Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Викенд хороскоп: Јарчеви треба да донесу одлуку, а ови хороскопски знакови биће посебно срећни

Викенд хороскоп доноси стабилност

1654156223_face-2936245_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Ован

Ствари на послу се одвијају у вашу корист. Полако тензија престаје, имате реалне рокове и све постижете. Задовољни сте и после дужег периода посао се неће прелити на викенд зато га искористите да се опустите. Шопинг ће вам пријати.

Бик

Венера је у вашем знаку и ви сте пресрећни. Са лакоћом све завршавате и пуни сте енергије. Тако ће бити и за викенд!

Близанци

Комуникација је изванредна, нема више ретро Меккура. Сада крећете да завршите све што нисте могли. За викенд вас очекују лепи моменти и у љубави и у пријатељству.

Прочитајте још: Прошлост куца на врата: Којим ХОРОСКОПСКИМ ЗНАКОВИМА се враћају старе љубави у ЈУНУ?

Рак

Поље љубави је савршено. То вам даје снагу и вољи. Ви се осећате као лептирић! Дане викенда проведите са људима који пријају вашем срцу.

Лав

Посао се одвија савршено. Када је то потаман све друго радите са лакоћом. Викенд проведите у кругу породице, жељни су вас.

Девица

Полако, али сигурно ви свој живот кројите по вашој мери. Лепе ствари се нижу једна за другом. Викенд посветите само оним стварима које вас чине срећним.

Шкорпија

Турбулентни односи у љубави се не смирују. Тако ће бити и за викенд. Још мало стрпљења и све долази на своје.

Стрелац

Задовољни сте развојем ситуације на свим пољима. Тензије нема и ви овај викенд искористите за мини бег из града!

Јарац

Посао се одвија како сте замислили. Једино што вам задаје малу главобољу је љубав…За викенд седите и прво поразговарајте сами са собом. На корак сте до коначне одлуке.

Прочитајте још: Ствари које ТРЕБА ДА ЗНАТЕ О СВАКОМ хороскопском знаку (ФОТО)

Водолија

Код породичних односа ствари више нису онако замршене. За викенд се ситуација потпуно распертлава и све долази на своје. Бићете задовољни!

Рибе

Ви сте у балансу сами са собом и ништа вас не може пореметити. Једноставно ви уживате. Тако ће бити и за дане викенда. Талас који сте ухватили је само ваш!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas