· · Komentari: 0
ASTRO

VIKEND HOROSKOP: BIKU ljubav i strast, dva znaka treba da se posvete PORODICI

Vikend horoskop donosi mnoge preokrete

1637833279_ljubav.jpg
Foto: depositphotos

Ovan

Pred kraj radne delje bićete nervozni i napeti. Tu nervozu oseća vaša okolina, ako možete vikend iskoristite da se opustite i da napravite plan za radnu nedelju jer vas čeka gomila obaveza a napeta situacija će se osećati i u narednim danima.

Pročitajte još: Najgore ljubavnice horoskopa: Koji znak je KRALJICA DRAME, a ko izuzetno ljubomoran?

 

Bik

Vama će vikend obelžiti ljubav i strast , to se odnosi na one koji su slobodni. Iskoristite položaj planeta i pravac u grad i na zabavu. Zauzeti Bikovi će osećati umor od radne nedelje pa će vikend provesti ušuškani uz partnera.

Blizanci

Fokus tokom vikenda treba da bude vezan za posao. Polako se odmorite i osmislite taktiku za kolege . Osećate da žele da vas uvuku u klupko ogovaranja. Dodatnu nervozu vam stavra osećaj nesigurnosti kada je ljubav u pitanju. Opustite se sve je na tom polju ok.

Rak

Dane vikenda iskoristite da potpuno ugodite porodici. Mirisni kolači i lepa melodija neka kruže ovog vikenda. Tako ćete svoje okruženje napuniti pozitivnom energijom, a vi ste srećni kada su oni srećni.

Lav

Turbulentne promene na poslu su sada u završnoj fazi. Posao vam je pod znakom pitanja. U petak dobijate bitnu informaciju koja menja vaš tok razmišljanja. Vikend iskoristite da lepo obradiete te informacije.

Pročitajte još: PERIOD ROMANTIKE I LJUBAVNIH ISKUŠENJA: Mesečni horoskop za period boravka Sunca u znaku Strelca od 23. novembra do 21. decembra

 

Devica

Odmor vam je preko potreban i razmišljate o mini odmoru. Ako možete vikend iskoristite da pogledate turističke ponude. Onda kada krene radna nedelja polako oslušnite atmosferu na poslu i zadražite dane odmora. 

Vaga

imate potrebu da se odmorite od ljudi. Crpe vam energiju. Iskoristite dva dana vikenda doslovno samo za sebe. Radite ono šta vam prija, lagana šetnja, možda šoping ili da se sklupčate i gledate vašu omiljenu seriju.

Škorpija

Energija vašeg porodičnog okruženja vam ne prija. Previše priče i zahteva. To vam je tokom nedelje i niste bili fokusirani na posao. Vikend ako je potrebno iskoristite da uradite sve vezano za posao da bi vam radna nedelja bila bila barem malo rasterećena.

Strelac

Preforsirani ste i osećate umor. Tempo na poslu je zahtevan i možda ćete morati i za vikend da radite. Ne puno radno vreme ali jedan deo dana sigurno. Kada sve završite nemojte da padate u očaj već probudite ono dete u vama i pravac druženje sa prijateljima.

Jarac

Vikend iskoristite za beg iz grada ali sa prijateljima. Odlazak u prirodu ili poseta nekom manastiru će vam vratiti mir i spokoj jer ste previše napeti i opterećeni rokovima kada je posao u pitanju.

Vodolija

Razmišljate cele nedelje da li da prihvatite pomoć kolege jer ste preopterećeni poslom. Polako, za vikend stupite u kontakt sa kolegom i lepo napravite podelu posla. Ta osoba je od poverenja i slobodno joj recite da ste preoterećeni i da vam je potrebna pomoć ili savet.

Pročitajte još: SUNCE U STRELCU donosi promene na polju karijere i ljubavi - Evo kako treba da postupite da vas NE BI KAZNILO

Ribe

Vikend kao stvoren za vas. Zvezde vam poručuju da izađete da se zabavite i da jednostavno uživate u životu punim plućima! Društvo neka vam parvi voljena osoba i prijatelji. Oni koji su sami neka se spreme za ludi flert u provodu!

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.