Oglas
· · Komentari: 0

Stvari koje TREBA DA ZNATE O SVAKOM horoskopskom znaku (FOTO)

Karakteristike i osobine koje će vam pomoći da upoznate svaki znak zodijka

1653894862_zodiac-naslova.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Ove karakteristike su korisne kada se upoznajete sa ljudima po prvi put i daće vam smernice za ponašanje koje će vam pomoći da ostavite što bolji prvi utisak, ukoliko znate kom znaku pripada ta osoba. Takođe, biće vam od koristi da bolje razumete osobe koje već poznajete.

Foto: Pixabay

Pročitajte još: Horoskop za ponedeljak, 30. maj: Lavovima se ostvaruje ŽELJA ZA PROMENOM RADNOG MESTA, Bikovi DONOSE VAŽNU ODLUKU

Ovan: Oni vole da se ponašaju šefovski i da naređuju. Uvek ćete ih prepoznati po njihovoj energiji. Brzo nastavljaju dalje i ne treba im puno vremena da prebole. Nikada ne čekaju pravi trenutak, pa zbog toga jako često udaraju glavom u zid. Uglavnom su iskreni i ne kriju svoja osećanja.

Bik: Bikovima je najbitnije da oko sebe imaju dobre ljude, dobru hranu i mesto gde će uživati. Strpljivi su do neke granice. Nemaju vremena za teške i naporne ljude. Biraju reči i pažljivi su kada iznose svoje mišljenje.

Blizanci: NJima sve brzo dosadi i ne drži ih mesto. Uvek su spremni za avanture i isprobavanje novih stvari. Razmišljaju brzo i rešavaju teške situacije bez mnogo stresa i nervoze. Kada pričaju o nečemu vole da iznose detalje i često ispravljaju ljude. Ne možete ih tako lako izvesti iz takta jer nisu uvredljive prirode.

Rak: Uvek se vode srcem. Umeju da saslušaju i daju dobre savete. Obožavaju da budu vezani za nekoga i u svim odnosima uvek daju sto posto sebe. Razgovori sa njima su prijatni i puni emocija. Zbog svoje emotivne prirode brzo se iznerviraju i mnoge stvari ih duboko pogađaju.

Lav: Ne vole poraze i uvek su nervozni kada gube. Brutalno su iskreni, ali retko kad primećuju sopstvene greške. Kada dođe do neke ozbiljne situacije, znaju da izaberu prave reči i utešiće vas baš na način na koji vam je potrebno. Misle da su uvek u pravu.

Devica: Oni su poznati po tome što vole da sve bude u najboljem redu. Oni mogu organizovati i najveći haos. Prvo će pokušati da pomognu, ali ukoliko ne dobiju povratnu informaciju, počeće da vas kritikuju. Obraćaju pažnju na detalje.

Vaga: Jako su kreativni i vole da lepo izgledaju. Uradiće sve za voljenu osobu i njihova pažnja će biti fokusirana na one koji su im bliski. Trude se da uvek ispadnu fer i daće vam onoliko koliko vi njima pružite. Veoma su pažljivi prema ljudima u svom okruženju.

Škorpija: Jako ih je teško prevariti. Uvek su oprezni i nikada ne rade nešto što ne žele. Kada se vežu za nekoga pružaju svu svoju pažnju i ljubav tim osobama. Trude se da ne budu povređeni i troše mnogo snage da odbrane sebe od okoline.

Strelac: Uglavnom su jako ležerni i opušteni i ne zanima ih šta drugi misle o njima. Vole da istražuju i da uživaju u životu. Uvek imaju nešto da kažu i lako primećuju stvari koje drugi ne vide.

Jarac: Veoma su osećajni iznutra, a deluju kao da su od kamena. Prirodno su ozbiljni i odgovorni. U životu im je jako bitan položaj i pažljivo biraju prijatelje. Misteriozni su i odlučni. 

Vodolija: Znaju da budu hladni, ali to ne znači da ne mogu biti povređeni. Imaju puno strpljenja i vole slobodu. Tvrdoglavi su, ali se trude da razumeju druge. Oni su perfekcionisti, a od ljubavnih odnosa traže pre svega prijateljstvo.

Ribe: Kada dođe do problema, beže od svađe. NJihov karakter može da zbuni i njima najbliže ljude jer stalno menjaju mišljenje. Vole da uživaju u svim aspektima života. 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas