· · Коментари: 0

Викенд хороскоп: Ваге ће бити НЕОДОЉИВЕ супротном полу, док се Раковима препоручује да се посвете себи

Погледајте шта вам доноси овај викенд

1665668103_profimedia1.jpg
Фото: Профимедиа

Ован

Ситуација на послу и приватном животу зависи искључиво од ваше комуникације. За дане викенда очекујте занимљив позив - предлог од блиских пријатеља.

Бик

Ситуација на послу није баш идеална. Ви полако губите стрпљење и желите промене. Детаљан план урадите за време викенда.

Близанци

Љубавна ситуација вам даје ветар у леђа. Партнер вам је велика подршка. Викенд приведите са партнером!

Рак

Породица као и посао захтевају од вас већу посвећеност. Ви сте растрзани. За дане викенда се на првом месту посветите себи и својим потребама јер се ситуација у породици и на послу мења већ почетком наредне недеље.

Лав

Имате сјајну енергију и заиста сте задовољни својим животом. Таква енергија ће се прелити на викенд и на вама је само да осмислите време и са ким желите да га проведете.

Прочитајте још: Овим знаковима октобар доноси ЉУБАВНИ БРОДОЛОМ: Очекују их сузе, драма као и пуцање бракова и ДУГИХ веза

Девица

Имате грижу савест што више времена не проводите са породицом. За викенд се њима посветите а све друге обавезе оставите по страни. Слободни могу да очекују занимљиво удварање за викенд!

Вага

Ово је ваше време и ви га максимално користите и уживате у њему. Неодољиви сте за супротном полу. За дане викенда када је љубав у питању очекујте неочекивано.

Шкорпија

Тензија на послу достиже свој врхунац. До петка ће бити неиздрживо. Немојте имати бурне реакције. За викенд урадите рестарт душе и тела.

Стрелац

Они који су слободни могу да очекују изненадни сусрет са бившим партнером за викенд. Стрелчевима овај викенд доноси лепе и љубавне тренутке.

Јарац

Задовољни сте развојем пословног плана. Посао вам улива сигурност. За викенд организујте вечеру за вама драге људе.

Водолија

Ситуација у породици се смирује. За викенд организујте друже са породицом како би се ствари додатно поправиле.

Рибе

Прија вам промена коју ви лично на духовном нивоу осећате. Пуни сте енергије и зато викенд осмислите по вашој жељи!

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.