Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Сва очекивања Риба се реализују, Овну се живот окреће наопачке, а следи БУРАН викенд за ОВА 2 знака!

У сусрет предстојећем викенду свим хороскопским знацима звазде препоручују велику смиреност и контролу, јер долази септембар, а у астролошком смислу - то је затишје пред буру!

1630061531_q.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе
Oglas


Ован

Покушајте да себи приуштите више рекреације. Пријале би вам дуге лагане шетње. Уведите у свој живот више динамике. Упали сте у колотечину , то вам не прија ни психички ни физички. Ви сте просто навикли на динамику,покретљивост. Очекиване промене долазе на ред по питању породичних односа.

Бик

Ваш став и однос према околини је потпуно другачији од њиховог. Многи вас не могу разумети. Покушајте да им објасните себе, не будите толико тврди у ставовима. Ви нисте особа која воли клишее и не уклапате се у њих.

Близанац

Имаћете могућност да у пословно-породицним односима промените ствари које вам не одговарају. Ствари за које ви мислите да су апсурдне. То ћете постићи компромисом са блиским окружењем. Прецизно и јасно изнесите им своје аргументе. Наћи ћете златну средину. Сви ћете бити задовољни.

Рак

Избегавајте неспоразуме и конфликте у породичним круговима. Водите рачуна шта и коме причате, и коме се поверавате. Постоји могућност да ваше речи буду погресно интерпретиране. Тада ћете се наци у незгодној ситуацији. Имате поверење блиске особе. Њено мишљење уважите.

Лав

Оно што це вама пријати у током овог викенда је самоћа. Желите да се мало дистанцирате,одморите и пажљиво анализирате планове. Неке особе желе вашу пажњу. Вама то тренутно не прија. Покушајте да на дипломатски начин објасните ваше потребе,не будите груби у изношењу ставова.

Девица

Доста размишљате и тешко вам је да донесете одлуке. Како време буде пролазило биће вам све теже. Спорим реаговањем постоји могућност да пропустите битне тренутке за ваше одлуке. Немојте да се бринете, тренутно није време за доношење одлука. После викенда отварају вам се нове могућности и тада ћете ви заблистати.

Вага

Имате потребу да убрзате ствари и дешавања око вас како би убрзали догађаје у циљу решавања тренутне ситуације. То тренутно није најпаметније решење. Боље је да сачекате да овај викенд прође да се околности промене. Ниие време за исхитрене потезе, што вама иначе није својствено. Одвојите време, сконцентришите се и полако, реално сагледајте ситуацију. Смањите луксузне и непотребне трошкове.

Шкорпија

Сумњате у исправност већ донете одлуке. Било би пожељно да се консултујете са непристрасном особом. Она ће много реалније сагледати ствари,послушајте њен савет и идеју. Покушајте да се суздржите од непотребних трошкова.

Стрелац

Пожељно је да будете стрпљиви ако желите да постигнете циљ, са сто мање фактора изненађења. Што се иначе не уклапа са вашим темпераментним карактером. Вама стрпљење није јача страна. Оно што сте испланирали за наредни период може се остварити уз велику самоконтролу.

Јарац

Напети сте и нервозни што лоше утиче на ваше окружење. Нисте у могућности да реално сагледате ствари и да нађете решење. Вашој околини то смета. Они желе вас у пуном сјају,одговорног и прецизног какви ви и јесте. Морате наћи начин да се опустите, релаксирате.

Водолија

Нестрпљиви сте. Желите све ођедном. Морате схватити да не можете све да очекујете од вашег партнера. Хладна глава,бистре мисли, поступност. То је оно што ће вам помоћи у доношењу одлуке за реализацију палнова,идеја. Веома сте неопрезни, овог викенда обратите пажњу у саобраћају.

Рибе

Ваша очекивања се реализују. Још боља реализација ће бити ако сте уз свог партнера. Уз обострани труд постићићете заједнички интерес. Ви можда најбоље од свих знакова знате да је моного лакше и боље у двоје.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas