Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СРЕЋАН БРОЈ

Израчунајте и откријте који месец је идеалан за ваше нове пословне подухвате

Сваки месец у текућој години доноси нове пословне перспективе и открива колико су вам звезде наклоњене у пословном свету

calendar-3774679_960_720.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Годишња нумеролошка прогноза доноси рачуницу који месец у текућој години је најподеснији за нове пословне подухвате, а када је време да успорите и преиспитате своје циљеве и досадашња достигнућа. 

За прорачун вибрације своје личне године, ваш годишњи број, треба додати бројеве садржане у дану, месецу рођења и бројеве који одговарају актуелној години.

На пример, ако сте рођени 15. јуна, а налазимо се у 2017. години, начин израчунавања је следећи: 15+6+217 (2017)= 238 = 2+3+8=13=1+3=4.

Уколико је ваш рођендан крајем године, онда за се за овај прорачун користе бројеви из претходне године, односно: 15+6+216(2016)=237=2+3+7=12=1+2=3.

Прочитајте још: Није свеједно које бројеве имате на таблицама својих кола - сваки има посебно значење

Како бисте сазнали који је број вашег личног месеца, месечни број потребно је да додате број за наредни месец на годишњи број.

На пример, ако је ваш годишњи број 4, онда се на овај број додаје 1 за месец јануар или 2 за месец фебруар. На исти начин се поступа са предстојећим месецима.

Доносимо вам значење сваког броја који се односи на лични месец, односно ваш месечни број.

Месечни број – 1: Период за иницијативу, акцију, покрет, нове пројекте и нове животне фазе.

Месечни број – 2: Време мира, већег стрпљења, хармоније, склада и побољшања у партнерским односима.

Месечни број – 3: Раздобље веће креативности, самоизражавања, напретка у индивидуалним циљевима.

Месечни број – 4: То је период напорног рада, где су упорност и истрајност од великог значаја за блиску будућност.

Прочитајте још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине

Месечни број – 5: Односи се на долазак важних новости, нова сазнања, промене, дружења, забаву.

Месечни број – 6: Симболише већу одговорност, залагање, посвећеност породици, тимски рад.

Месечни број – 7: У току овог месеца је веома важно детаљно сагледати постојећу ситуацију и добро размислити пре доношења коначне одлуке.

Месечни број – 8: Одличан период за новчана питања, финансијски напредак, пословни просперитет и уопштено повољан за позитиван развој догађаја.

Месечни број – 9: Симболише време сарадње и често указује на период несебичне подршке коју треба пружити блиским особама.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas