· · Коментари: 0
АСТРО

ВИКЕНД ХОРОСКОП: РАК успева да реализује све планове, ВАГЕ морају да се припазе пријатељског савета!

У сусрет предстојећем викенду свим хороскопским знацима звазде препоручују велику смиреност и контролу, јер долази септембар, а у астролошком смислу - то је затишје пред буру!

1630659338_horoskop.jpg
Фото: Пиxабаy

Ован
 

Креативни сте и амбициозни. Овог викенда можете да направите план по питању финансија.  Успостављате хармоничне односе са блиским људима. Захваљујући томе отвара вам се могућност на другим пољима. Смирени сте и сталожени,ситуација унутар породице у наредном преиоду решиће у вашу корист. Потрудите се  да устанете раније и искористите овај викенд што је више могуће. Што више слушајте своју интуициију , лакше  ћете разумети ситуацију у којој ћете се наћи.
 

Бик
 

Имате планове које желите да реализујете. Неко из породице ће се тим плановима супроставити. Будите смирени,добро размислите и донесите праву одлуку. Послушајте савет женске особе из породице. Добро сагледајте са свих страна, и тек онда одлучите да ли је право време за реализацију. Уколико закључите да није право време, сачекајте наредни период који ће бити још погоднији. Више пажње посветите свакодневним обавезама.
 

Близанац



Упорни сте и желите да уведете промене у свој лични живот, породицу. Останите верни својим ставовима,не улазите у непотребне расправе са особом из породице.Мудрим понашањем можете постићи све што желите. Пробајте да каналишете своју енергију у што позитивнијем смеру. Потрудите се да доведете свој дух и телео у савршену равнотезу. Боравак у природи ће вам пријати као и нека лагана књига.
 

Рак
 

Лакше него обично успевате да кажете шта желите и мислите. Управо тако треба и да наставите. Јасно и прецизно реците оно што мислите и износите своје ставове. Ово је период добре комуникације,породица ће прихватити ваше савете и мишљење. Годи вам пажња и разумевање које добијате од њих. Овај викенд је диван спој духовне и материјалне сатисвакције. Тако да ћете финас.потешкоце лагодно решити.
 

Лав
 

Ви нисте неко ко жели да улази у конфликте,али сте тренутно склони претеривању. Нисте толерантни према особама у блиском окружењу. Морате обратити пажњу на њихове потребе. Може доћи до озбиљних расправа. Баш тада када приметите ту негативну енергију,изађите напоље,прошетајте се и избројте у себи до десет и тек  онда изнесите свој став. Ви имате јак темперамент сада је време да га стишате.
 

Девица
 

Смирено решавате проблеме,упорни сте и истрајни. Очекује вас мањи новчани добитак. Одиграјте лото овог викенда! Односи са породицом су одлични. Овог викенда направите план за адпатацију стамбеног простора,креативни сте и маштовити . Слободно се ослоните на пријатеље.  Пријаће вам њихова подрка.  Покушајте да што више времена проводите у природи,не дозволите да вам овај леп викенд покваре неке мале ситнице које само ви примећујете .
 

Вага
 

Доста тога сте започели а никако да завршите. Тренутна ситуација не дозвољава да постигнете задати циљ. Доста сте напети али и даље имате добру процену могућности. Пријатељ који вас саветује није искрен,а када ви то осетите постајете раздражјиви. Избегавајте оштре расправе,овог викенда ваша дипломатија није на завидном нивоу. Породица доста трпи,жељна вас је. Покушајте да сваки слободан тренутак проведете са њима.
 

Шкорпија
 

У сјајној сте форми. То осећа  ваша околина,не намећете им своју вољу , спремни сте за сваки договор. Водите рачуна шта потписујете,ако сте у могућности посаветујте се са адвокатом.  Ако размишљате да узмете кредит сацекајте до 20.септембра, тада вам је повољан период. Потрудите се да ведар дух сачувате ,долази вам период када ћете проблеме морати да почнете да ресавате.
 

Стрелац
 

Веома сте напети,преоптерећени сте ситницама. Нисте сигурни у себе. Вашу напетост осећа  ваша породица. Покушајете да се опустите и да размислите, увидећете да сте без разлога напети ,преоптерећени. Великих проблема нема,мале ћете решавати у ходу. Крајем месеца поциње повољан период,бићте сигурни у себе, пленицете оптимизмом. Прихватите понуду за хонорарни посао,нећете се покајати. 
 

Јарац
 

Грешке које сте правили у прошлости више нећете допустити да се понове. Имате планове ,циљеве и идеје.Овај викенд је идеалан да почнете да их спроводите. Подршка породице неће недостајати,такође женска особа из породице очекује вашу подршку. Имате снаге и веома сте оптимистички настројени. Особа коју већ дуго познајете биће вам од велике помоћи. Слушајте само своју интуицију, овог викенда до вас долазе важне информације и тачно ћете знати када да их искористите.
 

Водолија
 

Тренутна ситуација у животу И породици се може поправити великом толеранцијом. Добро размислите пре него што било шта неком кажете. Будите смирени и сталожени. Рационално користите своју енергију. Овај викенд је  одличан  да промените своје животне навике по питању исхране.Мањи и чешћи оброци са доста пресног поврћа и воћа ће вашем организму вратити снагу.
 

Рибе
 

Овог викенда бићете рационални и стабилни. Ваша очекивања ће бити реална ,поготово по питању породице и финансија. Имаћете мудре савете које ће ваша околина прихватити . Породица је оно што је вама најбитније. Трудићете се да доста времена проводите са њима. Они воле И желе ваше друштво и пажњу. Ваша блага нарав њима прија. ФИнасијских потешкоца нећете имати.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.