Oglas
· · Komentari: 0
planete

Danas počinje RETROGRADNI MERKUR: Kako da dramu koju donosi preokrenemo u pozitivnost?

Danas počinje značajan period za polje astrologije - retrogradni Merkur.

1642153187_girl-gd41d07656_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Retrogradan hod Maerkura trajaće sve do 3. februrara  Od 14. do 25. januara biće u znaku Vodolije, a od 25. do 3. februara u znaku Jarca.

Merkur je nazvan prema rimskom božanstvu koje je služilo kao glasnik bogovima. To je planeta koja se brzo kreće i koja upravlja komunikacijom, putovanjima i tehnologijom. Pomaže nam da prenosimo poruke tako što kontrolišemo i ono što govorimo i način na koji obrađujemo ono što čujemo od drugih.

Tokom retrogradnog perioda Merkura, važno je da budemo izuzetno pažljivi sa našim jezikom.  Trostruko proveravamo tekstove, mejlove i poruke. Odvojimo vreme da pažljivo objasnimo svoje namere. Veštine donošenja odluka takođe mogu biti nejasne, pa izbegavajte potpisivanje bilo kakvih većih ugovora tokom ovog perioda (pročitajte sitna slova). Ukoliko putujete napravite vreme za kašnjenja, otkazivanja i pogrešna skretanja.

Pročitajte još: Evo kako da zaradite MNOGO NOVCA u 2022. godini na osnovu vašeg horoskopskog znaka

Šta uopšte znači retrogradni Merkur?

Tri ili četiri puta godišnje, planeta koja nadgleda komunikaciju, transport i tehnologiju izgleda da se pomera unazad sa naše tačke gledišta na Zemlji, tri nedelje. Usporavanje i rezerva imaju tendenciju da odlažu ili umanjuju napredak u svim aspektima života koji spadaju u Merkurov delokrug.

Retrogradni periodi Merkura ne moraju biti potpuna nevolja. Možete ga zapravo preformulisati kao priliku da se nosite sa svime što je ostalo u pozadini i zahteva drugi pogled, osvežavanje ili uređivanje, tako da možete sigurnije da idete napred.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas