Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ВИКЕНД ХОРОСКОП: БИКУ љубав и страст, ЛАВУ изненадна пословна понуда

Хороскоп овог викенда биће у знаку љубави и породице

1642175266_ljubav.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Ован

Имате велики притисак на послу. Очекује се да донесете важну одлуку. Не бежите од одлуке али вам се ствара велики притисак да сада и одмах донесете одлуку. Дане викенда искористите да се осамите у да у миру посложите ствари на своје место. 

Прочитајте још: Данас почиње РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР: Како да драму коју доноси преокренемо у позитивност?

Бик

Осећате лепу енергију када је љубав у питању. Партнер чини ствари које у вама буде лепу енергију. Финасиијске потешкоће решавате за викенд када вам пристиже неочекиван новац.
 
Близанци

Ваше окружење не разуме ваше намере. Поготово се односи на породицу. Услед тога долази до расправа. За викенд очекујте позив који ће велику већину неспоразума да реши.

Рак

Вама су емоције јако наглашене и веома сте осетљиви. Пошто сте под таквим осећајем лако улазите у сукобе поготово када је партнер у питању. Викенд је право време да искрено попричате прво са собом па са партнером.

Лав

Изнененадну пословну понуду очекујте за викенд. Ви ћете бити јако изненађени и биће вам потребан савет пријатеља. Слободно послушајте његов савет !

Девица

Брину вас финансије. Крајем радне недеље ћете неочекивано срести друга из детињства који ће вам предложити одличну идеју за зараду. Срећно!

Вага

Породична атмосфера вам не прија. Имате потребу да се осамите и да побегнете далеко од свих. Дане викенда искористите за мини одмор.

Шкорпија

На  послу се дешавају велике промене и то утиче на вас. Ви покушавате да се држите по страни али  морате да се упустите у расправу тј морате да кажете ваше мишљење. Викенд искористите да “поразговарате” са вашом интуицијом. Она вам је тренутно једини искрени пријатељ.

Стрелац

Ви и даље имате празничну еуфоричну енергију. Људи око вас су клонули духом и не могу да вас прате тј разумеју. Викенд је одличан да радите ствари које искључиво вама пријају! Размислите о клизању..

Јарац

Прошлост је покуцала на врата. Током недеље сте имали развој ситуације и викенд је кључан за даљи наставак. Полако, застаните и послушајте рационалан део себе, и тада донесите коначну одлуку.

Водолија

имате генијалне идеје када је бизнис у питању. У задње време нисте имали храбрости да их кажете. За викенд још мало разрадите план и почетком недеље их храбро изнесите!

Прочитајте још: Добро размислите о заједничком животу са њима: НАЈЛОШИЈИ МУЖЕВИ рођени су у ОВИМ хороскопским знаковима

Рибе

Емотивни живот никада није био инересантнији. Ви тренутно живите за викенде. Тако је и сада, енергија вас не попушта. Осећај који тренутно имате вам савршено одговара а тако ће бити и овог викенда!

БОНУС ВИДЕО:

 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas