Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ВИКЕНД ХОРОСКОП: БИКУ љубав и страст, два знака треба да се посвете ПОРОДИЦИ

Викенд хороскоп доноси многе преокрете

1637833279_ljubav.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Ован

Пред крај радне деље бићете нервозни и напети. Ту нервозу осећа ваша околина, ако можете викенд искористите да се опустите и да направите план за радну недељу јер вас чека гомила обавеза а напета ситуација ће се осећати и у наредним данима.

Прочитајте још: Најгоре љубавнице хороскопа: Који знак је КРАЉИЦА ДРАМЕ, а ко изузетно љубоморан?

 

Бик

Вама ће викенд обелжити љубав и страст , то се односи на оне који су слободни. Искористите положај планета и правац у град и на забаву. Заузети Бикови ће осећати умор од радне недеље па ће викенд провести ушушкани уз партнера.

Близанци

Фокус током викенда треба да буде везан за посао. Полако се одморите и осмислите тактику за колеге . Осећате да желе да вас увуку у клупко оговарања. Додатну нервозу вам ставра осећај несигурности када је љубав у питању. Опустите се све је на том пољу ок.

Рак

Дане викенда искористите да потпуно угодите породици. Мирисни колачи и лепа мелодија нека круже овог викенда. Тако ћете своје окружење напунити позитивном енергијом, а ви сте срећни када су они срећни.

Лав

Турбулентне промене на послу су сада у завршној фази. Посао вам је под знаком питања. У петак добијате битну информацију која мења ваш ток размишљања. Викенд искористите да лепо обрадиете те информације.

Прочитајте још: ПЕРИОД РОМАНТИКЕ И ЉУБАВНИХ ИСКУШЕЊА: Месечни хороскоп за период боравка Сунца у знаку Стрелца од 23. новембра до 21. децембра

 

Девица

Одмор вам је преко потребан и размишљате о мини одмору. Ако можете викенд искористите да погледате туристичке понуде. Онда када крене радна недеља полако ослушните атмосферу на послу и задражите дане одмора. 

Вага

имате потребу да се одморите од људи. Црпе вам енергију. Искористите два дана викенда дословно само за себе. Радите оно шта вам прија, лагана шетња, можда шопинг или да се склупчате и гледате вашу омиљену серију.

Шкорпија

Енергија вашег породичног окружења вам не прија. Превише приче и захтева. То вам је током недеље и нисте били фокусирани на посао. Викенд ако је потребно искористите да урадите све везано за посао да би вам радна недеља била била барем мало растерећена.

Стрелац

Префорсирани сте и осећате умор. Темпо на послу је захтеван и можда ћете морати и за викенд да радите. Не пуно радно време али један део дана сигурно. Када све завршите немојте да падате у очај већ пробудите оно дете у вама и правац дружење са пријатељима.

Јарац

Викенд искористите за бег из града али са пријатељима. Одлазак у природу или посета неком манастиру ће вам вратити мир и спокој јер сте превише напети и оптерећени роковима када је посао у питању.

Водолија

Размишљате целе недеље да ли да прихватите помоћ колеге јер сте преоптерећени послом. Полако, за викенд ступите у контакт са колегом и лепо направите поделу посла. Та особа је од поверења и слободно јој реците да сте преотерећени и да вам је потребна помоћ или савет.

Прочитајте још: СУНЦЕ У СТРЕЛЦУ доноси промене на пољу каријере и љубави - Ево како треба да поступите да вас НЕ БИ КАЗНИЛО

Рибе

Викенд као створен за вас. Звезде вам поручују да изађете да се забавите и да једноставно уживате у животу пуним плућима! Друштво нека вам парви вољена особа и пријатељи. Они који су сами нека се спреме за луди флерт у проводу!

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas