Oglas
· · Komentari: 0

Kom znaku NOVEMBAR donosi poslovne promene? Napravite MUDRE poteze

Tri znaka u novembru trebalo bi da donesu mudre odluke

1667291778_promene.jpg
Foto: unsplash.com
Oglas

Svaka promena je dobra. Najbitnije je da nemate otpor i da nove izazove zagrlite i da mudro odigrate svaki korak.

Pročitajte još: IMA NADE! Ovo je 5 horoskopskih znakova koji će pronaći ljubav pre KRAJA 2022. GODINE

Ovan

Sprema vam se veliko poslovno iznenadjenje. Kada ga prvi put čujete neće vam se dopasti. Tada zastanite, udahnite oslušnite svoje telo i mudro zaćutite. Sačekajte još par dana dok dobijete sve informacije i tada kada sklopite celu sliku videćete gde vas vodi ova promena. Srećno!

Bik

Niko ali niko ne voli promene koliko ih vi ne volite. Novembar je početak promena koje će se preliti i na narednu godinu. Da li će biti lake? Neće! Ali sigurno će vas odvesti na mnogo bolje mesto gde ste sada. Samo se još potrudite da ne prenosite nervozu na porodicu ili partnera jer zaista može da dodje do ozbiljnih svadja!

Jarac

Vama će poslovne promene biti isprepletane sa ljubavlju. Bićete u svojoj teškoj emotivnoj priči i nećete biti stoposto skoncentrisani na posao a dešavaće se promene koje vi nećete ispratiti. Onda ćete još dodatno biti ljuti na sebe. Nemojte sebe kažnjavati!

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas