· · Komentari: 0

Vikend horoskop: Vage će biti NEODOLJIVE suprotnom polu, dok se Rakovima preporučuje da se posvete sebi

Pogledajte šta vam donosi ovaj vikend

1665668103_profimedia1.jpg
Foto: Profimedia

Ovan

Situacija na poslu i privatnom životu zavisi isključivo od vaše komunikacije. Za dane vikenda očekujte zanimljiv poziv - predlog od bliskih prijatelja.

Bik

Situacija na poslu nije baš idealna. Vi polako gubite strpljenje i želite promene. Detaljan plan uradite za vreme vikenda.

Blizanci

LJubavna situacija vam daje vetar u leđa. Partner vam je velika podrška. Vikend privedite sa partnerom!

Rak

Porodica kao i posao zahtevaju od vas veću posvećenost. Vi ste rastrzani. Za dane vikenda se na prvom mestu posvetite sebi i svojim potrebama jer se situacija u porodici i na poslu menja već početkom naredne nedelje.

Lav

Imate sjajnu energiju i zaista ste zadovoljni svojim životom. Takva energija će se preliti na vikend i na vama je samo da osmislite vreme i sa kim želite da ga provedete.

Pročitajte još: Ovim znakovima oktobar donosi LJUBAVNI BRODOLOM: Očekuju ih suze, drama kao i pucanje brakova i DUGIH veza

Devica

Imate grižu savest što više vremena ne provodite sa porodicom. Za vikend se njima posvetite a sve druge obaveze ostavite po strani. Slobodni mogu da očekuju zanimljivo udvaranje za vikend!

Vaga

Ovo je vaše vreme i vi ga maksimalno koristite i uživate u njemu. Neodoljivi ste za suprotnom polu. Za dane vikenda kada je ljubav u pitanju očekujte neočekivano.

Škorpija

Tenzija na poslu dostiže svoj vrhunac. Do petka će biti neizdrživo. Nemojte imati burne reakcije. Za vikend uradite restart duše i tela.

Strelac

Oni koji su slobodni mogu da očekuju iznenadni susret sa bivšim partnerom za vikend. Strelčevima ovaj vikend donosi lepe i ljubavne trenutke.

Jarac

Zadovoljni ste razvojem poslovnog plana. Posao vam uliva sigurnost. Za vikend organizujte večeru za vama drage ljude.

Vodolija

Situacija u porodici se smiruje. Za vikend organizujte druže sa porodicom kako bi se stvari dodatno popravile.

Ribe

Prija vam promena koju vi lično na duhovnom nivou osećate. Puni ste energije i zato vikend osmislite po vašoj želji!

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.