Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВИКЕНД ХОРОСКОП: ОВНОВИ опрез! ВАГЕ у емотивним проблемима

Викенд хороскоп доноси многе преокрете

1637226833_ljubav.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Ован

Овог викенда имаћете проблем у комуникацији, како са блиским окружењем тако и са породицом. Пролазите кроз промене када је комуникација у питању и склони сте променама расположења. Покушајте да дозирате своју енергију, ако можете урадите нешто за вас што вас опушта. На тај начин ћете помоћи и себи и другима.

Прочитајте још: КОЈИМ ЗНАКОВИМА УВЕК НЕШТО ФАЛИ? Стално их жуља, а каменчић из ципелице неће да изваде

Бик

Викенд пред нама обележиће стрес када је дом у питању и добијате неке не баш повољне информације што се посла и надређених тиче.Ви немате бурне спољашње реакције али унутрашње су јако бурне. Полако, одбројите до десет, викенд посветите вашем уму, радите ствари које вас релаксирају. Читање омиљене књиге или спремите леп ручак и окупите људе са позитивном енергијом.

Близанци

Два дана искористите да посложите прво своје мисли па онда се упустите у анализу свог бизнис плана. Енергија вам је јака и брдо мисли и идеја вам се роје кроз главу. Тешко је ускладити ваша лична очекивања са тренутном ситуацијом. Савет је да идеје и планове поделите са блиском особом и на тај начин ће ваша енергија лепо циркулисати.

Рак

Појачана интуиција када је љубав у питању. Љубавна дешавања која осећећате да долазе су права и не вара вас интуиција. Како сте целим бићем предани и носи вас тај осећај тако и зрачите на околину. Тренутно стање искористите да неке старе приче сада решите јер неће бити сукоба.

Лав

Имате грч када су финансије у питању. Опустите се јер од викенда вам следи одлична пословна понуда. Са том понудом вама се отварају нова врата. Када је љубав у питању, уживаћете са партнером јер сада све ради што вама прија и годи.

Девица

Имате осцилације када су финансије у питању. Размишљате да подигнете кредите или неки вид позајмице. Како нисте потпуно сигурни у себе било би пожељно да се посаветујте са партнером или особом од поверење. Када сте окружени особама којима верујете ваша енергија је проточна и осећате се сигурно и тада доносите рационале одлуке.

Вага

Брину вас емотивни односи. Целе недеље размишљате о партнеру. Овпг викенда направите мали "љубавни план" и предложите га партнеру. Или још боље изненадите га, сигурно ће бити одушевљен и све недомумице ће нестати. Само немојте превише да оптеретите партнера причом, већ уживајте у не причајући.

Шкорпија 

Стресна радна недеља остаје иза вас. Било је свега превише. Сада за викенд буквално не радите ниша. Само се одмарајте, лагане шетње ће вам пријати. Добар фил, шпља чаја и само полако, напуните батерије за нову радну недељу. Интуиција ради за вас, послушајте је.

Стрелац

Овај викенд искористите за мини путовање. Неки леп спа центар илисалаш је идеално за вас. Поттебан вам је предах од свега, па би било најбоље да овог пута отпутујете сами и да се само себи и свом телу и уму посветите. Ви не волите самоћу али сада вам је преко потребна.

Јарац

Осећате енергију прошлости која је букавално ту испед вас. Помало сте уплашени од ње јер не знате шта да очекујете. За викенд можете да очејујете позив који ће вас вратити у неку не баш давну прошлост која је била обојена великом страшћу , љубављу али и растанком.

Водолија

Сва дешавања око вас осећате и пупијате као сунђер. Мозак и тело осећају замор. Овог викенда је одлично време да унесете промене у ваш ритам и начин живота. Направите план за исхрану и крените у теретану или на неки тренинг. Ваше тело тражи детокс.

Прочитајте још: Коме следи лудо заљубљивање до краја 2021. године? ОВА три знака обавезно нека обрате пажњу

 

Рибе

Овог викенда се осамите и направите ред у глави и мислима. Недеља иза вас вам је донела брдо нових информација које ви нисте стигли да "обрадите". Сада ова дава викенд дана полако, ако не знате шта да учините ви пустите интуицију да вам каже. Слободно се посаветујте са особом од поверења када су финансије у питању.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas