Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Kome sledi ludo zaljubljivanje do kraja 2021. godine? OVA tri znaka obavezno neka obrate pažnju

Do kraja godine ostalo je još mesec i po dana, a ova tri znaka pred sam kraj 2021. očekuje luda ljubav

1636976563_ljubav.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Lav

Vama je ljubav do kraja godine jako naglašena. Svi Lavovi i Lavice će biti prozvani, bez obzira da li imaju emotivnog partnera ili su sami. Oni koji su sami sledi ima potvrda ljubavi u radnom okruženju. To je osoba sa kojom izvesno vreme imate fler, jaku strast i privlačnost ali nikako da se nešto konkretno desi. Zvezde vam kažu da se pripremite za vatromet strasti do kraja godine. Ali oprez, postoji mogućnost da ta veza bude tajan...zabranjena. Onikoji su u emotivnom odnosu vama sledi ponovno zaljubljivanje u svog emotivnog partnera. Biće lepih i strastvenih večeri i jutra i vi ćete biti na sedmom nebu. Partner će takođe pokazivati ljubav i stras prema vama.

Pročitajte još: Tri horoskopska znaka najviše troše novac: Da li ste među njima?

Jarac

Jarčeve do kraja godine očekuje povratak partnera iz prošlosti. To neće biti tek neki partner, već onaj od kog vam se zavrti u glavi i srce vam lupa kao ludo! To je osoba sa kojim ste imali jak i strastven odnos i takođe je povezana sa poslom. Setite se 2018 godine..... Sada se vraća sa konkretnim ponudama i predlozima. Dobro razmislite pre nego što poletite u zgrljaj da li ste spremni za njega?! Jako je važno da budete sasvim sigurni u sebe na prvom mestu šta i kako želite.

Ribe

Vi trenutno plenite i zavodite svojom energijom. Svesni ste toga i uživate u svakom flertu. Do kraja godine se pripremite na ljubav koja će vas iz korne promeniti. Vi ste sanjar i volite da maštate. Baš takva osoba iz vaše mašte se pojavljuje. Budite spremni na sve! Postoji mogućnost da će u početnom periodu ta osoba biti zauzeta, sve će se srediti ubrzo pošto se upustite u vezu. Jedna lepa i romantična ljubav vas očekuje koja zaista može da potraje do kraja večnosti.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas