Oglas
· · Komentari: 0
astro

Vikend horoskop: RAKOVI odvojite vreme za sebe, a DVA ZNAKA treba da se pripreme za poslovne promene

Šta nam je pripremio horoskop za dane vikenda

1655387100_woman-2432575_1280.jpg
Foto: pixabay
Oglas

Ovan

Ova nedelja je od vas zahtevala da se pridžavate ciljeva. Uspeli ste u tome, ali ste sa druge strane iscrpljeni. Razlog tome je ljubavni život. Za vikend očekujte rasplet i ozbiljan razgovor kada je ljubav u pitanju.

Bik

Tenzije na poslu se ne smiruju. Šta god vi uradili ne nalazite mir niti zajednički jezik sa kolegama. To vam ozbiljno narušava mir. Za dane vikenda pokušajte da usmerite misli na drugu stranu.

Blizanci

Posle dužeg vremena osećate se zadovoljno i ispunjeno. Sve dolazi na svoje. Vikend provedite u okruženju koje vam donosi mir.

Pročitajte još: Ove horoskopske znakove je najlakše zavoleti: LJupki su i privrženi

Rak

Vaša sigurnost mnogima smeta. Kolege su iznenađene vašom promenim. Pojedini će učiniti sve da vas poremete. Ni slučajno da niste naseli na njihovu provokaciju. Za vikend u istom tempu zagrlite život i uživajte!

Lav

Posao se odvija u smeru koji vi želite. Zadovoljni ste. Kada je ljubav u pitanju možete da očekujete zanimljiv zabranjeni poziv za vikend…

Devica

Polako se pripremite za novu poslovnu ponudu koja dolazi nakon vikenda.

Vaga

Zadovoljni ste svojom emotivnom situacijom. Sa partnerom uživate u svakom trenutku. Ispunjeni ste. Za vikend dobijate poziv za mini odmor. Prihvatite.

Škorpija

Trenutno stanje u vašoj porodici vama unosi nemir. Opet se otvaraju neke stare teme za koje ste mislili da su zatvorene. Pokušajte da se distancirate od svega. Dovljno ste dali sebe, stavite tačku.

Strelac

Oni koji očekuju da se stvari na poslu promene samo još malo strpljenja. Posle vikenda, početkom radne nedelje dobijate bitne informacije. Shodno tome vi ćete znati šta dalje da radite. Vikend provedite odmarajući jer vam je snaga potrebna za predstojeći period.

Jarac

Oni koji su slobodni neka ze pripreme za vatromet ljubavi ovog vikenda. Spremite se i sa prijateljima pravac u grad. Očekuje vas magičan vikend!

Pročitajte još: Najslabije tačke horoskopskih znakova: Gde su najranjiviji?

Vodolija

Nemojte se povlačiti pred napadima kada znate da ste u pravu! Stanite iza svojih predloga i ne odstupajte ni milimetar. Nadređeni će to ceniti. Za vikend potražite savet od starijeg kolege!

Ribe

One Ribe koje su u nedefinisanim odnosu sada će morati da pogledaju istini u oči. Nemojte slušati savete čak ni od najboljih prijatelja. Ovo morate sami da rešite. Poslušajte vaše srce. Za dane vikenda očekujte razrešenje situacije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas