· · Коментари: 0
ВЕНЕРА

Издржите до ЈУНА, јер почела је да влада ВЕНЕРА: ВЕЗЕ ће се прекидати и појавиће се БИВШЕ љубави, а многе ће због КРЕДИТА болети глава

Венера је доброћудна планета, али од 13. маја мења свој карактер и до 27. јуна ће се дешавати неочекивано.

Depositphotos_10998057_xl-2015.jpg
Венера мења ћуд Фото: Депозитфото

Венера је планета чији је утицај везан за лепоту, љубав, мир, хармонију, весеље, поклоне и уметност. Ипак, њено дејство је условљено позицијом која је подложна утицају других планета. Током осмогодишњег циклуса кретања она се пет пута нађе у  ретроградном ходу који траје по месец и по. Од 13. маја управо креће поновни период њеног ретроградног хода, а тај циклус ће се завршити у петак, 27. јуна ове године.

Прочитајте још: Кинески хороскоп ДРУГИ ДЕО: Како ће година ПАЦОВА утицати на друге знаке?

Током оваквог транзита, Венера мења своју природу доброћудне планете. Све што у позитивном смислу представља, прелази у своју супротност. Па тако, током овог периода она може да поремети дневне планове, да прекине проток новца, да емоције и осећања везана за партнерске односе доведе у озбиљну кризу.

Венера ће пореметити све дневне планове и то дупло, јер се то дешава у Близанцима!

Посебну ноту тренутном положају Венере даје њена поставка у знаку Близанаца. Овај знак у основи дуплира проблеме и отвара неочекиване факторе у свакој ситуацији, на које нисмо рачунали. Њен ретроградни ход ће бити додатно оптерећен када Марс, почетком јуна, уђе у неповољан аспект према њој. Тако ће је присилити да решава проблеме, чак и оне који нису њени.

Враћаће се прошлост Фото: Депозитфото

Прочитајте још: "Породице неће постојати, љубав ће бити поражена, а рађање ће бити контролисано КИСЕОНИКОМ": Шта чека свет?!

Поједностављено речено, то значи да ће положај ове две планете у овом периоду довести до бројних прекида емотивних веза, јер небески плес Марса и Венере представља емотивне и партнерске односе.

Небески плес Венере и Марса увек значи раскид.

Неки прекиди ће потрајати само до завршетка Венериног ретроградног хода, а неки ће, нажалост, бити коначни. Уз то, овакав ход Венере указује на то да ће бити много покушаја обнављања старих веза које су у прошлости завршене без одређеног разлога, пребрзо или су једноставно остале недоречене.

Сатурн најављује неочекиване сусрете из прошлости, што додатно компликује ситуацију.

Овој астролошкој слици Венере придружује се повољан положај према Сатурну који указује на повећан број неочекиваних сусрета старих пријатеља и љубавника. Неки од тих сусрета могу Венеру да нагнају на искушење да обнови стару везу. Такав утисак може потрајати само до краја ретроградног хода, а најдаље до 2. јула, када ће Сатурн напустити Водолију и вратити се у Јарца. Тај аспект представља крај свих повољности које се могу тицати старих љубавних веза и партнерстава. Дакле, извесна су разочарања.

Прочитајте још: СРБИЈА ће до јуна бити залеђени брод који чека да се санте леда отопе, а онда долази до ОБРТА

Финансијски проблеми Фото: Депозитфото

Од 25. јуна ове године Венера поново креће напред, али ће све до 29. јула провести у својој "сенци", што представља период освешћивања и завршавања свега оног што је у периоду ретроградног хода започето.

Треба очекивати мање новца и проблеме.

Још једна од Венериних улога је она везана за финансије, на првом месту за зараду, новац и приходе. Увек када је транзитна Венера у ретроградном ходу, треба очекивати опадање прихода, продужење рокова плаћања. Очекивани су проблеми са кредитима, плаћањем дугова, као и општи застој у редовним финансијским токовима, што подразумева и кашњење плата или исплате које су уситњене на рате.

Прочитајте још: Израчунајте и откријте који месец је идеалан за ваше нове пословне подухвате

Венера у личном, наталном, хороскопу показује каква је љубав коју пружамо, али и она коју тражимо. Она показује нашу способност за уживање, хармонију, склад, али и зарађивање.Показује однос према браку, јавности, људима из нашег окружења које некада доживљавамо као противнике.

Венера ће "протрести" и многа пријатељства.


Сматра се да је она "мала срећа". За разлику од Месеца, који је усмерен на духовну сферу, Венера је усмерена на физичку - то се на првом месту одликује мушко-женским односима.
Пролазећи кроз неки знак, Венера "скупља" његову енергију, па тако транзит кроз Близанце доноси  промене на животној позорници Близанци су комуникација, саобраћај, ближе окружење и образовање.

Прочитајте још: Погледајте шта вас чека у мају: Отворена су нова ВРАТА и неки знаци једва чекају да уђу, а ево ко ће бити ПОСЛЕДЊИ

У личном хороскопу, уколико сте у знаку или подзнаку, или имате неку осетљиву тачку на месту преко ког ће Венера прећи, очекујте повратак људи и ситуација с којима сте се у прошлости борили. Осим тога, у истој недељи, свој ретроградан ход отпочињу и Јупитер и Сатурн, па је извесно да је пред нама изазован период током ког ћемо поново проживљавати школско градиво које нисмо темељно савладали.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.