Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Девице ће морати да науче да кажу "НЕ", а Шкорпије очекују свађе са емотивним партнерима

Погледајте како ће вам звезде бити наклоњене овог викенда

1708704456_1708249575_201878_shutterstock-1913695555_f-65d8c2c8a7122.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Викенд хороскоп од 23. до 25. фебруара 2024. године.

Ован

Пријатељима сте сада потребни, али могли бисте деловати недоступно. Присетите се колико вам је стало до њих и уложите своју снагу у односе. Повежите се с вољенима. Усресредите се на позитивне ствари које вам се тренутно догађају и организујте неку акцију с најближима.

Бик

Очекујте позив на дружење, али и посебну одговорност. Могли бисте бити позвани само због користи других. Припазите желите ли им открити све.  Не ограђујте се и покажите своје знање. Али умерено и суптилно. Најважније ипак сачувајте за себе.

Близанци

Тренутно сте вешти у владању властитим емоцијама и врло објективно посматрате што се око вас догађа. То вам је потребно. Време је за сагледавање шире слике и одређивање нових циљева. Покушајте овог викенда увести нову, потребну рутину. Звезде су склоне поклонити вам мотивацију и жар који можда недостаје. Уз то; прати вас срећа. Могли бисте остварити нешто незамисливо.

Рак

Премишљаћете ћете се око посла који тренутно радите. Верујете ли како нисте на правој позицији или вам је вријеме за промену, засигурно размишљате у правом смеру. Али, пре но што пресечете, потрудите се мало. Многима ће се управо тај потез исплатити. Други пак, који су сасвим сигурни у своју потребу за новим, требају деловати одважно.

Лав

Недостаје вам активности и нешто у вама се буди. То је сјајан осјећај, али немојте се одмах напрезати и хтети све, одмах. Полако и стрпљиво. Уживајте у малим дозама позитивне енергије и учините нешто у угодном дружењу. Можда је време за нову рутину. 

Девица

Не донесете ли одлуку којом себе стављате на прво место, пред вама је напоран викенд. Проћи ће, а да нисте ни схватили како се то догодило. Да, имате обавезе које сте обећали, али не морате их извршити сада ако вам то не одговара. Свемир вам нуди прилику научити рећи „НЕ“. 

Вага

Време је идеално за дружење са пријатељима који су читав живот око вас, а ви сте можда то сметнули с ума. Испуњени сте саосећањем. Зашто не проживети добре старе дане? Узмите телефон у руке и јавите се онима који већ дуго ишчекују ваш позив.

Шкорпија

Ваше мисли заокупљене су везом. Оне којима су болне, очекује бољи период. Целокупна ситуација чини вас посебно осетљивим те сами осећате колико сте раздражљиви. Потребно је да се препустите тим осећајима, а не да бежите од њих. 

Стрелац

Чини вам се како немате довољно времена за одмор, а то нарушава вашу жељу за активнијим и испуњенијим данима. Учините себи услугу и започните да уводите барем једну активност која вам је сада важна. Не одустајте од ње. Знате и сами колико упорни можете бити када нешто одлучите. Водите се својом страшћу и не допустите сумњама да вас преузму.

Јарац

Овог викенда уживајте у плодовима досадашњег рада. Свемир вас награђује добром кармом. Она ће доћи из неочекиваних кутова и испунити вас позитивном енергијом. Наиђете ли на изазове, проблеме, освестите само колико сте способни и како није реч о препрекама већ учењима која могу само инспирирати и помоћи вам да растете.

Водолија

Пазите како овог викенда, током изласка или дружења касно у ноћ не претерате са забављањем. Лимитирајте се и контролишите. Покушајте да дате својем телу здраву храну и посветите му се. Клоните се разговора у којима заправо не желите да учествујете.

Рибе

Имате потребу за авантуром, покретом и ако вам се укаже прилика, прихватите је. Отпустите страхове јер вас они само ограничавају. Не улазите у сценарије који се не могу реализовати. Ваша је машта интересантна, али овог викенда стварност је занимљивија.

(Сенса.хр)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas