Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Dobro razmislite o zajedničkom životu sa njima: NAJLOŠIJI MUŽEVI rođeni su u OVIM horoskopskim znakovima

Nisu rođeni za zajednički život

1642005279_horoskop.jpg
Foto: depositphotos
Oglas

Astrolozi kažu da osobe rođene u ovim znakovima imaju manje šanse da budu dobri supružnici u odnosu na ostale, jednostavno rečeno, pojedini znakovi se ne snalaze najbolje u ulozi muževa. Evo o kome je reč:

Pročitajte još: Evo kako da zaradite MNOGO NOVCA u 2022. godini na osnovu vašeg horoskopskog znaka

Devica

Muškarci rođeni u znaku Device su ljubomorni i nesigurni, a to mogu veoma dobro da sakriju na početku veze. Tek nakon nekog vremena pokazuju svoju pravu stranu. Takođe, mogu da budu veliki manipulatori i osobe opsednute kontrolom.

Bik

Bikovi će se uvek radije opredeliti za karijeru umesto za stabilnu vezu i porodicu. Ako živite sa muškarecem rođenim u znaku Bika, možete očekivati da će vrlo često večeri umesto sa vama i porodicom provoditi u kancelariji.

Iako ovi muškarci često svoje voljene obasipaju skupim poklonima i komplimentima, ženi svog života nikad neće pokloniti dovoljno. vremena.

Pročitajte još: Tri horoskopska znaka se najduže ljute: Da li se prepoznajete?

 

Ribe

Muškarci rođeni u znaku Riba su puni razumevanja i veoma su emotivni pa bi, shodno tome, trebalo da budu i odlični partneri. Međutim, gotovo uvek privuku pogršnu osobu i zapadnu u toksičnu vezu.

BONUS VIDEO:

 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas