· · Komentari: 0
astro

VIKEND HOROSKOP: Bikovi vikend posvetite partneru, a DVA ZNAKA očekuje posebno lep period

Šta nam zvezde predviđaju za vikend?

1644485921_woman-g44030e5ce_1280.jpg
Foto: Pixabay

Ovan

Radna nedelja se bliži kraju i vi ste zadovoljni poslovnim rezultatima. Tenzije na poslu su splasle samim tim vi rasterećenije radite. Slobodni Ovnovi za vikend mogu da dožive ljubav na prvi pogled.

Bik

Planove i ciljeve ste lepo prezentovali ove nedelje. Prvenstveno ste zadovoljni sobom što je vama najbitnije. Vikend je nameljen za ljubavne odnose.

Pročitajte još: Ova 4 horoskopska znaka možete da uočite na kilometar, izdvajaju ih MOĆNE osobine

Blizanci

Veliki broj planeta u polju komunikacije vas podstiče i daje vam vetar u leđa za poslovnu komunikaciju. Iskoristite ove aspekte do kraja nedelje. Vikend vam takođe donosi divnu komunikaciju sa partnerom.

Rak

Radnu nedelju ste pamwtno iskoristili, a akcenat je bio na ljubavnim odnosima. Uspeli ste stabilizujete vaš odnos kao i odnos sa partnerom. Vikend iskoristite da se mentalno odmorite jer vas očekuje izazovna radna nedelja.

Lav

Pritisci na poslu su se smanjili i samim tim vi ste posvećeni sebi, partneru, porodici i prijateljima. Lepa energija kruži tako će biti i za vikend!

Devica

Naredna radna nedelja može da donese sukobe i svađe, ali i ogovaranja na poslu. Imate podršku planeta za zdravu komunikaciju. Ipak to će vas iscrpeti, pa dane vikenda posvetite sebi i svojoj duši. Napunite se pozitivnom energijom.

Vaga

Kao i prošla nedelja i ova će biti u znaku posla i uspeha. Pregovori i sastanci sa strancima se nastavljaju čak i za vreme vikenda. Vama to ne smeta jer vidite dva koraka unapred i znate da vam to donosi uspeh!

Škirpija

Predah od svega! Vikend isključivo namenjam samo vama. Radite samo ono što vam prija i stvari koje mogu potpuno da vas opuste.

Strelac

Emotivni sukobi su dostigli vrhunac. To se preliva i na dane vikenda. Stanite i razmislite da li vredi ulagati u nešto što nema perspektivu?

Pročitajte još: Da li ste među njima? Koji horoskopski znakovi uvek izaberu pogrešnog partnera

Jarac

Promene koje ste uneli u posao daju jasne rezultate. Rasterećeni ste i sa lakoćom završavate radne zadatke. Za vikend se pripremite za iznenađenje koje vam sprema partner.

Vodolija

Uživate u svakom momentu, kako na poslu tako i u privatnom životu. Posle dužeg vremena imate utisak kako stvari same od sebe dolaze na svoje mesto. Dane vikenda posvetite samo ljudima koje vi odaberete.

Ribe

Slobodne Ribe mogu da uđu u odnos sa osobom koja je zauzeta. One Ribe koji imaju partnera sledi im romantičan vikend. Pritisak tj rokovi na poslu se nastavljaju tako da maksimalno iskoristite ljubavni vikend i pokušajte da ne razmišljate o poslu.
 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.