Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Бикови викенд посветите партнеру, а ДВА ЗНАКА очекује посебно леп период

Шта нам звезде предвиђају за викенд?

1644485921_woman-g44030e5ce_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Ован

Радна недеља се ближи крају и ви сте задовољни пословним резултатима. Тензије на послу су спласле самим тим ви растерећеније радите. Слободни Овнови за викенд могу да доживе љубав на први поглед.

Бик

Планове и циљеве сте лепо презентовали ове недеље. Првенствено сте задовољни собом што је вама најбитније. Викенд је намељен за љубавне односе.

Прочитајте још: Ова 4 хороскопска знака можете да уочите на километар, издвајају их МОЋНЕ особине

Близанци

Велики број планета у пољу комуникације вас подстиче и даје вам ветар у леђа за пословну комуникацију. Искористите ове аспекте до краја недеље. Викенд вам такође доноси дивну комуникацију са партнером.

Рак

Радну недељу сте памwтно искористили, а акценат је био на љубавним односима. Успели сте стабилизујете ваш однос као и однос са партнером. Викенд искористите да се ментално одморите јер вас очекује изазовна радна недеља.

Лав

Притисци на послу су се смањили и самим тим ви сте посвећени себи, партнеру, породици и пријатељима. Лепа енергија кружи тако ће бити и за викенд!

Девица

Наредна радна недеља може да донесе сукобе и свађе, али и оговарања на послу. Имате подршку планета за здраву комуникацију. Ипак то ће вас исцрпети, па дане викенда посветите себи и својој души. Напуните се позитивном енергијом.

Вага

Као и прошла недеља и ова ће бити у знаку посла и успеха. Преговори и састанци са странцима се настављају чак и за време викенда. Вама то не смета јер видите два корака унапред и знате да вам то доноси успех!

Шкирпија

Предах од свега! Викенд искључиво намењам само вама. Радите само оно што вам прија и ствари које могу потпуно да вас опусте.

Стрелац

Емотивни сукоби су достигли врхунац. То се прелива и на дане викенда. Станите и размислите да ли вреди улагати у нешто што нема перспективу?

Прочитајте још: Да ли сте међу њима? Који хороскопски знакови увек изаберу погрешног партнера

Јарац

Промене које сте унели у посао дају јасне резултате. Растерећени сте и са лакоћом завршавате радне задатке. За викенд се припремите за изненађење које вам спрема партнер.

Водолија

Уживате у сваком моменту, како на послу тако и у приватном животу. После дужег времена имате утисак како ствари саме од себе долазе на своје место. Дане викенда посветите само људима које ви одаберете.

Рибе

Слободне Рибе могу да уђу у однос са особом која је заузета. Оне Рибе који имају партнера следи им романтичан викенд. Притисак тј рокови на послу се настављају тако да максимално искористите љубавни викенд и покушајте да не размишљате о послу.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas