· · Komentari: 0
astro

Vikend horoskop: Jedan znak očekuje poziv osobe iz prošlosti, a Vagama vikend koji će pamtiti

Prema vikend horoskopu mnogim znacima predstoje dani za stvaranje lepih uspomena

1664448698_star-sign-gfc3793716_1280.jpg
Foto: Pixabay

Ovan

Porodica vam je prioritet. Sada posao ostavljate sa strane i svu energiju usmeravate prema partneru. Za vikend očekujte ne baš dobre vesti u vezi sa poslom, ali zaista nije nešto što se ne može rešiti.

Bik

Situacija sa partnerom je dobra, ali vas nešto “žulja”. Nikako nije vreme za razgovore. Sačekajte da prođe vikend i onda obavite razgovor.

Blizanci

Vaše misli su rasute. Niste usredsređeni na trenutno stanje. Samim tim trpe i posao i porodica. Za vikend uradite jedan restart i odmorni krenite u novu radnu nedelju.

Pročitajte još: Poslovni horoskop za OKTOBAR 2022: OVNOVI žele promene, a ovim znakovima sledi veliki USPEH

Rak

Pojedine stvari se neće rešiti same od sebe. Pred kraj nedelje i za dane vikenda povedite prvo jedan ozbiljan razgovor sa sobom, a onda rešavajte ostale probleme korak po korak.

Lav

Posao vam ide savršeno. Dugo niste ovoliko bili zadovoljni. Samim tim vaša energija je savršena tako da za subotu i nedelju planirajte bilo šta jer će to i ostvariti.

Devica

Jedino što vas trenutno zanima je porodica. Onda znate šta treba da uradite. Vikend je tu!

Vaga

Osećate leptiriće u stomaku bili zaljubljeni ili ne. Svim Vagama predstoji jedan lep vikend koji ćete dugo pamtiti.

Škorpija

Energija vam je predivna. Sve postižete i svuda vas ima. Tako će se nastaviti i za vikend. Planirajte prema svojim potrebama.

Strelac

Zadovoljni ste nedeljom iza vas. Dosta stvari je završeno i ono što je najbolje je da niste umorni. Za vikend se opustite i radite samo ono što vama prija.

Jarac

Odlična radna nedelja je iza vas. Sada se možete posvetiti sebi i svom okruženju. Oni su vas željni, pa ako ste u prilici za vikend organizujte večeru kod vas.

Pročitajte još: LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2022: Jarčevi upoznaju BUDUĆEG PARTNERA kroz NOVI PROJEKAT, a jedan znak će u IZLASKU upoznati SRODNU DUŠU

Vodolija

Umete da izbrojite do 10 i naučili ste da se povučete kada je energija negativna. Velika lekcija za vas! Vikend će biti u znaku ljubavi, ali i poziv osobe iz prošlosti.

Ribe

Zadovoljni ste vašom trenutnom situacijom. Ponuda koju ste dobili za posao zahteva dublju analizu. Za dane vikenda se posvetite tome i nemoj te lako donositi odluku!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.