· · Коментари: 0
АСТРО

Викенд хороскоп: Рибе ће се изненадити, Рак обрукати, а Лав ће бити КРАЉ

Викенд хороскоп позива Близанце да се "баце у акцију", јер је сада њихово време.

1626426771_Depositphotos_395332000_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Ован

У породичним односима будите директнији и моћи ћете да остварите све оно што сте желели.Слободно наметните своје ставове. Однос породице према вама биће изненађујуће позитиван. Приступите плановима без страха И бићете изненађени подршком оклолине.

Ован нека се ослони на породицу, Бик нека заврши обавезе.

Бик

Викенд хороскоп саветује да се сада потрудите и завршите све започете планове и обавезе. Тренутно није моменат за нове,велике потезе,такође се односи И на пословне потезе.Стање унутар породице је стабилно.Близак пријатељ очекује од вас савет,помоћ И подршку.

Близанци

Тренутно је ситуација таква да није најбољи моменат да сада започињете спровођење својих планова.Умерен и миран темпо ће вам сада пријати.Пуно приче вам црпи енергију.Стрпите се ,сачекајте боље дане. Посветите се себи и стварима које вас испуњавају.

Прочитајте још: Највише вампира живело је у Подунављу, а проблем је решен КИНЏАЛОМ

Рак

Имате исхитрене и непромишљене потезе и изјаве.Имате енергију коју не знате правилно да усмерите. Због таквог вашег тренутног стања иритирате неког из ваше блиске околине, породице ,посла. У наредном преиоду покушајте да не намећете своје потребе И ставове,није сада време за то.

Лав

Желите да спроведете промене, сада је право време за то. Слободно будите упорни у спровођењу тих планова.Ваша љубазност и толеранција сада ће се показати у пуном светлу. Ви знате како да некоме на леп начин, правим чињеницама наметнете своје мишљење.

Викенд ће протећи у знаку Лава.

Девица

Мучи вас неразјашњена ситуација од раније.Ви желите да све конце држите у рукама.Имате могућност да разјасните ситуацију. Будите директни и конкретни, слободно говорите без длаке на језику, баш онако како мислите. Могуће је да ће реакције околине бити бурне. Сачекајте,пустите мало времена, коначни резулат ће бити у вашу корист.

Прочитајте још: Бетмен је био дебељушкасти месар, а Холивуд је на њему зарадио милијарде! (ВИДЕО)

Вага

Све ваше амбиције и планови могу да се остваре ако имате поверење и вере у себе. Плените шармом,велики сте дипломата. Све то може једино да упропасти ваша исхитрена реакција, што вама није својстевено. Ни случајно немојте пристајати на компромис који се коси са васим принципима и ставовима.

Шкорпија

Ово је период када треба да преиспитате самога себе. Будите отворени и искрени. Морате се суочити са својим грешкама и пропустима. Једино тако ћете наћи право решење и одговор на сва своја питања. Помоћ околине вам није потребна. Довољно је да се ослоните на своју интуицију која је готово па непогрешива.

Прочитајте још: Примитивни номади су направили прецизан астрономски сат: Да ли су дошли са ОРИОНА?

Стрелац

Немојте се двоумити око онага што вам је битно. Да би постигли то што желите будите тактични, али и директни. Једино на такав отворен и директан начин можете да поставите сигурне и здраве темеље. Слободно, планове око приватног бизниса почните полако да спроводите. Блиска особа је уз вас.

Шкорпије, будите искрене према себи.

Јарац

Сада је прави моменат да се побољша тренутна ситуација. Немојте одуговлачити са променама. Полако размислите,направите јасан план и јасно изнесите планове и одлуке И начин спровођења истих.Искористите паметно овај викенд.

Рибе ће се непријатно изненадити.

Водолија

Покушајте да не реагујете на прву лопту.Могуће је да ћете се наћи у провокативној ситуацији. Добро размислите,не журите са одговорима.Покушајте да схватите од кога долази та негативна енергија.Блиска особа И околина је уз вас,послушајте њихове добронамерне савете.Можда они понекад боље виде ствари од вас.

Прочитајте још: Иванов је покушао да оплоди шимпанзе ЉУДСКОМ СПЕРМОМ, а циљ је био један! Шта се КРИЛО иза НАЈОЗБИЉНИЈЕГ светског пројекта! (ВИДЕО)

Рибе

Ствари у породици почињу да се крећу у сасвим неочекиваном правцу, што ће вас веома пријатно изненадити. Веома сте трезвени и стабилни и то је оно што породица очекује од вас. Ваша јачина им прија и они налазе заклон код вас. Покушајте да задржите такво стање духа и тела.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.