· · Коментари: 0
астро

Викенд хороскоп: Један знак очекује позив особе из прошлости, а Вагама викенд који ће памтити

Према викенд хороскопу многим знацима предстоје дани за стварање лепих успомена

1664448698_star-sign-gfc3793716_1280.jpg
Фото: Пиxабаy

Ован

Породица вам је приоритет. Сада посао остављате са стране и сву енергију усмеравате према партнеру. За викенд очекујте не баш добре вести у вези са послом, али заиста није нешто што се не може решити.

Бик

Ситуација са партнером је добра, али вас нешто “жуља”. Никако није време за разговоре. Сачекајте да прође викенд и онда обавите разговор.

Близанци

Ваше мисли су расуте. Нисте усредсређени на тренутно стање. Самим тим трпе и посао и породица. За викенд урадите један рестарт и одморни крените у нову радну недељу.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за ОКТОБАР 2022: ОВНОВИ желе промене, а овим знаковима следи велики УСПЕХ

Рак

Поједине ствари се неће решити саме од себе. Пред крај недеље и за дане викенда поведите прво један озбиљан разговор са собом, а онда решавајте остале проблеме корак по корак.

Лав

Посао вам иде савршено. Дуго нисте оволико били задовољни. Самим тим ваша енергија је савршена тако да за суботу и недељу планирајте било шта јер ће то и остварити.

Девица

Једино што вас тренутно занима је породица. Онда знате шта треба да урадите. Викенд је ту!

Вага

Осећате лептириће у стомаку били заљубљени или не. Свим Вагама предстоји један леп викенд који ћете дуго памтити.

Шкорпија

Енергија вам је предивна. Све постижете и свуда вас има. Тако ће се наставити и за викенд. Планирајте према својим потребама.

Стрелац

Задовољни сте недељом иза вас. Доста ствари је завршено и оно што је најбоље је да нисте уморни. За викенд се опустите и радите само оно што вама прија.

Јарац

Одлична радна недеља је иза вас. Сада се можете посветити себи и свом окружењу. Они су вас жељни, па ако сте у прилици за викенд организујте вечеру код вас.

Прочитајте још: ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА ОКТОБАР 2022: Јарчеви упознају БУДУЋЕГ ПАРТНЕРА кроз НОВИ ПРОЈЕКАТ, а један знак ће у ИЗЛАСКУ упознати СРОДНУ ДУШУ

Водолија

Умете да избројите до 10 и научили сте да се повучете када је енергија негативна. Велика лекција за вас! Викенд ће бити у знаку љубави, али и позив особе из прошлости.

Рибе

Задовољни сте вашом тренутном ситуацијом. Понуда коју сте добили за посао захтева дубљу анализу. За дане викенда се посветите томе и немој те лако доносити одлуку!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.