· · Komentari: 0
ASTRO

VIKEND HOROSKOP: RAK uspeva da realizuje sve planove, VAGE moraju da se pripaze prijateljskog saveta!

U susret predstojećem vikendu svim horoskopskim znacima zvazde preporučuju veliku smirenost i kontrolu, jer dolazi septembar, a u astrološkom smislu - to je zatišje pred buru!

1630659338_horoskop.jpg
Foto: Pixabay

Ovan
 

Kreativni ste i ambiciozni. Ovog vikenda možete da napravite plan po pitanju finansija.  Uspostavljate harmonične odnose sa bliskim ljudima. Zahvaljujući tome otvara vam se mogućnost na drugim poljima. Smireni ste i staloženi,situacija unutar porodice u narednom preiodu rešiće u vašu korist. Potrudite se  da ustanete ranije i iskoristite ovaj vikend što je više moguće. Što više slušajte svoju intuiciiju , lakše  ćete razumeti situaciju u kojoj ćete se naći.
 

Bik
 

Imate planove koje želite da realizujete. Neko iz porodice će se tim planovima suprostaviti. Budite smireni,dobro razmislite i donesite pravu odluku. Poslušajte savet ženske osobe iz porodice. Dobro sagledajte sa svih strana, i tek onda odlučite da li je pravo vreme za realizaciju. Ukoliko zaključite da nije pravo vreme, sačekajte naredni period koji će biti još pogodniji. Više pažnje posvetite svakodnevnim obavezama.
 

Blizanac



Uporni ste i želite da uvedete promene u svoj lični život, porodicu. Ostanite verni svojim stavovima,ne ulazite u nepotrebne rasprave sa osobom iz porodice.Mudrim ponašanjem možete postići sve što želite. Probajte da kanališete svoju energiju u što pozitivnijem smeru. Potrudite se da dovedete svoj duh i teleo u savršenu ravnotezu. Boravak u prirodi će vam prijati kao i neka lagana knjiga.
 

Rak
 

Lakše nego obično uspevate da kažete šta želite i mislite. Upravo tako treba i da nastavite. Jasno i precizno recite ono što mislite i iznosite svoje stavove. Ovo je period dobre komunikacije,porodica će prihvatiti vaše savete i mišljenje. Godi vam pažnja i razumevanje koje dobijate od njih. Ovaj vikend je divan spoj duhovne i materijalne satisvakcije. Tako da ćete finas.poteškoce lagodno rešiti.
 

Lav
 

Vi niste neko ko želi da ulazi u konflikte,ali ste trenutno skloni preterivanju. Niste tolerantni prema osobama u bliskom okruženju. Morate obratiti pažnju na njihove potrebe. Može doći do ozbiljnih rasprava. Baš tada kada primetite tu negativnu energiju,izađite napolje,prošetajte se i izbrojte u sebi do deset i tek  onda iznesite svoj stav. Vi imate jak temperament sada je vreme da ga stišate.
 

Devica
 

Smireno rešavate probleme,uporni ste i istrajni. Očekuje vas manji novčani dobitak. Odigrajte loto ovog vikenda! Odnosi sa porodicom su odlični. Ovog vikenda napravite plan za adpataciju stambenog prostora,kreativni ste i maštoviti . Slobodno se oslonite na prijatelje.  Prijaće vam njihova podrka.  Pokušajte da što više vremena provodite u prirodi,ne dozvolite da vam ovaj lep vikend pokvare neke male sitnice koje samo vi primećujete .
 

Vaga
 

Dosta toga ste započeli a nikako da završite. Trenutna situacija ne dozvoljava da postignete zadati cilj. Dosta ste napeti ali i dalje imate dobru procenu mogućnosti. Prijatelj koji vas savetuje nije iskren,a kada vi to osetite postajete razdražjivi. Izbegavajte oštre rasprave,ovog vikenda vaša diplomatija nije na zavidnom nivou. Porodica dosta trpi,željna vas je. Pokušajte da svaki slobodan trenutak provedete sa njima.
 

Škorpija
 

U sjajnoj ste formi. To oseća  vaša okolina,ne namećete im svoju volju , spremni ste za svaki dogovor. Vodite računa šta potpisujete,ako ste u mogućnosti posavetujte se sa advokatom.  Ako razmišljate da uzmete kredit sacekajte do 20.septembra, tada vam je povoljan period. Potrudite se da vedar duh sačuvate ,dolazi vam period kada ćete probleme morati da počnete da resavate.
 

Strelac
 

Veoma ste napeti,preopterećeni ste sitnicama. Niste sigurni u sebe. Vašu napetost oseća  vaša porodica. Pokušajete da se opustite i da razmislite, uvidećete da ste bez razloga napeti ,preopterećeni. Velikih problema nema,male ćete rešavati u hodu. Krajem meseca pocinje povoljan period,bićte sigurni u sebe, plenicete optimizmom. Prihvatite ponudu za honorarni posao,nećete se pokajati. 
 

Jarac
 

Greške koje ste pravili u prošlosti više nećete dopustiti da se ponove. Imate planove ,ciljeve i ideje.Ovaj vikend je idealan da počnete da ih sprovodite. Podrška porodice neće nedostajati,takođe ženska osoba iz porodice očekuje vašu podršku. Imate snage i veoma ste optimistički nastrojeni. Osoba koju već dugo poznajete biće vam od velike pomoći. Slušajte samo svoju intuiciju, ovog vikenda do vas dolaze važne informacije i tačno ćete znati kada da ih iskoristite.
 

Vodolija
 

Trenutna situacija u životu I porodici se može popraviti velikom tolerancijom. Dobro razmislite pre nego što bilo šta nekom kažete. Budite smireni i staloženi. Racionalno koristite svoju energiju. Ovaj vikend je  odličan  da promenite svoje životne navike po pitanju ishrane.Manji i češći obroci sa dosta presnog povrća i voća će vašem organizmu vratiti snagu.
 

Ribe
 

Ovog vikenda bićete racionalni i stabilni. Vaša očekivanja će biti realna ,pogotovo po pitanju porodice i finansija. Imaćete mudre savete koje će vaša okolina prihvatiti . Porodica je ono što je vama najbitnije. Trudićete se da dosta vremena provodite sa njima. Oni vole I žele vaše društvo i pažnju. Vaša blaga narav njima prija. FInasijskih poteškoca nećete imati.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.