Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Лавови треба да припазе на здравље, а Близанце очекује СТРЕСАН разговор

Погледајте шта вам доноси предстојећи викенд

1677254957_shutterstock_2108178620.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Ован

Изнандне промене у колективу на вас неће утицати. Немојте улазити у сукобе и не износите свима шта мислите. Викенд ће проћи у лепом дружењу са драгим људима. 

Бик

Пред крај недеље вас очекује не баш лепа информација. Немојте јој придавати пуно пожње, иде викенд и ви га проведите без тешких мисли. 

Близанци

Умирили сте реакције и комуникацију и већ видите боље резултате. У породици се дешавају промене које само ви можете да решите. Послушајте савет партнера. За викенд се припремите на стресан разговор са породицом.

Рак

Ако сте желели да урадите промену која се тиче вашег физичког изгледа овај викенд је идеалан за то! Слободни Ракови имаће отворено удварање од стране заузете особе.

Лав

Здравље вам је угрожено поготово доњи део леђа. За викенд вас очекује лепо љубавно изненађење. На послу може доћи до незгодне ситуације али ви се повуците. Без вашег мишљења овај пут.

Девица

Викенд ћете провести радно али ипак се потрудите да одвојите време за себе. Посао који очекујете се неће реализивати у време које ви очекујете. Не губите наду.

Вага

Уморни сте од посла и дешавања у животу. Потребан вам је  одмор. Зато сада за викенд покушајте да одете ван града и да се на првом месту добро наспавате.

Шкорпија

Лепа вест коју сте чули почетком недеље вас још увек држи насмејаном. Тако ће бити и за дане викенда. Ако сте расположени позовите драге људе на вечеру.

Стрелац

Полако се ствари које вас брину одмотавају. Сада све јасно видите. Сада када знате и видите све осмислите план за даље. Викенд проведите не разишљајући о проблемима.

Јарац

Посао иде добрим путем. Покушајте да себи за викенд угодите максимално јер вас чека напорна радна недеља.

Водолија

Сада је време да се заузмете за себе како на послу тако и у партнерским односима. Немојте се плашити да кажете јасно мишљење. После викенда очекујте више битних разговора.

Рибе

Викенд организујте тако да радите оно што вас испуњава. Немојте радити нешто што вам други намећу. У љубави били слободни или не очекујте лепа дешавања.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas