Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВИКЕНД ХОРОСКОП: БЛИЗАНЦИМА следи недеља изазова, а овам знаку предстоји права ДРАМА

Погледајте како ће вам звезде бити наклоњене овог викенда

1667468681_drama.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Предстојећи викенд појединим знаковима донеће и одређене промене. Паметно искористите положај звезда.

Ован

Изазован период у пословном и емотивном свету полако остаје иза вас. Његове трзаје осећаћете до краја недеље. За викенд се ствари решавају али и даље поведите рачуна о начину комуникације.

Прочитајте још: Бирајте љубав према ПРОРАЧУНУ! Израчунајте компатибилност са партнером по датуму рођења

Бик

Превише изненадних ситуација у току радне недеље. Првенстево на посли а за поједине Бикове и у партнерским односима. За викенд се окрените вашем партнеру и породици.

Близанци

Недеља иза вас је била изазовна. Рокови су били кратки и ви сте се уморили. Научите да неке ствари препустите и другима а за викенд се одморите.

Рак

Односи у породици полако се смирују. То вам је црпело енергију и нисте се довољно посветили пословним обавезама. Остало је доста не завршених ствари . За викенд направите пословне приоритете и полако корак по корак и све ћете завршти.


Лав

Генерално вама је ок. Међутим ви дубоко у себи осећате да је време за озбиљне радикалне промене. Полако не журите. За викенд обавите разговор са собом . Савет -послушајте шта вам душа прича.


Девица

Претерана прецизност и потреба да предвидите ствари унапед вас исцрпљује. Већина Девица се осећа исцрпљено. Научите да се опустите а викенд је идеално време за то.


Вага

Баланс је оно чему ви тежите. Али исто је јако битно да напустите ствари , људе , односе који не иду. То се учи и потребно је време. За викенд се дистанцирајте и покушајте да сагледате ствари са више страна.

Шкорпија

Драма која вам је тренутно у животу је ту да би вам показала да научите да цените мир. Ви сте импулсивни и покушајте да немате бурне реакције на све што вам смета. За викенд се осамите и размислите о вашим дешавањима у животу.

Стрелац

Превише журбе и обавеза је обележила радна недеља. Ви се у хаосу сналазите али ово је превише и за вас. За викенд рестарт од свега и свих!

Јарац

Поједини Јарчеви могу за викенд да очекују позив или ситуацију која им може потпуно променити љубавни źивот. Само будите рационални и сигурни у себе.

Водолија

Дане викенда ће обележити лепа енергија. Уживаћете у сваком минуту а позив за град од пријатеља не пропуштајте.

Прочитајте још: Ком знаку НОВЕМБАР доноси пословне промене? Направите МУДРЕ потезе

Рибе

Ако имате потребу да нешто промените у свом животу сада је право време. Викенд вам доноси чисте и прецизне мисли. Наравно овај моменат можете да искористите и за друге ствари у животу.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas