Oglas
· · Komentari: 0
astro

Vikend horoskop: Jarčevi treba da donesu odluku, a ovi horoskopski znakovi biće posebno srećni

Vikend horoskop donosi stabilnost

1654156223_face-2936245_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Ovan

Stvari na poslu se odvijaju u vašu korist. Polako tenzija prestaje, imate realne rokove i sve postižete. Zadovoljni ste i posle dužeg perioda posao se neće preliti na vikend zato ga iskoristite da se opustite. Šoping će vam prijati.

Bik

Venera je u vašem znaku i vi ste presrećni. Sa lakoćom sve završavate i puni ste energije. Tako će biti i za vikend!

Blizanci

Komunikacija je izvanredna, nema više retro Mekkura. Sada krećete da završite sve što niste mogli. Za vikend vas očekuju lepi momenti i u ljubavi i u prijateljstvu.

Pročitajte još: Prošlost kuca na vrata: Kojim HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA se vraćaju stare ljubavi u JUNU?

Rak

Polje ljubavi je savršeno. To vam daje snagu i volji. Vi se osećate kao leptirić! Dane vikenda provedite sa ljudima koji prijaju vašem srcu.

Lav

Posao se odvija savršeno. Kada je to potaman sve drugo radite sa lakoćom. Vikend provedite u krugu porodice, željni su vas.

Devica

Polako, ali sigurno vi svoj život krojite po vašoj meri. Lepe stvari se nižu jedna za drugom. Vikend posvetite samo onim stvarima koje vas čine srećnim.

Škorpija

Turbulentni odnosi u ljubavi se ne smiruju. Tako će biti i za vikend. Još malo strpljenja i sve dolazi na svoje.

Strelac

Zadovoljni ste razvojem situacije na svim poljima. Tenzije nema i vi ovaj vikend iskoristite za mini beg iz grada!

Jarac

Posao se odvija kako ste zamislili. Jedino što vam zadaje malu glavobolju je ljubav…Za vikend sedite i prvo porazgovarajte sami sa sobom. Na korak ste do konačne odluke.

Pročitajte još: Stvari koje TREBA DA ZNATE O SVAKOM horoskopskom znaku (FOTO)

Vodolija

Kod porodičnih odnosa stvari više nisu onako zamršene. Za vikend se situacija potpuno raspertlava i sve dolazi na svoje. Bićete zadovoljni!

Ribe

Vi ste u balansu sami sa sobom i ništa vas ne može poremetiti. Jednostavno vi uživate. Tako će biti i za dane vikenda. Talas koji ste uhvatili je samo vaš!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas