Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Викенд хороскоп: РАКОВИ одвојите време за себе, а ДВА ЗНАКА треба да се припреме за пословне промене

Шта нам је припремио хороскоп за дане викенда

1655387100_woman-2432575_1280.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Ован

Ова недеља је од вас захтевала да се приџавате циљева. Успели сте у томе, али сте са друге стране исцрпљени. Разлог томе је љубавни живот. За викенд очекујте расплет и озбиљан разговор када је љубав у питању.

Бик

Тензије на послу се не смирују. Шта год ви урадили не налазите мир нити заједнички језик са колегама. То вам озбиљно нарушава мир. За дане викенда покушајте да усмерите мисли на другу страну.

Близанци

После дужег времена осећате се задовољно и испуњено. Све долази на своје. Викенд проведите у окружењу које вам доноси мир.

Прочитајте још: Ове хороскопске знакове је најлакше заволети: Љупки су и привржени

Рак

Ваша сигурност многима смета. Колеге су изненађене вашом променим. Поједини ће учинити све да вас поремете. Ни случајно да нисте насели на њихову провокацију. За викенд у истом темпу загрлите живот и уживајте!

Лав

Посао се одвија у смеру који ви желите. Задовољни сте. Када је љубав у питању можете да очекујете занимљив забрањени позив за викенд…

Девица

Полако се припремите за нову пословну понуду која долази након викенда.

Вага

Задовољни сте својом емотивном ситуацијом. Са партнером уживате у сваком тренутку. Испуњени сте. За викенд добијате позив за мини одмор. Прихватите.

Шкорпија

Тренутно стање у вашој породици вама уноси немир. Опет се отварају неке старе теме за које сте мислили да су затворене. Покушајте да се дистанцирате од свега. Довљно сте дали себе, ставите тачку.

Стрелац

Они који очекују да се ствари на послу промене само још мало стрпљења. После викенда, почетком радне недеље добијате битне информације. Сходно томе ви ћете знати шта даље да радите. Викенд проведите одмарајући јер вам је снага потребна за предстојећи период.

Јарац

Они који су слободни нека зе припреме за ватромет љубави овог викенда. Спремите се и са пријатељима правац у град. Очекује вас магичан викенд!

Прочитајте још: Најслабије тачке хороскопских знакова: Где су најрањивији?

Водолија

Немојте се повлачити пред нападима када знате да сте у праву! Станите иза својих предлога и не одступајте ни милиметар. Надређени ће то ценити. За викенд потражите савет од старијег колеге!

Рибе

Оне Рибе које су у недефинисаним односу сада ће морати да погледају истини у очи. Немојте слушати савете чак ни од најбољих пријатеља. Ово морате сами да решите. Послушајте ваше срце. За дане викенда очекујте разрешење ситуације.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas