Oglas
· · Komentari: 0

VIKEND HOROSKOP: Device će morati da nauče da kažu "NE", a Škorpije očekuju svađe sa emotivnim partnerima

Pogledajte kako će vam zvezde biti naklonjene ovog vikenda

1708704456_1708249575_201878_shutterstock-1913695555_f-65d8c2c8a7122.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Vikend horoskop od 23. do 25. februara 2024. godine.

Ovan

Prijateljima ste sada potrebni, ali mogli biste delovati nedostupno. Prisetite se koliko vam je stalo do njih i uložite svoju snagu u odnose. Povežite se s voljenima. Usresredite se na pozitivne stvari koje vam se trenutno događaju i organizujte neku akciju s najbližima.

Bik

Očekujte poziv na druženje, ali i posebnu odgovornost. Mogli biste biti pozvani samo zbog koristi drugih. Pripazite želite li im otkriti sve.  Ne ograđujte se i pokažite svoje znanje. Ali umereno i suptilno. Najvažnije ipak sačuvajte za sebe.

Blizanci

Trenutno ste vešti u vladanju vlastitim emocijama i vrlo objektivno posmatrate što se oko vas događa. To vam je potrebno. Vreme je za sagledavanje šire slike i određivanje novih ciljeva. Pokušajte ovog vikenda uvesti novu, potrebnu rutinu. Zvezde su sklone pokloniti vam motivaciju i žar koji možda nedostaje. Uz to; prati vas sreća. Mogli biste ostvariti nešto nezamislivo.

Rak

Premišljaćete ćete se oko posla koji trenutno radite. Verujete li kako niste na pravoj poziciji ili vam je vrijeme za promenu, zasigurno razmišljate u pravom smeru. Ali, pre no što presečete, potrudite se malo. Mnogima će se upravo taj potez isplatiti. Drugi pak, koji su sasvim sigurni u svoju potrebu za novim, trebaju delovati odvažno.

Lav

Nedostaje vam aktivnosti i nešto u vama se budi. To je sjajan osjećaj, ali nemojte se odmah naprezati i hteti sve, odmah. Polako i strpljivo. Uživajte u malim dozama pozitivne energije i učinite nešto u ugodnom druženju. Možda je vreme za novu rutinu. 

Devica

Ne donesete li odluku kojom sebe stavljate na prvo mesto, pred vama je naporan vikend. Proći će, a da niste ni shvatili kako se to dogodilo. Da, imate obaveze koje ste obećali, ali ne morate ih izvršiti sada ako vam to ne odgovara. Svemir vam nudi priliku naučiti reći „NE“. 

Vaga

Vreme je idealno za druženje sa prijateljima koji su čitav život oko vas, a vi ste možda to smetnuli s uma. Ispunjeni ste saosećanjem. Zašto ne proživeti dobre stare dane? Uzmite telefon u ruke i javite se onima koji već dugo iščekuju vaš poziv.

Škorpija

Vaše misli zaokupljene su vezom. One kojima su bolne, očekuje bolji period. Celokupna situacija čini vas posebno osetljivim te sami osećate koliko ste razdražljivi. Potrebno je da se prepustite tim osećajima, a ne da bežite od njih. 

Strelac

Čini vam se kako nemate dovoljno vremena za odmor, a to narušava vašu želju za aktivnijim i ispunjenijim danima. Učinite sebi uslugu i započnite da uvodite barem jednu aktivnost koja vam je sada važna. Ne odustajte od nje. Znate i sami koliko uporni možete biti kada nešto odlučite. Vodite se svojom strašću i ne dopustite sumnjama da vas preuzmu.

Jarac

Ovog vikenda uživajte u plodovima dosadašnjeg rada. Svemir vas nagrađuje dobrom karmom. Ona će doći iz neočekivanih kutova i ispuniti vas pozitivnom energijom. Naiđete li na izazove, probleme, osvestite samo koliko ste sposobni i kako nije reč o preprekama već učenjima koja mogu samo inspirirati i pomoći vam da rastete.

Vodolija

Pazite kako ovog vikenda, tokom izlaska ili druženja kasno u noć ne preterate sa zabavljanjem. Limitirajte se i kontrolišite. Pokušajte da date svojem telu zdravu hranu i posvetite mu se. Klonite se razgovora u kojima zapravo ne želite da učestvujete.

Ribe

Imate potrebu za avanturom, pokretom i ako vam se ukaže prilika, prihvatite je. Otpustite strahove jer vas oni samo ograničavaju. Ne ulazite u scenarije koji se ne mogu realizovati. Vaša je mašta interesantna, ali ovog vikenda stvarnost je zanimljivija.

(Sensa.hr)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas