глобалном плану јер тера зараћене стране на преговоре и примирје, па бисмо могли да се надамо да ће неке ватре у свету бити угашене или се наставити, али за преговарачким столом. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas