· · Komentari: 0

VIKEND HOROSKOP: Sva očekivanja Riba se realizuju, Ovnu se život okreće naopačke, a sledi BURAN vikend za OVA 2 znaka!

U susret predstojećem vikendu svim horoskopskim znacima zvazde preporučuju veliku smirenost i kontrolu, jer dolazi septembar, a u astrološkom smislu - to je zatišje pred buru!

1630061531_q.JPG
Foto: Printscreen Youtube


Ovan

Pokušajte da sebi priuštite više rekreacije. Prijale bi vam duge lagane šetnje. Uvedite u svoj život više dinamike. Upali ste u kolotečinu , to vam ne prija ni psihički ni fizički. Vi ste prosto navikli na dinamiku,pokretljivost. Očekivane promene dolaze na red po pitanju porodičnih odnosa.

Bik

Vaš stav i odnos prema okolini je potpuno drugačiji od njihovog. Mnogi vas ne mogu razumeti. Pokušajte da im objasnite sebe, ne budite toliko tvrdi u stavovima. Vi niste osoba koja voli klišee i ne uklapate se u njih.

Blizanac

Imaćete mogućnost da u poslovno-porodicnim odnosima promenite stvari koje vam ne odgovaraju. Stvari za koje vi mislite da su apsurdne. To ćete postići kompromisom sa bliskim okruženjem. Precizno i jasno iznesite im svoje argumente. Naći ćete zlatnu sredinu. Svi ćete biti zadovoljni.

Rak

Izbegavajte nesporazume i konflikte u porodičnim krugovima. Vodite računa šta i kome pričate, i kome se poveravate. Postoji mogućnost da vaše reči budu pogresno interpretirane. Tada ćete se naci u nezgodnoj situaciji. Imate poverenje bliske osobe. NJeno mišljenje uvažite.

Lav

Ono što ce vama prijati u tokom ovog vikenda je samoća. Želite da se malo distancirate,odmorite i pažljivo analizirate planove. Neke osobe žele vašu pažnju. Vama to trenutno ne prija. Pokušajte da na diplomatski način objasnite vaše potrebe,ne budite grubi u iznošenju stavova.

Devica

Dosta razmišljate i teško vam je da donesete odluke. Kako vreme bude prolazilo biće vam sve teže. Sporim reagovanjem postoji mogućnost da propustite bitne trenutke za vaše odluke. Nemojte da se brinete, trenutno nije vreme za donošenje odluka. Posle vikenda otvaraju vam se nove mogućnosti i tada ćete vi zablistati.

Vaga

Imate potrebu da ubrzate stvari i dešavanja oko vas kako bi ubrzali događaje u cilju rešavanja trenutne situacije. To trenutno nije najpametnije rešenje. Bolje je da sačekate da ovaj vikend prođe da se okolnosti promene. Niie vreme za ishitrene poteze, što vama inače nije svojstveno. Odvojite vreme, skoncentrišite se i polako, realno sagledajte situaciju. Smanjite luksuzne i nepotrebne troškove.

Škorpija

Sumnjate u ispravnost već donete odluke. Bilo bi poželjno da se konsultujete sa nepristrasnom osobom. Ona će mnogo realnije sagledati stvari,poslušajte njen savet i ideju. Pokušajte da se suzdržite od nepotrebnih troškova.

Strelac

Poželjno je da budete strpljivi ako želite da postignete cilj, sa sto manje faktora iznenađenja. Što se inače ne uklapa sa vašim temperamentnim karakterom. Vama strpljenje nije jača strana. Ono što ste isplanirali za naredni period može se ostvariti uz veliku samokontrolu.

Jarac

Napeti ste i nervozni što loše utiče na vaše okruženje. Niste u mogućnosti da realno sagledate stvari i da nađete rešenje. Vašoj okolini to smeta. Oni žele vas u punom sjaju,odgovornog i preciznog kakvi vi i jeste. Morate naći način da se opustite, relaksirate.

Vodolija

Nestrpljivi ste. Želite sve ođednom. Morate shvatiti da ne možete sve da očekujete od vašeg partnera. Hladna glava,bistre misli, postupnost. To je ono što će vam pomoći u donošenju odluke za realizaciju palnova,ideja. Veoma ste neoprezni, ovog vikenda obratite pažnju u saobraćaju.

Ribe

Vaša očekivanja se realizuju. Još bolja realizacija će biti ako ste uz svog partnera. Uz obostrani trud postićićete zajednički interes. Vi možda najbolje od svih znakova znate da je monogo lakše i bolje u dvoje.
 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.