Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Викенд хороскоп: Ракови будите себи на првом месту, Ваге покажите партнеру да вам је стало

Шта нас очекује током викенда?

1666938453_model-g0862ece5d_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Ован

Овог викенда ви јурите сопствено задовољство! Окренути сте себи. Искористите ове дане само за вас и слушајте своје тело и душу.

Бик

Ви који имате децу можете да очекујете изненађење од њих које неће бити пријатно. Генерално за све Бикове је савет да се не баве ситницама и да гледају ширу слику.

Прочитајте још: ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА НОВЕМБАР 2022: Изазован период за ПЕТ ХОРОСКОПСКИХ ЗНАКОВА

Близанци

Породица вам саопштава крајем недеље не баш пријатну ствар. На вама је како ћете је процесуирати. За викенд размислите прецизно о свему.

Рак

Партнер очекује више пажње међутим ви сте можда по први пут себе ставили на прво место! Нека тако буде и за викенд, посветите се само себи.

Лав

Тензије на послу полако јењавају. Љубав иде својим сигурним корацима. За викенд прихватите позив за град.

Девица

Од вас се очекује све! Преуморни сте, али нико из окружења вас “не чује”. Зато ви чујете себе и знате шта вам је чинити за викенд.

Вага

Љубавни живот је ваше огледало. Сада сте задовољни и желите партнеру да угодите. Потрудите се овог викенда да му покажете колико вам је стало.

Шкорпија

Превише буке и драме, али ваша интуиција каже другачије. Послушајте је и викенд проведите са вашим драгим људима.

Стрелац

Полако се назире крај проблемима на послу. Исцрпела вас је ова недеља. Ви не волите напете људе као и ситуације. Ако сте у прилици одлазак у природу би вам напунио батерије.

Прочитајте још: ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА НОВЕМБАР 2022: Следи период РАДИКАЛНИХ ПРОМЕНА ЗА СВАКИ ЗНАК- Пуцање веза, враћање особа из прошлости, фаталне љубави

Јарац

Напетост коју осећате није случајна. То вам је сигнал да застанете и поразговарате за собом. Викенд искористите за то.

Водолија

Прија вам време које можете да проведете сами са собом и својим мислима. Ако не буде времена ви се потрудите да га набавите за викенд и које ће бити само ваше.

Рибе

Ако наставите да се повлачите у себе људи ће вас “појести” немојте сагињати главу. За дане викенда покушајте да се ресетујете и да видите зашто неке ствари радите на начин на који их радите.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas