Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Ракови не замарајте се, Девице посветите се љубави

Викенд хороскоп нам поручује да мало застанемо и уживамо у тренутку, бар током викенда

1638521339_shutterstock_1145698769.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Информације које добијате за посао су прецизне, али ви сумњате у особу која их преноси. Слободно се опустите јер су информације тачне. За викенд се опустите, информације још једном обрадите и полако у нову радну недељу. Викенд сам по себи је планетарно леп, па се потрудите да се пошетено одморите.

Бик

Љубавни живот је наглашен. Промене које осећате су ту. Што се посла тиче такође осећате да је успех ту на дохват руке. Тачно тако следи вам повишица или понуда за други сектор који носи са собом финансијске повишице.

Близанци

Од петка почиње ваш мини телесни одмор, али и умни. Овај викенд посветите само себи. Радите све што вам причињава задовољство и све што вас одмара.

Прочитајте још: ПЛАНЕТЕ ПРАВЕ ХАОС: Сатурн у квадрату са Ураном растура бракове, губе се послови, али ИМА НАДЕ

Рак

Ваша енергија је пренаглашена и самим тим сте у минуси плус фази. То се одражава на посао, па вам је радна недеља била напорна. Донекле сте и ви заслужни за то. Љубав исто трпи јер и ту имате емергетске осцилације. Викенд подарите себи и свом миру, не улазите у беспотребне конверзације.

Лав

Великој већини Лавова је нарушено здрвствено стање. Ваш организам је исцрпљен и ви нисте у својој пуној јачини. То вам смета. Размислите да заједно са викендом узмете пар дана и да се посветите "лечењу" свог тела и ума.

Девица

Наглашена вам је љубавна прича. Доста енергије ту трошите. Како би били у фокусу покушајте да се усресредите на вас и вашег партнера. Што се посла тиче слободно прихватите помоћ колега. Морате да препустите један део посла њима, али и да немте стрепњу како ће га обавити. Викенд искористите да се посветите љубавном партнеру. Посао неће пропасти без вас.

Вага

Срећни сте и задовољни. Радна недеља је одлично прошла и викенд је само за вас. Енергија вам је одлична и ви се такође одлично осећате. Овај викенд искористите да радите баш све што само вама прија. Будите максимално окренути само себи и својим потребама.

Шкорпија

Интуиција вам каже да се опустите и да не придајете пажњу периферним стварима. Тако и урадите. Све је до вас. Не трошите своју снагу тамо где није потребно. Од петка до понедељка имате јако лепе аспекте који вам помажу да све превазиђте.

Прочитајте још: Које хороскопске знакове ће погодити ЉУБАВНА ЧАРОЛИЈА за празнике?

Стрелац

Због помрачења и младог месеца вама енергија цури..., али ви осећате да имате снаге за још један "скок" нека тако и буде! Увек вас је опуштало путовање, сада за викенд правац мини одмор од два дана.

Јарац

Прошлост вас не оставља на миру. Како љубавна тако и пословна. Старе љубави, стари послови.... Потребно је да искључите мозак ако икако можете и да букавално наредите себи да је овај викенд само за вашу душу.

Водолија

Осећате пад енергије. Радна недеља вас је исцрпела. Љубав је зато у пуном сјају. Онда са вољеном особом проведите викенд. Љубите се и волите, напуните срце лепим и здравим емоцијама јер једино тако ћете имати рестарт за следећу радни недељу.

Рибе

каријера вам креће на горе. Ви још нисте добили званичну пословну понуду али сваким делом свог бића је осећате у ваздуху. Хватате залет за нову радну недељу а викенд нека вам послужи да све информације обрадите и да дођете у пуном сјају на посао у понедељак. Лепе ствари вас очекују.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas