Oglas
· · Komentari: 0

VIKEND HOROSKOP: Lavovi treba da pripaze na zdravlje, a Blizance očekuje STRESAN razgovor

Pogledajte šta vam donosi predstojeći vikend

1677254957_shutterstock_2108178620.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Ovan

Iznandne promene u kolektivu na vas neće uticati. Nemojte ulaziti u sukobe i ne iznosite svima šta mislite. Vikend će proći u lepom druženju sa dragim ljudima. 

Bik

Pred kraj nedelje vas očekuje ne baš lepa informacija. Nemojte joj pridavati puno požnje, ide vikend i vi ga provedite bez teških misli. 

Blizanci

Umirili ste reakcije i komunikaciju i već vidite bolje rezultate. U porodici se dešavaju promene koje samo vi možete da rešite. Poslušajte savet partnera. Za vikend se pripremite na stresan razgovor sa porodicom.

Rak

Ako ste želeli da uradite promenu koja se tiče vašeg fizičkog izgleda ovaj vikend je idealan za to! Slobodni Rakovi imaće otvoreno udvaranje od strane zauzete osobe.

Lav

Zdravlje vam je ugroženo pogotovo donji deo leđa. Za vikend vas očekuje lepo ljubavno iznenađenje. Na poslu može doći do nezgodne situacije ali vi se povucite. Bez vašeg mišljenja ovaj put.

Devica

Vikend ćete provesti radno ali ipak se potrudite da odvojite vreme za sebe. Posao koji očekujete se neće realizivati u vreme koje vi očekujete. Ne gubite nadu.

Vaga

Umorni ste od posla i dešavanja u životu. Potreban vam je  odmor. Zato sada za vikend pokušajte da odete van grada i da se na prvom mestu dobro naspavate.

Škorpija

Lepa vest koju ste čuli početkom nedelje vas još uvek drži nasmejanom. Tako će biti i za dane vikenda. Ako ste raspoloženi pozovite drage ljude na večeru.

Strelac

Polako se stvari koje vas brinu odmotavaju. Sada sve jasno vidite. Sada kada znate i vidite sve osmislite plan za dalje. Vikend provedite ne razišljajući o problemima.

Jarac

Posao ide dobrim putem. Pokušajte da sebi za vikend ugodite maksimalno jer vas čeka naporna radna nedelja.

Vodolija

Sada je vreme da se zauzmete za sebe kako na poslu tako i u partnerskim odnosima. Nemojte se plašiti da kažete jasno mišljenje. Posle vikenda očekujte više bitnih razgovora.

Ribe

Vikend organizujte tako da radite ono što vas ispunjava. Nemojte raditi nešto što vam drugi nameću. U ljubavi bili slobodni ili ne očekujte lepa dešavanja.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas